- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Tatlıyı hazır alsan enerjini başka şeylere harcasan nasıl olurBeğenmeyen küçük oğluna almasınNevreste nevroş acaba trilice yetişir mi arkamdan konusmasinlar bir de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlıyı hazır alsan enerjini başka şeylere harcasan nasıl olurBeğenmeyen küçük oğluna almasınNevreste nevroş acaba trilice yetişir mi arkamdan konusmasinlar bir de
hazalim beğenme gelince sanada yazacaktım benden önce davrandınNasılsın lunyacım :)
sevgili Lunya, yaklaşık 10 senedir bu forumdayım.. bir avuç insan hariç gerçekten nefretimi kazanan bir üye yok bu forumda, o da 10 yılın tortusu olsun o kadar.. o yüzden bugün seninle yemek konusunda tartışsam, yarın yaptığın herhangi bir yemeğin tarifini girip sorarım sana.. kin gütmem.. ben sana kalkıp da "lunya sen böyle masa kur da görelim" tarzı bir yaklaşım sergilesem ve sen o masayı kursan, ben gelip "helal olsun"u yapıştırırım zira yapmışsındır.. ben diğer konuda meydan okuyup da karanfile helal olsun diyen kimseyi görmedim mesela, sen gelip "olmamış" dediğinde hop diye beğendiler :) ne olmamış mesela? 10 tane daha iyi künefe diyorsun, ben gizli takipçiniz olarak bütün yemekleri inceliyorum (zira yemek yapmayı seven biriyim) bu kadar kabıyla, şekliyle ve görüntüsüyle iyi künefe görmedim.. ha karanfil kendisini fazlasıylaaaa iyi savunur, onu savunmak için yazmıyorum böyl bir tartışmayı EmiraSalih için de yapardım, öteki konudaki arkadaşı da hiç görmedim.. körü körüne dedemi savunmam zaten :)
Kalp kalbe karşıymışhazalim beğenme gelince sanada yazacaktım benden önce davrandın
Pardon, ben o kadar detaylı bilmiyordum.diskalifiye söz konusu değil, 1- kendisi çekildi 2-o masada künefeye ait foto olursa kabul ederiz dedik ona bakıyor, 3-tatlı seçeneğini değiştirip diğer tatlıyı koyarsa sıkıntı olmaz..
İşte o yüzden hemen nasılsin diye sorman gerekiyor iyidir senden naberHe ben nerden bileyim
Naber
Kız aklıma geldi de ayıp olur mu diye düşündüm çok işime gelir, yapmakta istemiyorum açıkçasıTatlıyı hazır alsan enerjini başka şeylere harcasan nasıl olurBeğenmeyen küçük oğluna almasın
Yada Hazal lunyayi iyi tanımışKalp kalbe karşıymış
Neden ayıp olsunİşte o yüzden hemen nasılsin diye sorman gerekiyor iyidir senden naber
Kız aklıma geldi de ayıp olur mu diye düşündüm çok işime gelir, yapmakta istemiyorum açıkçası
Çok kötüyüm iki gündür dişim kök söktürüyor banaİşte o yüzden hemen nasılsin diye sorman gerekiyor iyidir senden naber
Kız aklıma geldi de ayıp olur mu diye düşündüm çok işime gelir, yapmakta istemiyorum açıkçası
Sıra onada gelecek biliyorduYada Hazal lunyayi iyi tanımış
Haha evet bak bu daha olası seni ihmal etmek yoktu sanırım böyle bi söz verilmişti sanaYada Hazal lunyayi iyi tanımış
Geçmiş olsun canımÇok kötüyüm iki gündür dişim kök söktürüyor bana
Sırayla hepimizi elden geçirinSıra onada gelecek biliyordu
Çürük müÇok kötüyüm iki gündür dişim kök söktürüyor bana
Lunya varken bana laf düşmezSırayla hepimizi elden geçirin
20likÇürük mü
Ne eklesem kiNeden ayıp olsun
Sen tatlıyı hazır al onun yerine yemeğini ağrlaştır veya başka bir çeşit daha ekle
Sıra onada gelecek biliyordu
Haha evet bak bu daha olası seni ihmal etmek yoktu sanırım böyle bi söz verilmişti sana
Sırayla hepimizi elden geçirin
Ne demek istiyorsunuz siz banaLunya varken bana laf düşmez
Eyvah
Geçen hafta da öbürü ağrıyordu ne kadar şanslıyım dimiNe eklesem ki
Ne demek istiyorsunuz siz bana
Eyvah
Dünya'nın en şanslısı seniGeçen hafta da öbürü ağrıyordu ne kadar şanslıyım dimi
Börek yapabilirsinNe eklesem ki
Ne demek istiyorsunuz siz bana
Eyvah