- 22 Temmuz 2017
- 44.581
- 132.208
- 598
Ahududu da ekin. Ama güneş gören yerde olsun bu çalılar. Daha verimli oluyorEşime söyleyeyim. Hiç aklıma gelmemişti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahududu da ekin. Ama güneş gören yerde olsun bu çalılar. Daha verimli oluyorEşime söyleyeyim. Hiç aklıma gelmemişti.
Hiç denemedim ama guzeldir eminimReçel yaptım duruyor
Çok güzelHiç denemedim ama guzeldir eminim
Ay vallaha hepsi bitti eşimin ilk kez bu kadar çok yediğini görüyorum kendim yaptım diye demiyorum demek ki muhteşem yapmışım.hahahaParfelere gelesice
Çok güzel oluyor. Dondurma üstüne ya da muhallebi üstüne dök, yeHiç denemedim ama guzeldir eminim
Ben bir kere denedim, üzeri Van Gogh’un Yıldızlı Gece’si gibi oldu.Onu da severim, güzelde yaparım
Senin yaptığın mıBen bir kere denedim, üzeri Van Gogh’un Yıldızlı Gece’si gibi oldu.
Ben de anlamadım, normalde elim öyle şeylere yatkındır ama...Senin yaptığın mı
İnanmam
Fazla uğraşmışsındır canımBen de anlamadım, normalde elim öyle şeylere yatkındır ama...
Ama ben heyecanlanıyorum böyle sorunca
Evet.Fazla uğraşmışsındır canım
Ama ben heyecanlanıyorum böyle sorunca
Senin tarif ne zaman gelecekYine fena tarifler gelmiss aşk olsun hepinize öptüm hepinizi iyi aksamlar
Bir uyuma bende herkesin de arayacağı tutmuş
Ama bu çok güzelBen çizkeki çok severim ama. Durduk yere yapar atarım dolaba, çıkarır çıkarır yerim. Çizkek süslemek de en büyük hobim. Bak mesela bir sunumum.
Ama bu çok güzel
Bununla neden katılmadın
Sütlaç yaptım yen mi Nevoş neyi sorsam verdim dediUn helvası kavurayım bari dedim, gelen tarifleri görünce oturdum oturma organımız üstünedeynepnaz bebeyim sen sahura o böreği yiyip iftara tatlısız mı oturuyosun?