- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dış döneminde çocuğuma kullaniyorum karanfil yağını kendime de kullandım çok etki etmedi gibi markadan mi acaba??Kukrim simdi gittim merkezden karanfil yagi aldim disime surdum vay anam vay heryerini uyuşturdu dudagimi bile aklinda olsun agriyan disine sur keske daha önce alsaydim
Simdi aldim eczaneden canim valla 2haftadir çok cektim bildigin yakti dilimi bileBen dış döneminde çocuğuma kullaniyorum karanfil yağını kendime de kullandım çok etki etmedi gibi markadan mi acaba??
Benimki lokman hekim. Demek ki seninki daha saf hali. Normal karanfil cigneyincede boğaza kadar uyuşturuyor çünkü.Simdi aldim eczaneden canim valla 2haftadir çok cektim bildigin yakti dilimi bile
Botalife diye markasi
Heralde canimBenimki lokman hekim. Demek ki seninki daha saf hali. Normal karanfil cigneyincede boğaza kadar uyuşturuyor çünkü.
Ağrıya etki ettinmi hemenKukrim simdi gittim merkezden karanfil yagi aldim disime surdum vay anam vay heryerini uyuşturdu dudagimi bile aklinda olsun agriyan disine sur keske daha önce alsaydim
Birebir geldi abla uyustu agriyi kesti keske cekilince alsaydimAğrıya etki ettinmi hemen
Aklımızda olsun ağrı olursa kullanmak lazım.Birebir geldi abla uyustu agriyi kesti keske cekilince alsaydim
Aynen abla duymustum ama almadim iyi oldu aklinda bulunsunAklımızda olsun ağrı olursa kullanmak lazım.
Rabbim bu mübarek gunlerde şafi isminle şifa versin inşaAlah canim
Allah şifasını versin inşallah
Çok geçmişler olsun canım, tez zamanda şifa bulsun inşallah
Ah kıyamam inşallah oda bıran once normele doner dedicim allah şifa versin
Sende yaşlan hemen o zaman ol aşını git markete
Çok geçmişler olsun umarım en hafif şekilde atlatır anneannede.
Allah sifa versin,okurum tabii
Rabbim şifa versin inşallah. Biran önce annende toparlanır
Allah, şifa versin. 100 tane ya şafi çektim. çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun, rabbim acil şifalar versin inş canım kankirellam ❤
Hepinize çok çok teşekkür ederim Allah sesinizi duysunAllah şifa versin inşallah canım
Sanırım ben hazır değilimBugün yine yeni ve güzel tarifler geliyor
Hazır mıyız gençler
Bu hafta oylama daha zorSanırım ben hazır değilim
hayırBugün yine yeni ve güzel tarifler geliyor
Hazır mıyız gençler
Ben zaten hiç eğlenmiyorum
Çok güzel canımHava güzel diye bahçeye masaları atacağız. Herkes ne pişirdi ise indirecek
Wvet ya unutmam aertık adınıAynen abla duymustum ama almadim iyi oldu aklinda bulunsun
Rica ederim dedicimHepinize çok çok teşekkür ederim Allah sesinizi duysun
Hazırlanıyom dahaBugün yine yeni ve güzel tarifler geliyor
Hazır mıyız gençler
Sanırım ben hazır değilim
Neler yaotın bakalım koçumHava güzel diye bahçeye masaları atacağız. Herkes ne pişirdi ise indirecek