Her zamanki gibi süpersinUnutmayayım diye ,aklımdan isimler geçiyordu
Sağolasin bebisimHer zamanki gibi süpersin
Arayıp gitseydinArkadaşlar, galiba ben psikopata bağladım. Akşam rüyamda malatyadaydım veNevreste nin evine gitmiştim
Kayisi dyedin miArkadaşlar, galiba ben psikopata bağladım. Akşam rüyamda malatyadaydım veNevreste nin evine gitmiştim
Çok güzel yaptığımı biliyorsun ondanBen bile yaptım
Ayyy ne güzel bir rüya keşke gerçek olsaArkadaşlar, galiba ben psikopata bağladım. Akşam rüyamda malatyadaydım veNevreste nin evine gitmiştim
İyidir senden ne haber:)
Nagber
Hiç şüphem yok tabii kiÇok güzel yaptığımı biliyorsun ondan
Çok iyi olmuş hayırlı olsun tarifin hadi bakalımGecen hafta gec kalmistim bu sefer ayni anda denk geldi
Totiş açık kalmışAnlatıyorum:
böyle e5 gibi bi yoldan yürüyorum, hava hafif yağmurlu. Kapı numarası 23’müş. Neyse, apartmana giriyorum. 1-2 kat çıkarkenNevreste yi bi komşusuyla konuşurken görüyorum kapı önünde. Çaktırmadan yan merdivenden çıkıyorum. diyorum sürpriz bozulmasın, yukarı çıkınca gelcek nasılsa kapısına çıkıyorum ki bi masa var böyle şıkırtılı. Yav diyorum kadının kapısının önü bile şakırtılı şukurtulu kapıyı kocası ve çocuklar açıyor. Ben Nevreste ablayı görmeye geldim diyorum. enişte de Nevreste merkeze indi, dur arayalım ama sen bu arada git Türk Kahvesi al gel, misafirimizsin içeriz diyor bana sonra enişte, küçük oğlan, ben kapının önüne iniyoruz. Enişte bana yolu gösteriyor. Geldiğim yola doğru biraz yürüyorum, orada bi Avm varmış. O avm’ye kahve almaya gidiyorum bu kadar
Son anda etiketi geri çektim bende o yüzdenÜffff neler kaciriyorum yaahu su Pınar bi almanyaya mi gelemedi butun urunleri var labne yok
Neyse başarılar hanimlar
Evde tarifim için sadece Şeker ve Labne var diyorum, şeker yok mu’ya getiriyorlar elticimŞeker mi varmış tarifte
Hayır olsun inşaallahAnlatıyorum:
böyle e5 gibi bi yoldan yürüyorum, hava hafif yağmurlu. Kapı numarası 23’müş. Neyse, apartmana giriyorum. 1-2 kat çıkarkenNevreste yi bi komşusuyla konuşurken görüyorum kapı önünde. Çaktırmadan yan merdivenden çıkıyorum. diyorum sürpriz bozulmasın, yukarı çıkınca gelcek nasılsa kapısına çıkıyorum ki bi masa var böyle şıkırtılı. Yav diyorum kadının kapısının önü bile şakırtılı şukurtulu kapıyı kocası ve çocuklar açıyor. Ben Nevreste ablayı görmeye geldim diyorum. enişte de Nevreste merkeze indi, dur arayalım ama sen bu arada git Türk Kahvesi al gel, misafirimizsin içeriz diyor bana sonra enişte, küçük oğlan, ben kapının önüne iniyoruz. Enişte bana yolu gösteriyor. Geldiğim yola doğru biraz yürüyorum, orada bi Avm varmış. O avm’ye kahve almaya gidiyorum bu kadar
Matmazel gelemedi15 tarif verdim:)
Başka bir sürü tarif var bitti demeyin kapımı çalın:)
Bende tarif bitmez