- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 38
Ay birde semizotu me zaman yesem içim bir hoşKuzum türk kahvesi de oluyor. Ama ben Nescafe içiyor sütle yapıp nazende sade suyla hem süt hem kahve metabolizma cosuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay birde semizotu me zaman yesem içim bir hoşKuzum türk kahvesi de oluyor. Ama ben Nescafe içiyor sütle yapıp nazende sade suyla hem süt hem kahve metabolizma cosuyor
Evet canim hazir olan bende cok ise yaradi.rica ederim bitanem ne demekHazır olan mi o zaman alayim yarın gitsin kilocullar :) teşekkür ederim canım
Yazın sarmısaklı yoğurtlu yemek lazım, canım çekti gece geceAy birde semizotu me zaman yesem içim bir hoş
Boy kaç bu arada, geçenlerde senin bu pembe gömlekli halin aklıma takıldı kimdi o dedim nickini de hatirlayamadim aus miydi dedim profiline baktım ausun cıksss dedim, bu o hatun kişisi değil
Bana kalsa 65-63 iyiydi de aus ablam yüzünden verdim
Miss bugün normal salataya koydum harika olduYazın sarmısaklı yoğurtlu yemek lazım, canım çekti gece gece
1.68Boy kaç bu arada, geçenlerde senin bu pembe gömlekli halin aklıma takıldı kimdi o dedim nickini de hatirlayamadim aus miydi dedim profiline baktım aysun cıksss dedim, bu o hatun kişisi değil
Süper sin
Ben daha hiç almadımMiss bugün normal salataya koydum harika oldu
Birde kısa boylu olsaydım kapılardan sigmazdimSüper sin
Uzuun boylu ve kilolu olunca da dev gibi oluyoruz maalesefBirde kısa boylu olsaydım kapılardan sigmazdim
Genel olarak giremiyorum su sira hemen bi bakip gidiyorum bu topige ozel değil luniiii :)Colorayzn da hiç gelmiyor artık
İşte o benimdimUzuun boylu ve kilolu olunca da dev gibi oluyoruz maalesef
Aşk olsun , ama gir arada bi selam verGenel olarak giremiyorum su sira hemen bi bakip gidiyorum bu topige ozel değil luniiii :)
Musait olunca giricem inşallah ozaman tabikii veririm selam: )İşte o benimdim
Aşk olsun , ama gir arada bi selam ver
İyi geceler tatlımBen çıkıyorum güzel sohbet için teşekkürler öpücükler heppinize
Musait olunca giricem inşallah ozaman tabikii veririm selam: )
bende kücügü yok bu sitede en kücügü benim aranizdaSenden küçükler ne olacak
yigenimiz nasil napiyor bende iyiyim ortim cok calisiyorum zengin olacagim yaIyiyim şükür sıpa büyütüyorum sen napiyosun nasilsin
öyle oluyoruzSiz rabia01 ile ortak mı oluyorsunuz
kendi kuyunu kendinmi kazmak istiyorsunrabia01 abla mı? Ne yaptın nevroş