- 23 Ekim 2011
- 19.405
- 23.889
- 598
Nene kirmizi atma neneeeeeeeeSen ederken iyi demiii nenen yapınca cıkksss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nene kirmizi atma neneeeeeeeeSen ederken iyi demiii nenen yapınca cıkksss
Her yerde olduğu gibi buradada binalar yükseliyorHep iyi ol calcicim
Ne güxel yemyeşil bir şehir.
Galp yolladıjm sanaNene kirmizi atma neneeeeeeee
Her yerde artık o binalar hele burası gökyüzü gözükmeyecek bu gidişleHer yerde olduğu gibi buradada binalar yükseliyor
Benim binada 10 katlı annemin 11Her yerde artık o binalar hele burası gökyüzü gözükmeyecek bu gidişle
Kendine haksızlık etme senin canlı derslerin var kolay değilŞimdi de iftar için kalkmam lazım ama hic enerji hissetmiyorum sizin hazır mı yemekler kesin hazırdır tek tembel benim dimi
Sizinde yüksekmiş bizdede öyle 8.kattayım bende .Benim binada 10 katlı annemin 11
Hayırlı akşamlarBen kaçtım hanımlar yarın yokum onuda gene diyim tatil dışarda oluruz işimiz çıkar gene .
tolin cadısı öptü nenen seni
Artık hep böyleSizinde yüksekmiş bizdede öyle 8.kattayım bende .
Bugün bir de okul günümdü canlı ders biter bitmez okula gittim falan, geldim 1 buçuk saat dinlendim bak 5 buçuk olmuş yani kalkıp mutfağa girmem gerekKendine haksızlık etme senin canlı derslerin var kolay değil
Kolay bir şeyler yap ne olsa yeniyorBugün bir de okul günümdü canlı ders biter bitmez okula gittim falan, geldim 1 buçuk saat dinlendim bak 5 buçuk olmuş yani kalkıp mutfağa girmem gerek
AminHepinize çok çok teşekkür ederim Allah sesinizi duysun
Haklısın canım
Aşkom sen neredesinBunu görmeden etiket yapmışım