Bende çok severim künefeBenim kiz kunefe hastasi ama kadayif azda olsa yerim kadayifin peynirler bulusmasini sevemedim iste zevk meselesi dedigimide o,ama benim yaptigimda hakkaten guzeldihaaa cikolata krema hindistan cevizi oooo mis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çok severim künefeBenim kiz kunefe hastasi ama kadayif azda olsa yerim kadayifin peynirler bulusmasini sevemedim iste zevk meselesi dedigimide o,ama benim yaptigimda hakkaten guzeldihaaa cikolata krema hindistan cevizi oooo mis
Yakınlarda doğumgünü de yokBenim kiz kunefe hastasi ama kadayif azda olsa yerim kadayifin peynirler bulusmasini sevemedim iste zevk meselesi dedigimide o,ama benim yaptigimda hakkaten guzeldihaaa cikolata krema hindistan cevizi oooo mis
Tamam tarifi kaptım isteyen olursa veririm
Elimde 3 tarif var
Hemen DM’den yürüyeyim.Bir tarif var elimde bakmak ister misin
Pazarlamacı gibi.oldum zatenPazarlamacı gibi oluyosun nevreste yapma
Cheesecake künefeden büyük mü?Künefe > Kek
Cheesecake > Künefe
GelHemen DM’den yürüyeyim.
Lütfen, oy kapasitesi en düşük olanı ver elticim
Labne deyince ilk akla chesecake geliyorOndan galibaCheesecake künefeden büyük mü?
Benim bayıldığım bir tatlıLütfen, oy kapasitesi en düşük olanı ver elticim
Benim, mascarpone deyince aklıma cheesecake geliyorLabne deyince ilk akla chesecake geliyorOndan galiba
Ben çizkeki çok severim ama. Durduk yere yapar atarım dolaba, çıkarır çıkarır yerim. Çizkek süslemek de en büyük hobim. Bak mesela bir sunumum.Cheesecake künefeden büyük mü?
Boşuna “sunumda efsanesin” demiyorumBen çizkeki çok severim ama. Durduk yere yapar atarım dolaba, çıkarır çıkarır yerim. Çizkek süslemek de en büyük hobim. Bak mesela bir sunumum.
Bu çok guzel olmus ellerine sağlık limonluysa bayilirimBen çizkeki çok severim ama. Durduk yere yapar atarım dolaba, çıkarır çıkarır yerim. Çizkek süslemek de en büyük hobim. Bak mesela bir sunumum.
Bende limonluyu tek geçerim. Basit muhallebiye bile kendime ayrı limonlu ganaj hazırlarımBu çok guzel olmus ellerine sağlık limonluysa bayilirim
Chesecake denince limondur benimde aklimdaki nedense onu severim ama sunum yapip cekmem bendeBende limonluyu tek geçerim. Basit muhallebiye bile kendime ayrı limonlu ganaj hazırlarım
Ama, böyle sunum falan, hiç uğraşmam
Aklıma gelmez
Limonlu, fakir işi.Bu çok guzel olmus ellerine sağlık limonluysa bayilirim
Ben çok severim ya. Çayı bile çekerim.Bende limonluyu tek geçerim. Basit muhallebiye bile kendime ayrı limonlu ganaj hazırlarım
Ama, böyle sunum falan, hiç uğraşmam
Aklıma gelmez
Cheesecake-fakir işiLimonlu, fakir işi.
Limon sevmem benChesecake denince limondur benimde aklimdaki nedense onu severim ama sunum yapip cekmem bende