- 2 Aralık 2015
- 31.710
- 105.696
- 598
Nihahahaha ,benim etkim oldu mu acaba ?Kaçırtacaksın şimdi diyet bozdurtduruyorlar diyecekHani diyet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nihahahaha ,benim etkim oldu mu acaba ?Kaçırtacaksın şimdi diyet bozdurtduruyorlar diyecekHani diyet
Lunya senin profil fotonu gördükçe ömür boyu yiyip diyet yapacakmissin hissine kapılıyorum
Kız küsmek ne, yapıştırsaydın ağzına bir tane
Oyyyy ikizimmmmm
Tamam o zaman, ben yemiyorsam , sende yimeeeeeBen yemiyorum ki ben yine yımırta çay ve su
Yeşil cayımi bile demledim birazdan icecemNihahahaha ,benim etkim oldu mu acaba ?Kaçırtacaksın şimdi diyet bozdurtduruyorlar diyecek
Yaşasın yiyemeyenler tayfasıTamam o zaman, ben yemiyorsam , sende yimeeeee
Farketmez bana göre ,tadını sevdiğin her peynirle olur ama fazla yumuşak peynir olmayacak,çoğu lor peyniri ile yapıyor makarnayı.Süper olur hangi peynir sence
Ay ne güzel oldu adı konuldu yarın geceye kadar rahatimFarketmez bana göre ,tadını sevdiğin her peynirle olur ama fazla yumuşak peynir olmayacak,çoğu lor peyniri ile yapıyor makarnayı.
Hemen hissi değiştir diye değiştirdim resmiLunya senin profil fotonu gördükçe ömür boyu yiyip diyet yapacakmissin hissine kapılıyorum
Yaşasın yiyemeyenler tayfası
Anaaa ben şimdi farkettim eski avatarını koyduğunuLunya senin profil fotonu gördükçe ömür boyu yiyip diyet yapacakmissin hissine kapılıyorum
Aaa senin adın farklıydı biliyim ben seni ama eski adını cikaramadim resimlerine bakmıştım hayran olmuştum yıllardır aradığım hatunu buldumHemen hissi değiştir diye değiştirdim resmi
NananaisAaa senin adın farklıydı biliyim ben seni ama eski adını cikaramadim resimlerine bakmıştım hayran olmuştum yıllardır aradığım hatunu buldum
Ama yanlış hatırlamıyorsam Lunya ile CocoChanelmademoiselle bu saatlerde kahve içiyorduYeşil cayımi bile demledim birazdan icecem
Şimdi değiştirdimAnaaa ben şimdi farkettim eski avatarını koyduğunu
Mesajlara bakmaktan ,avatara bakmaya zaman olmadı,bir de bu ara fazla girmiyorum
Tamam işte O benimAaa senin adın farklıydı biliyim ben seni ama eski adını cikaramadim resimlerine bakmıştım hayran olmuştum yıllardır aradığım hatunu buldum
Kahvem boğazıma kaçtıAma yanlış hatırlamıyorsam Lunya ile CocoChanelmademoiselle bu saatlerde kahve içiyordu
Nananais diyetimin başlarındaki idolum yeahhhhNananais
Yaaa deynebim bu kadar mi içine doğar insanın,tam kahvemi karıştırıyordum bi taraftan da arkadasla konusuyordum mesajini gordum vallaAma yanlış hatırlamıyorsam Lunya ile CocoChanelmademoiselle bu saatlerde kahve içiyordu
Sen değilsin kayseriTamam işte O benim