- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Canım bazen öyle oluyor:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bazen öyle oluyor:)
Hiç şaşırmadımAynı şeyi yazmışız
Aşkon da aynını dedi
Teşekkür ederim canım etiket için
Yeğenlerim var canım benim oğlan 10.5 yaşında yeğenimin biri 9.5 biri 8 oldu ve bize yakınlar balkondan evleri görünüyor:)Senin oğlanın yaşına yakın başka çocuk var mı sülalede? Nevreste
Hayrolsun canım,ben inanıyorumBak ciddi söylüyorum, 21 numaranın önünde bi duraksadım rüyamda
Rica ederim canımTeşekkür ederim canım etiket için
Aleyküm selam boncuğum hoş geldinSelaaaaaaaaammmmm
AleykumselamSelaaaaaaaaammmmm
Hoş geldin prensesimizin güzel annesiSelaaaaaaaaammmmm
Hoşbuldum güzel gözlümAleyküm selam boncuğum hoş geldin
Aleykumselam
Hoş buldum canim.
Hoşbuldum yemeklerin kraliçesiHoş geldin prensesimizin güzel annesi
Benim yanımda aşağıya inen senin oğlan değildi çünkü. Senin oğlan evde kaldı rüyamda. şimdi hatırladım. Yarabbel alemim. Ayetel kürsi okurum her gece yatmadan. sen koruYeğenlerim var canım benim oğlan 10.5 yaşında yeğenimin biri 9.5 biri 8 oldu ve bize yakınlar balkondan evleri görünüyor:)
Hoşbuldum güzel gözlüm
Nasılsın güzelim iyimisin keyifler yerindemiHoşbuldum güzel gözlüm
Ablam hanımlarımız maşaallah çok becerikli,çok güzel şeyler yapıyorlarHoş buldum canim.
Kaçirdigim güzelliklerin tadını çıkarıyorum
Ne güzel sofralar var az önce Jennama aç değilim dedim ama şu an çok açiiiiim gözleme yapabilirim her an...
Kolaylıklar seninle olsun seni, sayfanı, yanındaki her hatunu o kadar çok seviyorum ki
Sır kapısıBenim yanımda aşağıya inen senin oğlan değildi çünkü. Senin oğlan evde kaldı rüyamda. şimdi hatırladım. Yarabbel alemim. Ayetel kürsi okurum her gece yatmadan. sen koru