- 12 Aralık 2019
- 17.470
- 54.128
abla, bunları anlatan benim sana ama yaaaaaaaHe valla Nevreste tatlılar arasında saydı, bir de ballandırarak anlattılar yok efendim kiviler çilekler, çikolatalar, öldürecekler beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
abla, bunları anlatan benim sana ama yaaaaaaaHe valla Nevreste tatlılar arasında saydı, bir de ballandırarak anlattılar yok efendim kiviler çilekler, çikolatalar, öldürecekler beni
Nasıl gözüm dönmüşse artıkYoksa yapan da sen misinabla, bunları anlatan benim sana ama yaaaaaaa
sana profil fotom ile cevap veriyorum ablaaaaNasıl gözüm dönmüşse artıkYoksa yapan da sen misin
O profil fotoğrafı neeallahım son 2-3 gündür mune ile çok fazla iletişim halindeyim. inşallah başıma bi şey gelmez
Bende diyorum Bülent ablamıza ne oldusana profil fotom ile cevap veriyorum ablaaaa
O profil fotoğrafı nee
ban yememenin yolunu buldumBende diyorum Bülent ablamıza ne oldu
sana profil fotom ile cevap veriyorum ablaaaa
Tövbe estağfurullah iyi saatte olsunlar gibi uğruyorum, damağınızı kaldırın yok bir şey, sadece tatlı krizindeyimallahım son 2-3 gündür mune ile çok fazla iletişim halindeyim. inşallah başıma bi şey gelmez
İyi iyi o zaman boll bollll tatlıdan bahsetmeye devam edelim biz. Mesela benimki de meyveli olacak. Şöyle yeşil, kırmızı, sari, içine de biraz çikolata.. misssKorkmayın kurallara uygun yazınca ısırma huyum yok, zaten şu an tatlıdan gözüm dönmüş durumda
Manyak bu kız mavişimBende diyorum Bülent ablamıza ne oldu
Yanık görünüyor fıstıkzadem, oysaki yanık değilyasminsay ne ettin yavrım sen
bu bir iltifat mı?Manyak bu kız mavişim
DelürmüşManyak bu kız mavişim
Sana da bir ürperti geldi demi hahahahaallahım son 2-3 gündür mune ile çok fazla iletişim halindeyim. inşallah başıma bi şey gelmez
aynen bünye alışık değilSana da bir ürperti geldi demi hahahaha
Abla ya sonra çok şımarıyorTövbe estağfurullah iyi saatte olsunlar gibi uğruyorum, damağınızı kaldırın yok bir şey, sadece tatlı krizindeyim
Yeni eklenen tarifimizi gördün mü ablamNasıl gözüm dönmüşse artıkYoksa yapan da sen misin
Biliyorum biliyorum. Kabukları öyle gösteriyor. Soyulmuyor muyduYanık görünüyor fıstıkzadem, oysaki yanık değil
Tabikisibu bir iltifat mı?
Bülent abla çıldırmışDelürmüş