Ailelerle bir arada yapılan, kalabalık sofralar gibisi yok. Dediğin gibi, İnşallah seneye sevdiklerimizle rahat rahat sofralar kurarız.Afiyet olsun
Seneye hep birlikte iftar yaparız inşaallah
Biz alışkınız hep tek yaptık yıllarcaGüya geldik bunları tadacaktık
İyi bir şey kalmamış yaparsınTavuk haşladım fırında ızgara olacak,pilav zaten geç yaparım,6.30 filan gelişi yada biraz daha geç erken çıkıyorlar ramazan diye.
Ben bizim sofralarımızın her zaman tartışmasız 1.’siyim ablamPuan verceklermi sarmaya
Bide bana yaşlı diyollla
Aynen canım çok güzeldir bizde yaşarız inşaallahAilelerle bir arada yapılan, kalabalık sofralar gibisi yok. Dediğin gibi, İnşallah seneye sevdiklerimizle rahat rahat sofralar kurarız.
Çok şükür yine kalabalık ailesiniz canım, biz gibi 2 kişi değilsiniz
Bu iyi bir şey değil biliyorsun değil miBen bizim sofralarımızın her zaman tartışmasız 1.’siyim ablam
Biliyoırum sen zaten çok beceriklisin mutfak konusunda.Ben bizim sofralarımızın her zaman tartışmasız 1.’siyim ablam
Bide bize bak ediyle büdüyüz kmse yokAynen canım çok güzeldir bizde yaşarız inşaallah
Öyle canım çocuklar büyüdü,kızlar tutuyor zaten,oğlumda arada
Biz kendimize yetiyoruz
Ohhh, ıslak kekİyi bir şey kalmamış yaparsın
Benim yemek bana kolayAnnem kiraz yaprağı sarmış gönderdi pişiriyorum.Soğanını hazırladım Eşim dün istedi.Annemde sararım dedi.
Eşim evde yok sürpriz olacak
Memlekete geldiğimden beri bu sarma annemden sarıp yolluyor
Bizde belki yakında öyle kalırızBiliyoırum sen zaten çok beceriklisin mutfak konusunda.
Bide bize bak ediyle büdüyüz kmse yok
Cidden iyi değil herşeyi biliyorum dememek lazım,bizim taşınma işimiz varya egeye,eltim diyor ki ben temizliğe bakarım artur çarşı işi bende yemek yapacakmışımm oldu dedimmmm ne güldük ama varyaBu iyi bir şey değil biliyorsun değil miHep senden bekleniyor bazı şeyler Biz yazın bahçeye gidiyoruz.Mutfak sorumlusu benim 17 kişinin yemeği benden sorulur Elimize yapışmış
Annem keki bitirdiniz mi dediOhhh, ıslak kekfirdefs ’den. Kiraz yaprağı sarması anneden
Sofrayı da kızlar kurar
Sen otur, keyfine bak
Bilmez olur muyum, yıllarca koşturdumBu iyi bir şey değil biliyorsun değil miHep senden bekleniyor bazı şeyler Biz yazın bahçeye gidiyoruz.Mutfak sorumlusu benim 17 kişinin yemeği benden sorulur Elimize yapışmış
Sendede sarma var demek ki valla kızacam şimdi yasodada var bende yokk tühhh.İyi bir şey kalmamış yaparsın
Benim yemek bana kolayAnnem kiraz yaprağı sarmış gönderdi pişiriyorum.Soğanını hazırladım Eşim dün istedi.Annemde sararım dedi.
Eşim evde yok sürpriz olacak
Memlekete geldiğimden beri bu sarma annemden sarıp yolluyor
Sakın ha dışarıya filan yollama kızları,sonra oradan bulup gurbete gidiyorlarBizde belki yakında öyle kalırızKızların 2 yılı kaldı
Babam evlendiğimde benim kızım çok veceriklidir,her yemeği yapar demişti.O günden beri o mutfak hep bendeCidden iyi değil herşeyi biliyorum dememek lazım,bizim taşınma işimiz varya egeye,eltim diyor ki ben temizliğe bakarım artur çarşı işi bende yemek yapacakmışımm oldu dedimmmm ne güldük ama varya
Mantıda kalsın yani,valla yapmayacan yaso kıymet bile bilinmiyor hiç ahaaa ben ne olduuu konuşturmayın beni şimdiBilmez olur muyum, yıllarca koşturdum
Şimdi koşturmuyorum, ne yaptıysam o
Asla aşırıya kaçmıyorum, gerek yok. Nasıl olsa kıymet bilinmiyor
Eşime telefonda söyledim, dondurucudaki mantıyı da çıkarırsın dedi
Ne gerek var dedim
Ama biz yemek yapmayı seviyoruz ablam, ondan üksünmüyoruz sanırımCidden iyi değil herşeyi biliyorum dememek lazım,bizim taşınma işimiz varya egeye,eltim diyor ki ben temizliğe bakarım artur çarşı işi bende yemek yapacakmışımm oldu dedimmmm ne güldük ama varya
evet, benim de annem her zaman derdi ki "sakın, her şeyi biliyorum deme. bilsen bile bilmiyorum de. her şeyi bilirsen, her şeyi senden beklerler" beni verirken de sıkı sıkı tembihledi, "benim kızım iş yapmayı bilmez, yemek yapmayı bilmez, damat benim kızıma yardım edeceksin tek şartım bu" dedi. halbuki kızı yemek yapmayı da işi yapmayı da bilirdiCidden iyi değil herşeyi biliyorum dememek lazım,bizim taşınma işimiz varya egeye,eltim diyor ki ben temizliğe bakarım artur çarşı işi bende yemek yapacakmışımm oldu dedimmmm ne güldük ama varya
Karşılığında takdir görüyorsam dünyayı yaparımBilmez olur muyum, yıllarca koşturdum
Şimdi koşturmuyorum, ne yaptıysam o
Asla aşırıya kaçmıyorum, gerek yok. Nasıl olsa kıymet bilinmiyor
Eşime telefonda söyledim, dondurucudaki mantıyı da çıkarırsın dedi
Ne gerek var dedim
Yoğurdu da hazırlarsan, en büyük işi sen yapmış olacaksınAnnem keki bitirdiniz mi dediBitti deyince kendilerine ayırdıklarını yolladı yememişler
Ama 2 kilo soğan doğradım ,kavurdum yetmez mi
Sağol ablamSendede sarma var demek ki valla kızacam şimdi yasodada var bende yokk tühhh.
Anneciğin ellerine sağlık olsun ne yenir şimdi o sarmalar.
Sakın ha dışarıya filan yollama kızları,sonra oradan bulup gurbete gidiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?