- 24 Eylül 2018
- 98.492
- 295.052
- 698
Lezzetli görünüyor diye yiyesi gelmiş,sıkıntı yokAllah iyiligini versin bende bisey oldu sandim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lezzetli görünüyor diye yiyesi gelmiş,sıkıntı yokAllah iyiligini versin bende bisey oldu sandim
Staja gönder benim yeğen,Elif Eylül'ün kız masallah2 yaş 2 aylik
Zaten saygı olunca sevgi kosarak geliyor çünkü kiyamamaya başlıyorsun artık. Tabii karşılıklı.aşk gecici birşey önemli olan saygı sevgi benim için
Büyük oglan simdi evden dışarıya cikmiyoBir zaman sonra da asosyal olacak,odadan cikmayacak
Bana mı seslendin hemsomBir zaman sonra da asosyal olacak,odadan cikmayacak
Ay bana uyar vallaha. Çocuğu korona çarptı zaten evde benim sesimi duymaktan sıkılıp konuşmuyor da olabilirStaja gönder benim yeğen,Elif Eylül'ün kız masallah
Hepsinin öyle bir dönemi oluyor işte En azından sokaklara sarmamış,bosver . Gözünün önünde güvende dursunBüyük oglan simdi evden dışarıya cikmiyo
Heeee ben sana atayim video bitane alsem gördüGeçen gün paylaşmanın güzel olduğu konusunda bizi ikna etmeye çalışıyordu,abisini daha doğrusu
Her sey mümkünAy bana uyar vallaha. Çocuğu korona çarptı zaten evde benim sesimi duymaktan sıkılıp konuşmuyor da olabilir
Konuşmak buysa ben konuşmam falan demiş olabilir
Evet hemsomBana mı seslendin hemsom
At atHeeee ben sana atayim video bitane alsem gördü
evet haklısın canım doğru bunun o sorumlulukları varZaten saygı olunca sevgi kosarak geliyor çünkü kiyamamaya başlıyorsun artık. Tabii karşılıklı.
Ben eşimle severek ya da önceden tanışarak evlenmedim görücü usulü ve 3 ay içinde hop bitti gitti ama iyi tarttim, sorularla, ailesi ve akrabariyla, iş yapmasıyla (işsiz erkekle de ugrasilmaz, çevrede çok bunun sıkıntısını yaşayan. Adam ise giriyor ama pat çıkıyor zırt çıkıyor...)
Aynen canim bide bizim koyde uyusturucuyla yakalanan olmus gecen jandarma basmisHepsinin öyle bir dönemi oluyor işte En azından sokaklara sarmamış,bosver . Gözünün önünde güvende dursun
Artık beni etiket de yapmiyon hemsom naparsinEvet hemsom
yaaaaaaaa işte insan tanıyamıyor ki iş remiyete dönerse böyle olur jennecımJenna şok
Aman evde takılsın ya,gaza gelip deniyorlar,sonra bağımlı. Allah korusunAynen canim bide bizim koyde uyusturucuyla yakalanan olmus gecen jandarma basmis
Oda diyo ben neden gideyim disariya
Bizim burada çocuk kütüphanesi falan var çok güzel kreş gibi hem yarım gün hem bende izleyip oynuyorum, zipliyorum falan ama pandemiden dolayı 1 kere goturebildim. Annem astım babam kalp rahatsizi bir tek onlarla görüşüyoruz. Bir şey olursa diye korkuyor insan.Tembeldir o zaman canım. Kreşe falan yolladın mı? diyeceğim ama, pandemiden her yer sıkıntılı
Minnosum bir daha oturup konuştunuz mu sakinleşinceevet haklısın canım doğru bunun o sorumlulukları var
Oyuzden bilgisayarda otursun gözümün önündeAman evde takılsın ya,gaza gelip deniyorlar,sonra bağımlı. Allah korusun