- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Sadece köfte icinmi
Güle güle kullan canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece köfte icinmi
haklısın be askomO bizi bulmaz
Hamur yoğurucuuuu
Ay ben de istiyorum bundan.
Bu hafta 3 oy olacak deneyeceğim
Hadi hayırlısı bakalım korusun inşallah seni4 Mayıs'a gün aldım canım,Sinovac için Hayirlisi bakalım
Buzdolap üstune kaldir aliptaAyy ben de çok istiyorum bundan ama mutfağım küçük koyacak yerim yok yasminsay
Bilimum yoğurma işleri içinSadece köfte icinmi
Güle güle kullan canım
Buzdolabının üstü açık değil öyle yaa, düşün çaycı ve kahve makinesi bile tezgahta değil benim. Mikrodalga baharatlık falan var anca tezgahta o bile ruhumu daraltıyor ama bunu çok istiyorum bundan alıp güzel güzel pastalar yapmak istiyorum ama nerdeeeeBuzdolap üstune kaldir alipta
Sadece kofteyi adlandirincaBilimum yoğurma işleri için
Sağolasın FilizCan’ım
Benimkini görsen kendikini öpup basina koyardinBuzdolabının üstü açık değil öyle yaa, düşün çaycı ve kahve makinesi bile tezgahta değil benim. Mikrodalga baharatlık falan var anca tezgahta o bile ruhumu daraltıyor ama bunu çok istiyorum bundan alıp güzel güzel pastalar yapmak istiyorum ama nerdeeee
Aynen canimBence bize büyük mutfak da verseler yine sığmayız E Elif_Eylul
Tutabiliyorsan sıkıntı değilDoktorumla konuştum su sorun olmadığı sürece sıkıntı değil dedi. Ben de kendimi bayağa iyi hissediyorum o yüzden tuttum. Biraz da sonradan borç ödemek çok zor yaaaaa
Sunumunda hazirrrrrr. Labneyi unutmuşum yeniden çektim.
Bnim mutfağım bu evde daha büyük ama dolaplarım az yine sığmıyorumBence bize büyük mutfak da verseler yine sığmayız E Elif_Eylul
Yeni mi aldın hayırlı olsun
Işte bunu diyorum. Bence biz kadınlara 100 dolaplı mutfak verseler yine deriz ki şunlarımı koymak için de şöyle bir yer olsaydıBnim mutfağım bu evde daha büyük ama dolaplarım az yine sığmıyorum
Benim tabak,çanak çok ve gereksiz aslındaIşte bunu diyorum. Bence biz kadınlara 100 dolaplı mutfak verseler yine deriz ki şunlarımı koymak için de şöyle bir yer olsaydı