Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
Bence tarifin çok güzel,sen iyi sunum yapmaya başladın.Açık vermek istemediğim için büyük genelleme yapacağım geçen yıl ilk 5 teydi tarif:)
Sağol canım, senin beğenmem bile beni çok mutlu ediyor 🥰♥️ ben sunumda gelişiyorum, hatunlar da gelişiyor, açığı kapatamıyorum 🤣🤣🤣 ben çok mutluyum burada olmaktan, farklı tarifler görüyorum, deniyorum, mutfak ve yemek yapmak en büyük keyfim zaten, buraya da bu heyecanı yaşamak için katılıyorum🥰🤗

Hoş buldum canim. :KK68:
Kaçirdigim güzelliklerin tadını çıkarıyorum :KK76::KK76:
Ne güzel sofralar var az önce Jennama aç değilim dedim ama şu an çok açiiiiim :mad: gözleme yapabilirim her an... :hamarat:
Kolaylıklar seninle olsun :dua: seni, sayfanı, yanındaki her hatunu o kadar çok seviyorum ki :oops::KK200:
Duygular karşılıklı canım:KK60::KK36:

Sağol canım, senin beğenmem bile beni çok mutlu ediyor 🥰♥️ ben sunumda gelişiyorum, hatunlar da gelişiyor, açığı kapatamıyorum 🤣🤣🤣 ben çok mutluyum burada olmaktan, farklı tarifler görüyorum, deniyorum, mutfak ve yemek yapmak en büyük keyfim zaten, buraya da bu heyecanı yaşamak için katılıyorum🥰🤗
İnşaallah her zaman bizimle olursun:KK60:
Farkında olmadan ciddi gelişmeler gösteriyoruz.Sen bu sıra çok ciddi geliştin:)Bu sadece buraya değil hayatımıza yansıyor:)
Öğretmenim sen bilirsin buda farklı bir eğitim:)
Hayırlısı olsun :KK36:

Oyyyy maşaallah :KK200::KK36:
İyiyim canım çok şükür:)1.5 saattir pcden hiç kalkmadan oturuyorum:KK70:
Oyyy gözlere yazık :KK70:

Soframızın neşesi de geldiiiiii :KK68:
Bicırıkım hoş geldin :KK60:
Şükür kavuşturana...
Görsellere gözün kaydığinda işin zor avuç için temiz mi ? :KK76:
Bakmamaya çalışıorum ablacm sorma :KK70:
Hiç girmiorm açılan konulara :KK70:
Hoşbuldum ablam. Nasılsın♥️

İnşaallah her zaman bizimle olursun:KK60:
Farkında olmadan ciddi gelişmeler gösteriyoruz.Sen bu sıra çok ciddi geliştin:)Bu sadece buraya değil hayatımıza yansıyor:)
Öğretmenim sen bilirsin buda farklı bir eğitim:)
Hayırlısı olsun :KK36:
İnsan çok yönlü olmalı dediğin gibi ,iyi ki bulmuşum burayı, sizleri 🥰🤗 pandeminin bir artısı oldu benim için burası 😍 kolay kolay bırakmam herhalde☺️ ♥️♥️♥️ tüm iyi niyetin ve tüm yardımların için çok teşekkürler güzel yürekli Nevoş🥰

X