Fikrini söyler,açıklama yaparsın biter ,bunu niye uzatmış ki bu kadar ?Elimizden geldikçe dikkat ediyoruz hepimiz,hayır bundan fitili yakıp araya dünya mevzu sokmuştur
Fikrini söyler,açıklama yaparsın biter ,bunu niye uzatmış ki bu kadar ?Elimizden geldikçe dikkat ediyoruz hepimiz,hayır bundan fitili yakıp araya dünya mevzu sokmuştur
bende öyle anladım düğün istemiyor olarak öyle değilmiş güye 50 kişilik olursa yapmazmış yasak olursa yapmam dedi yani bu mevzuyu konuşacak taraf biz değiliz ailelerde konuşulsın dedim ama dinleyen yok artık benim de sabrıl bitti bende başladım ona söylenmeye işte
bende öyle anladım düğün istemiyor olarak öyle değilmiş güye 50 kişilik olursa yapmazmış yasak olursa yapmam dedi yani bu mevzuyu konuşacak taraf biz değiliz ailelerde konuşulsın dedim ama dinleyen yok artık benim de sabrıl bitti bende başladım ona söylenmeye işte
o yüzden yakın olmayorum ya abla kendimi dinliyorum ne yapayım diye ,anne babasına anlatmış babası mesaj attı kızım kusura bakma oruç başına vurdu herhalde diye gereksiz yere ikimizin aileside etkilendi . o yüzden aramıyorum mesajları uzatmıyorum yamıyorum aramıyorum
o yüzden yakın olmayorum ya abla kendimi dinliyorum ne yapayım diye ,anne babasına anlatmış babası mesaj attı kızım kusura bakma oruç başına vurdu herhalde diye gereksiz yere ikimizin aileside etkilendi . o yüzden aramıyorum mesajları uzatmıyorum yamıyorum aramıyorum
Minnoşum bdv konularını okusan ne demek istediğimizi çok daha net anlayacaksın,kıskançlık kötüdür güvensizlik yaratır sonrasında.
Yarın bir gün işe gitme derse ne yapacaksın peki.
Aynen öyle abla başta olsun ne olacaksa .
Bazen sevgi diye gördüğümüz, o an hissettiğimiz sadece yılların icinde birbirine olan alisilmislik olabiliyor bunu ozamanlar goremeyebiliyoruz işte herşey tospembe geliyor herşeyi göğüsleriz gibi geliyor.Sonrasi malum .
yani abla bu konuda tartışırmıydı sence, ben anlamamışım vs ben mesaj atarken söyledim bak orucum çalışıyorum uğraşma benimel hatta bir süre mesajlara cevap vermedim aradı ben zaten saraylarda düğün istemedim ki aslında bu yüzden kıymetim yok ya ona üzülüyorum çok zorlanmasın bütçesine göre yapsın herşeyi dedim yanlış ettim