- 22 Temmuz 2017
- 44.625
- 132.304
- 598
Şok geçirdim cancağzım, bir anda karşımda görünceHamur yoğurucuuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şok geçirdim cancağzım, bir anda karşımda görünceHamur yoğurucuuuu
TRT de fazlası zarar programını izle hepsini bosaltirsin tek tek hahahahaBenim tabak,çanak çok ve gereksiz aslında
Bir kısmı vitrinde,bir kısmı bazada mutfağa sığmıyor
Bende çok istiyordum, yerim olmasa da bulurumAyy ben de çok istiyorum bundan ama mutfağım küçük koyacak yerim yok yasminsay
Ama ben onları memlekete gelirsem,misafir çağırırsam kullanırım diye almıştımTRT de fazlası zarar programını izle hepsini bosaltirsin tek tek hahahaha
Ben izledikçe hiç kullanmadıklarımi ya hediyelige atıyorum ya da az kullanılmışsa anneme komşuma falan veriyorum
Kendi çeyizimi bile az bir miktar çocuklara ayırdım gerisini sattım kar kardır gittim onunla döküm pilav tenceresi aldım
Eşin hediye mi almışBende çok istiyordum, yerim olmasa da bulurum
Cennam hayırlı akşamlar nasılsınBunu görmeden etiket yapmışım
Yok, gündüz görümcem bana köfte yoğurur musun? dedi.Sadece kofteyi adlandirinca
Boncuğum nasılsın hayırlı akşamlarGüzel gözlüm
KK’nın hediyesi değil mi, biliyorumBenim var
Evet canımEşin hediye mi almış
Benim eşimde birinci olursun diyor hiç sevmem fazlalık. Eşim getirir ben ya başkasına hediye ederim ya satarım .Ama ben onları memlekete gelirsem,misafir çağırırsam kullanırım diye almıştım
2 tane kızım var.Bana yar olmazsa onlara olur
Eşim zaten bize gelse sonuncu olursun diyor
Evet canımKK’nın hediyesi değil mi, biliyorum
Hayırlı olsunEvet canım
Vaybeeee pehhhh makina bile aliyolarYok, gündüz görümcem bana köfte yoğurur musun? dedi.
Onda var bu makineden, makinene at yoğursun dedim. Benim makinem olsa, elde uğraşmam dedim.
Buraya da yazdım
Eşimle geçen görmüştük, keşke çalışırken alsaydım, fiyatı çok yükseldi dedim.
Bugün almış
O yüzden köfte örneğini verdim
Ben vermem niye vereyimBenim eşimde birinci olursun diyor hiç sevmem fazlalık. Eşim getirir ben ya başkasına hediye ederim ya satarım .
Mutfak dolabım çok azdı hiç sigmiyordum mutfağı yaptırdık her yer dolap oldu. Şimdi içleri boş eşim başkası olsa şimdiye çeşit çeşit tabaklarimiz olmuştu diyor .
Hayırlı akşamlar ballı lokmamCimleten hayırlı akşamlar
Başka bir şey isteseymişsinYok, gündüz görümcem bana köfte yoğurur musun? dedi.
Onda var bu makineden, makinene at yoğursun dedim. Benim makinem olsa, elde uğraşmam dedim.
Buraya da yazdım
Eşimle geçen görmüştük, keşke çalışırken alsaydım, fiyatı çok yükseldi dedim.
Bugün almış
O yüzden köfte örneğini verdim
Hyırlı akşamlar yasom nasılsınHayırlı akşamlar ballı lokmam
Ay ben kullanmayacaksam hiç tutamam. Annem çok tutardı ondan bana ters tepti herhaldeBen vermem niye vereyim