• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
Benim tabak,çanak çok ve gereksiz aslında🤣
Bir kısmı vitrinde,bir kısmı bazada mutfağa sığmıyor 🤭
TRT de fazlası zarar programını izle hepsini bosaltirsin tek tek hahahaha
Ben izledikçe hiç kullanmadıklarımi ya hediyelige atıyorum ya da az kullanılmışsa anneme komşuma falan veriyorum :D
Kendi çeyizimi bile az bir miktar çocuklara ayırdım gerisini sattım :D kar kardır gittim onunla döküm pilav tenceresi aldım :D

TRT de fazlası zarar programını izle hepsini bosaltirsin tek tek hahahaha
Ben izledikçe hiç kullanmadıklarımi ya hediyelige atıyorum ya da az kullanılmışsa anneme komşuma falan veriyorum :KK70:
Kendi çeyizimi bile az bir miktar çocuklara ayırdım gerisini sattım :KK70: kar kardır gittim onunla döküm pilav tenceresi aldım :KK70:
Ama ben onları memlekete gelirsem,misafir çağırırsam kullanırım diye almıştım:70:
2 tane kızım var.Bana yar olmazsa onlara olur:70:
Eşim zaten bize gelse sonuncu olursun diyor:70:

Sadece kofteyi adlandirinca🙄
Yok, gündüz görümcem bana köfte yoğurur musun? dedi.
Onda var bu makineden, makinene at yoğursun dedim. Benim makinem olsa, elde uğraşmam dedim.
Buraya da yazdım🤷🏻‍♀️
Eşimle geçen görmüştük, keşke çalışırken alsaydım, fiyatı çok yükseldi dedim.
Bugün almış🤭
O yüzden köfte örneğini verdim 🤣🤣

Ama ben onları memlekete gelirsem,misafir çağırırsam kullanırım diye almıştım:KK70:
2 tane kızım var.Bana yar olmazsa onlara olur:KK70:
Eşim zaten bize gelse sonuncu olursun diyor:KK70:
Benim eşimde birinci olursun diyor :D hiç sevmem fazlalık. Eşim getirir ben ya başkasına hediye ederim ya satarım :D.
Mutfak dolabım çok azdı hiç sigmiyordum mutfağı yaptırdık her yer dolap oldu. Şimdi içleri boş :D eşim başkası olsa şimdiye çeşit çeşit tabaklarimiz olmuştu diyor :D.

Onda var bu makineden, makinene at yoğursun dedim. Benim makinem olsa, elde uğraşmam dedim.
Buraya da yazdım🤷🏻‍♀️
Bugün almış🤭
Vaybeeee pehhhh makina bile aliyolar :110:

Benim eşimde birinci olursun diyor :KK70: hiç sevmem fazlalık. Eşim getirir ben ya başkasına hediye ederim ya satarım :KK70:.
Mutfak dolabım çok azdı hiç sigmiyordum mutfağı yaptırdık her yer dolap oldu. Şimdi içleri boş :KK70: eşim başkası olsa şimdiye çeşit çeşit tabaklarimiz olmuştu diyor :KK70:.
Ben vermem niye vereyim:70:

Buraya da yazdım🤷🏻‍♀️
Bugün almış🤭
Başka bir şey isteseymişsin🤭

Back