En azından yediklerimi eritiyorumZaten az meyilliyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En azından yediklerimi eritiyorumZaten az meyilliyiz
Hayattan adalet dışında bir şey istemedik,o da yokEn azından yediklerimi eritiyorum
O bizi bulmazHayattan adalet dışında bir şey istemedik,o da yok
Benim tarifim hazır sadece sosu kaldı şimdi yapacağım onu da sunumunu da yapar bugün paylaşırım3 tarif daha hazır iftara yetişir
Tarifler 4 olduBenim tarifim hazır sadece sosu kaldı şimdi yapacağım onu da sunumunu da yapar bugün paylaşırım
Yememek için kendimi zor tutuyorumTarifler 4 oldu
Ellerine sağlık canım
Oruç mu tutuyorsunYememek için kendimi zor tutuyorum
Her telden tatlımız varVay birsürü tarif olmuş yine
Tarifi hala yapmayan kaç kişiyiz? Beğenin de sayımızı görelim.Tarifler 4 oldu
Ellerine sağlık canım
Evet. Sadece pazarları izne cikiyorum o da kocam evde olunca çok yoruyor beni ondanOruç mu tutuyorsun
25 olacakTarifi hala yapmayan kaç kişiyiz? Beğenin de sayımızı görelim.
Allah kabul etsin dikkat etBebiş büyümüşEvet. Sadece pazarları izne cikiyorum o da kocam evde olunca çok yoruyor beni ondan
Sağlıklı, huzurlu ve mutlu ömürleri olsun inşallah minnakım
Allah razı olsun kizlar isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallahSağlıklı, uzun ömürlü olsunlar canım ,Allah analı babalı büyütsün
Aynen öyle yasnaz dilerim sende kavuşursun bir an önce amin inşallah çok sağolYa cok sevindim minik seninle konusmustuk hatirlarsan okumasi gerekenleri soylemistim olacak inaniyorm demistim rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin ❤
Amin ablacım Allah razı olsunMaşallah analı babalı büyüsünler inşallah Rabim olmayanlarda versin
yapmadın mi hemsoTarifi hala yapmayan kaç kişiyiz? Beğenin de sayımızı görelim.
Bu hafta 3 oy olacak deneyeceğimNevreste 3 oyu düşündünmü napcaksin