Bugün nasılsınızHoşbuldum yemeklerin kraliçesi
Ohhh yaaa herkes uyanmış
Ortam şenlenmiş
Missss missss
Tehlikeli kadınımBenim yanımda aşağıya inen senin oğlan değildi çünkü. Senin oğlan evde kaldı rüyamda. şimdi hatırladım. Yarabbel alemim. Ayetel kürsi okurum her gece yatmadan. sen koru
Sağol canım, senin beğenmem bile beni çok mutlu ediyorBence tarifin çok güzel,sen iyi sunum yapmaya başladın.Açık vermek istemediğim için büyük genelleme yapacağım geçen yıl ilk 5 teydi tarif:)
Duygular karşılıklı canımHoş buldum canim.
Kaçirdigim güzelliklerin tadını çıkarıyorum
Ne güzel sofralar var az önce Jennama aç değilim dedim ama şu an çok açiiiiimgözleme yapabilirim her an...
Kolaylıklar seninle olsunseni, sayfanı, yanındaki her hatunu o kadar çok seviyorum ki
İyiyiz abla sen nasılsınBugün nasılsınız
Geceleri kendinize dikkat edin. Bir gece ansızın gelebilirim
İnşaallah her zaman bizimle olursunSağol canım, senin beğenmem bile beni çok mutlu ediyorben sunumda gelişiyorum, hatunlar da gelişiyor, açığı kapatamıyorum ben çok mutluyum burada olmaktan, farklı tarifler görüyorum, deniyorum, mutfak ve yemek yapmak en büyük keyfim zaten, buraya da bu heyecanı yaşamak için katılıyorum
Oyyyy maşaallahİyiyiz abla sen nasılsın
Bugn yine 5te uyandık saolsın onun dışında sorun yok
Soframızın neşesi de geldiiiiii
Oyyy gözlere yazıkOyyyy maşaallah
İyiyim canım çok şükür:)1.5 saattir pcden hiç kalkmadan oturuyorum
Bakmamaya çalışıorum ablacm sormaSoframızın neşesi de geldiiiiii
Bicırıkım hoş geldin
Şükür kavuşturana...
Görsellere gözün kaydığinda işin zor avuç için temiz mi ?
Zaten 5:30 da uyudumOyyy gözlere yazık
Bakmamaya çalışıorum ablacm sorma
Hiç girmiorm açılan konulara
Hoşbuldum ablam. Nasılsın
İnsan çok yönlü olmalı dediğin gibi ,iyi ki bulmuşum burayı, sizleriİnşaallah her zaman bizimle olursun
Farkında olmadan ciddi gelişmeler gösteriyoruz.Sen bu sıra çok ciddi geliştin:)Bu sadece buraya değil hayatımıza yansıyor:)
Öğretmenim sen bilirsin buda farklı bir eğitim:)
Hayırlısı olsun
Rica ederim canım benimİnsan çok yönlü olmalı dediğin gibi ,iyi ki bulmuşum burayı, sizleripandeminin bir artısı oldu benim için burası kolay kolay bırakmam herhalde tüm iyi niyetin ve tüm yardımların için çok teşekkürler güzel yürekli Nevoş
Gerçi ha tlf ha pcZaten 5:30 da uyudum
İyiyim canımOyyy gözlere yazık
Bakmamaya çalışıorum ablacm sorma
Hiç girmiorm açılan konulara
Hoşbuldum ablam. Nasılsın
Aynen farketmiyorGerçi ha tlf ha pc
Bişey farketmio
Ben o saate uyandm işte
Gunaydiiiin kuzum nevo bulur balım yazGunaydın peeeriim almadım ya ne alacagımı bilmiyorum bıtmıstır tarifler
Beklerim canımHayırlı olsun. Aklıma güzel bir tarif gelirse katılırım.