- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.846
- 60
Abla, bize kimlerin oy verdiğini tarifin üstüne tıklayınca görüyoruz ya oradaki kişileri komple kopyalıyorum sonra aşağıda mesaj yazma kısmına yapıştırıyorum. kişilerin isimleri Alt alta sıralanmış ve hafif pembe çıkıyor. isimleri tıklayınca sağ tarafta “linki kaldır” diye bir işaret var ona tıklıyosun bu sefer isimler siyah oluyor sonra isimlerin başına geliyorsun ve @ İşaretini koyuyorsun
Eki Görüntüle 2830941
Abla ben senin kişileri etiket yaparım sen merak etmeNevreste ayşoda aynı senin dediğin gibi gösterdi banada.
San sebastian hazırAbla ben senin kişileri etiket yaparım sen merak etme
Olmazsa buradayım:)
rica ederim ablacımmmm. ben deEkledim mesajını bakarak denerim hemen sağol kzuzum
Bizi kimse tutamaz o vakitSağol canım gelsin hemen çekeceğimBelki gaza gelirisniz
Hallederim ben artık öğrendim nasılsa sağol nevoşumAbla ben senin kişileri etiket yaparım sen merak etme
Olmazsa buradayım:)
Sağol kuzum teşekkürler..
Biz yapalım da sen yine yeme, sadece bakBu kategori kötü çirkin bir yer burası, tatlı zararlıdır yemeyin
İnsanın canını çektiren şeyler yapacaksınız sonra yeme bak diyeceksinizBiz yapalım da sen yine yeme, sadece bak
Atın ölümü arpadan olsun.Bu kategori kötü çirkin bir yer burası, tatlı zararlıdır yemeyin
Vasiyet ediyorum, ölürsem falan helva kavurmayın, tatlılar yapın löp löp yiyin ama bana da getirin hortlarım vallahiAtın ölümü arpadan olsun.
Helva tuzlu yapılıyor o yüzden sana yaş pasta yapalımVasiyet ediyorum, ölürsem falan helva kavurmayın, tatlılar yapın löp löp yiyin ama bana da getirin hortlarım vallahi
Bunu nasıl algılamamı istersin acaba...San sebastian hazır
Size bunlarıHelva tuzlu yapılıyor o yüzden sana yaş pasta yapalım
magnolia mıııııı?Size bunlarıNevreste mi söyletiyor, sırf beni perişan etmek için ekmek kadayıfı tarifi bakıyordu, sayıyor bir de tiramisu, pasta, magnolia
Siz mesajıma alıntı yapınca vallahi ödüm kopuyor. Ha banlandım ha banlanıcam gibi geliyorSize bunlarıNevreste mi söyletiyor, sırf beni perişan etmek için ekmek kadayıfı tarifi bakıyordu, sayıyor bir de tiramisu, pasta, magnolia
He valla Nevreste tatlılar arasında saydı, bir de ballandırarak anlattılar yok efendim kiviler çilekler, çikolatalar, öldürecekler benimagnolia mıııııı?yapanı tanıyorum galiba
Korkmayın kurallara uygun yazınca ısırma huyum yok, zaten şu an tatlıdan gözüm dönmüş durumdaSiz mesajıma alıntı yapınca vallahi ödüm kopuyor. Ha banlandım ha banlanıcam gibi geliyor
Şaka yapıyorum ablam yaBunu nasıl algılamamı istersin acaba...