- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Anladım elticim takılıyorumLabne varmış ya gerisi olur:)Evde tarifim için sadece Şeker ve Labne var diyorum, şeker yok mu’ya getiriyorlar elticim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım elticim takılıyorumLabne varmış ya gerisi olur:)Evde tarifim için sadece Şeker ve Labne var diyorum, şeker yok mu’ya getiriyorlar elticim
Aynen ama tarif var:)Matmazel gelemedi
Tost yiyip yattım, ondan herhaldeTotiş açık kalmış
Son anda etiketi geri çektim bende o yüzden
Tamam canımAynen ama tarif var:)
Tost perileri dürtmüsTost yiyip yattım, ondan herhalde
Benim aklımda listeye yazıp alamadıklarımda kaldı nevoş ama tarifim çok güzel, sıkı sıkı sarılasım var tarifime yine çok güzel tarifler ve sunumlar gelecek, hatunlar coştu15 tarif verdim:)
Başka bir sürü tarif var bitti demeyin kapımı çalın:)
Bende tarif bitmez
Tövbe estağfurullah geldim mi acaba yoksa çokkorkarım böyle durumlardanHayır olsun inşaallah
Kapı numarası yakın sayılır21 :)
Ayyyy evet girişe eşim benim resimlerimle duvar kağıdı yaptıracak sen bence o yapıldıktan sonra geliyorsun
BaşarılarBenim aklımda listeye yazıp alamadıklarımda kaldı nevoş ama tarifim çok güzel, sıkı sıkı sarılasım var tarifime yine çok güzel tarifler ve sunumlar gelecek, hatunlar coştu
Astral seyahatTövbe estağfurullah geldim mi acaba yoksa çokkorkarım böyle durumlardan
Sağol JennamBaşarılar
Bende alıyım hemn
Bence tarifin çok güzel,sen iyi sunum yapmaya başladın.Açık vermek istemediğim için büyük genelleme yapacağım geçen yıl ilk 5 teydi tarif:)Benim aklımda listeye yazıp alamadıklarımda kaldı nevoş ama tarifim çok güzel, sıkı sıkı sarılasım var tarifime yine çok güzel tarifler ve sunumlar gelecek, hatunlar coştu
Bak ciddi söylüyorum, 21 numaranın önünde bi duraksadım rüyamdaAstral seyahat
Astral seyahatTövbe estağfurullah geldim mi acaba yoksa çokkorkarım böyle durumlardan
Astral seyahat
Aynı şeyi yazmışızAstral seyahat
Aşkon da aynını dediAstral seyahat