Makarnacı nevroşBörek yapabilirsin
Birşey demek istemiyoruzHerşey ortada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Makarnacı nevroşBörek yapabilirsin
Birşey demek istemiyoruzHerşey ortada
Sormaaa ne haldeyimDünya'nın en şanslısı seni
Ben sizin krizi yönetemediğinizi düşünmüyorum Kazen.Sanırım sabrımı test ettiniz. Amacınızı ulaştınız ve krizi yönetemedik ! İnsanoğlunun huysuzluktan, vukuatlardan, kötülüklerden beslendiğini çok güzel gördük.
düşünüyorum düşünüyorum tam karar aşamasındayım ....
Umarım yarışmalar kalkmaz ..düşünüyorum düşünüyorum tam karar aşamasındayım ....
Ben sizin krizi yönetemediğinizi düşünmüyorum Kazen.
Polemik yaşayan kişiler, tamamen burdan farklı sebeplerle aslında birbirlerine bilenmiş kişiler. Bunu hepimiz biliyoruz.
Sanırım bu kategori bitmedikçe, bu kavga da bitmeyecek..
Arkadaşlar masa düzeninde olan yemeklerin tarifi olmalı, yani 3 gün önceki çorba 5 gün sonraki tatlı kabul edilmeyecek.
Bu sebeple azami dikkat etmelisiniz....
Masada tatlı var amaŞimdide bu tarif şikayet edildi. Masa bütünün de tatlı gözükmüyor şeklinde şikayet geldi...
Oysa bu mesajı yazma sebebim bir üyenin masasında ki yemeklerin hiç birinin tarifi yoktu. Köfteyi anlatmış masada biftek vardı(örnek) bu tabii ki diskalifiye edilecek. Sonra bu mesajım alındı çevrildi yok masada tatlı yok var. Bende şu tarif açıklama olarak yazmıştım. Dedim ki bazı yemekler vardır ayrı servis edilir veya son dakika servis edilir önemli olan masada görüntülemek. Bunu evirdik çevirdik ..... Şikayetler yağdı.
Evet o tarifi ben de görmüştüm.Şimdide bu tarif şikayet edildi. Masa bütünün de tatlı gözükmüyor şeklinde şikayet geldi...
Oysa bu mesajı yazma sebebim bir üyenin masasında ki yemeklerin hiç birinin tarifi yoktu. Köfteyi anlatmış masada biftek vardı(örnek) bu tabii ki diskalifiye edilecek. Sonra bu mesajım alındı çevrildi yok masada tatlı yok var. Bende şu tarif açıklama olarak yazmıştım. Dedim ki bazı yemekler vardır ayrı servis edilir veya son dakika servis edilir önemli olan masada görüntülemek. Bunu evirdik çevirdik ..... Şikayetler yağdı.
Tüm sofra çekildiği zamanı kastetmiş sanırım şikayet eden.Masada tatlı var ama Eki Görüntüle 2012043
Yahuu bizde tatlıyı yemekten sonra yiyoruz. Aynı masa aynı tabakların olduğu masada var tatlıTüm sofra çekildiği zamanı kastetmiş sanırım şikayet eden.
Tamam ben de onu diyorum işte , ilk önce masa düzenini çekmiş konu sahibi.Yahuu bizde tatlıyı yemekten sonra yiyoruz. Aynı masa aynı tabakların olduğu masada var tatlı
Eee niye o zaman itiraz ediliyorTamam ben de onu diyorum işte , ilk önce masa düzenini çekmiş konu sahibi.
Sonra yemekleri çekip koymuş
Teşekkür ederim Nevroş , şimdi tesadüf gördüm mesajınıGeçmiş olsun canım
BilmemEee niye o zaman itiraz ediliyor
Tövbe bismillah neden kiAy turkuaz beni bi gülme aldı, sanki bu sahneyi hatırlıyorum , yine aynı böyle sormuştun
Yine ben cevap vermiştim.
Karanfil diskalifiye edildi.
HahahahahKız sende hep tarif diye ortaya çıkıyorsun bir kerede Lunya nasılsın de gel
Kendimi kac gündür tutuyorum ama artik dayanamadim.kız sen ve tayfan daha düne kadar "kk dan atılanlar bu sebepten atilmadi mi?? Yönetim açıklama yaptığı halde durmamislar" gibi savunmaya tartismaya girmiyor muydunuz?? Kendinle cok fazla celisiyorsun karanfilcik. Evet amacinizin,özellikle senin amacinin bağcı dövmek olduğunu herkes anladi zaten burda.işin içine kendi emeğin girince,bi haksızlık olduğunu düşününce nasil da aslan kesiliyorsunuz ama !! :))
Ayrica sabahtan bu yana gelip baskalari savunuyor seni.noldu kizzzz korktun mu???korkma kimse senin kadar cirkef bi insan degil şu platformda.iyi niyetli insanlarla dolu burasi.belki sende bu yuzden korktun.kendinle celistigin icin korktun.insanlara zarar verdiğin icin sabrini zorladigin icin korktun.ayrica ve ayrica şunu da belirtmeden gecemiycem, bizi yönetime karşı gelmekle itham edip ,şu konulara daldigin gunden beri israrla "kkdan atilanlar bu sebeple atilmadi mi??vay efendim şöyle böyle olmadi mi??" papağan gibi tekrarladin durdunn.ortada bir sorgu varsa oda senin yaptigindir.gelip bizi ordu halinde yuklenmekle sucladiniz sen ve tayfan...bdv de konu açıp,bütün uyelere gaz verip bi üyeyi ve konularini tabiri caizse linc etmeye çalıştınız ordu halinde halbuki.bu kadarda celismeyin yahuu.gelip burda bize ahkam kesecek yüzün kalmamasina ragmen ısrarla debeleniyorsun.neyin cirpinisi bu guzelim,neyin hinci,neyin kuyruk acısı..ustünden aylar gecmesine ragmen temcit pilavi gibi ısıtıp ısıtıp yönetimin önüne suruyorsun olayları.. hala bi yönetimi sorgulama pesindesin.o kadar ağrına gitti madem,sende defolup gitseydin neden döndün?? Sana dön diye yalvaran olmamisti halbuki..Onlarin icinde sende vardin halbuki... olmadi maalesef,soylediklerin birbirini tutmadı,altını dolduramadin...3 hayir la ugurluyoruz seni
Haa Ama seni takdir ediyorumm bir konuda..nasil basardiysan yaninda sana deli gibi yaranmaya çalışan bi üye var.senin dokuntulerini topluyor nede olsa.birazdan oda damlar buraya.adını telaffuz etmeme gerek yok.burdaki 3 5 üyeye sığınıp gündemde kalmaya calismak icin yagcilikta sınır tanimayan bi uye kendisi alti üstü.kendine örnek alacagin insanlar "yaa nogglacaaggdiii b.k mu akacaagggddiii" gibi mahalleye agziyla konusan insanlar olmasin bence canim benim.dilersen sana örnek alabilecegin baska insanlar gosterebilirim.benden sana bir hayat tecrubesi..birilerine yaranmaya calisarak asla bir yere gelemezsin.kendin ol,kendin bir yerlere gelmeye calis.benim senden umudum hala var basarabilirisn inaniyorum