Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
Anlatıyorum:
böyle e5 gibi bi yoldan yürüyorum, hava hafif yağmurlu. Kapı numarası 23’müş. Neyse, apartmana giriyorum. 1-2 kat çıkarken Nevreste yi bi komşusuyla konuşurken görüyorum kapı önünde. Çaktırmadan yan merdivenden çıkıyorum. diyorum sürpriz bozulmasın, yukarı çıkınca gelcek nasılsa kapısına çıkıyorum ki bi masa var böyle şıkırtılı. Yav diyorum kadının kapısının önü bile şakırtılı şukurtulu kapıyı kocası ve çocuklar açıyor. Ben Nevreste ablayı görmeye geldim diyorum. enişte de Nevreste merkeze indi, dur arayalım ama sen bu arada git Türk Kahvesi al gel, misafirimizsin içeriz diyor bana sonra enişte, küçük oğlan, ben kapının önüne iniyoruz. Enişte bana yolu gösteriyor. Geldiğim yola doğru biraz yürüyorum, orada bi Avm varmış. O avm’ye kahve almaya gidiyorum bu kadar

Totiş açık kalmış

Hayır olsun inşaallah
Kapı numarası yakın sayılır21 :)
Ayyyy evet girişe eşim benim resimlerimle duvar kağıdı yaptıracak sen bence o yapıldıktan sonra geliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…