- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Acındiriyolar kendilerini inanma yasoHiç sanmıyorum, sunum maharetin efsane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acındiriyolar kendilerini inanma yasoHiç sanmıyorum, sunum maharetin efsane
Biz yemeyiz bu nağmeleri, değil mi FilizCanAcındiriyolar kendilerini inanma yaso
Tabikide yemeyiz bakma sen onlaraBiz yemeyiz bu nağmeleri, değil mi FilizCan
Ama işte künefe değil kek sununca maharet de bir yere kadar...Hiç sanmıyorum, sunum maharetin efsane
Eylül ne yapıyorTabikide yemeyiz bakma sen onlara
7den beri uyuyo maymun sabah 7de ayakta olucak eminimEylül ne yapıyor
Bak, kekleri nasıl sunmuşlar. Künefe de bir yere kadar. Gömdüler beni, toprağımı atmalarını bekliyorumAma işte künefe değil kek sununca maharet de bir yere kadar...
Neeyyy, çok erken uyumuş7den beri uyuyo maymun sabah 7de ayakta olucak eminim
Bugun disarda top oynadı 1saat gol gol diye bagirdi yarim saat parkta simdi komaNeeyyy, çok erken uyumuş
Duşunu da aldıysa, sabaha kadar horlarBugun disarda top oynadı 1saat gol gol diye bagirdi yarim saat parkta simdi koma
Horluyo yanimda zatenDuşunu da aldıysa, sabaha kadar horlar
Bana keki isterse Ömür Akkor yapıp sunsun, ben yine de künefe derim. İnşallah herkes böyle düşünmüyordur ahsjjasjsBak, kekleri nasıl sunmuşlar. Künefe de bir yere kadar. Gömdüler beni, toprağımı atmalarını bekliyorum
Bak simdi kunefeyi hiç sevmem agzima sokmam mesela ben zevk meselesi isteBana keki isterse Ömür Akkor yapıp sunsun, ben yine de künefe derim. İnşallah herkes böyle düşünmüyordur ahsjjasjs
Oylamada aklıma getireceğim bu cümleniBana keki isterse Ömür Akkor yapıp sunsun, ben yine de künefe derim. İnşallah herkes böyle düşünmüyordur ahsjjasjs
Ben çok severim, ama fıstıksız severimBak simdi kunefeyi hiç sevmem agzima sokmam mesela ben zevk meselesi iste
Tamam tarifi kaptım isteyen olursa veririmYoğurt yerine olur belki.
Benim işim olmaz da işte maksat ümmet faydalansın
Benim kiz kunefe hastasi ama kadayif azda olsa yerim kadayifin peynirler bulusmasini sevemedim iste zevk meselesi dedigimde o,ama benim yaptigimda hakkaten guzeldihaaa cikolata krema hindistan cevizi oooo misBen çok severim, ama fıstıksız severim
Senin tarifini hiç denemedim misâl, ama Ramazan’dan sonra yapacağım inşallah
Künefe > KekOylamada aklıma getireceğim bu cümleni
Bir tarif var elimde bakmak ister misinSiz asıl rezilliği bende göreceksiniz