- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
Büyüklerinize saygıda kusur etmeyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büyüklerinize saygıda kusur etmeyin
alindiniz kara listeyeTamam nevroş, ablamiz geldiğinde çay falan ikramda ederiz
ben senmim 5 ayi unutma
gece gel savasalimKimden korkacakmışım, Rabia abladan mı heeehhhh
yazik etti kendineHayat tehliken var
Ama o kahvaltılar sayesinde Ramazanda kilo almadıkSen seve seve gelirsen biz de seve seve yazışırız
Sen geceye ne yapacaksın karar verdin mi?Nevroşun hamaratlığı üstünde yine
Gerçi çoğu zaman kahvaltılık yiyorlar ,benden duymuş olma ama
Biz de normalde haşlanmış yumurtayı çok fazla yemiyoruz.Bu Ramazanda hergün yumurta haşladım.Benim kızlar ekmek bile yemiyor zatenBaşka ne tutar o kadar saatBen de 1 kere poğaça yaptım ama hamurişi pişi,börek ,el yapımı makarna ve kuru yufkadan börek çok yaptım .
Bizimkiler yumurta haşlaması yemiyorlar sahurda,gerçi normalde de fazla sevmiyorlar
Aynen öyle söylüyor.Bu Ramazan sana kaç kilo getirdiSen şimdi bana sağlıksız besleniyorsunuz ,un şeker falan tüketip hastalık kapıyorsunuz ,sağlıksızsınız mı demek istiyorsunKızım sana söylüyorum gelinim sen anla mı diyorsun
Ben senden büyüğü yok diye biliyorumbende kücügü yok bu sitede en kücügü benim aranizda
Bizi de görürsün artıkyigenimiz nasil napiyor bende iyiyim ortim cok calisiyorum zengin olacagim ya
5 ayın 1 ayı bitti sayılırben senmim 5 ayi unutma
Hiç birşey yapamazsınyazik etti kendine
He he ondankendi kuyunu kendinmi kazmak istiyorsun
abla yok abla cisssss
He he bundan daalindiniz kara listeye
Kimle savaşayım , rakip mi var ablacımgece gel savasalim
Getirmedi kilo, daha doğrusu getirmemiştir galiba, sanırsamBen fedakarlık yapıp yemedim yedirdimOglum bir taraftan yiyor bir taraftan spor yapıyor kilo problemi yok ,eşim desen göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer Ha eşim değişken zeytinyağlı barbunya istedi senin mutfağında vardı havuclu falan,tarif şimdi bulamadım linki versene, olmadı göz kararı yaparımAynen öyle söylüyor.Bu Ramazan sana kaç kilo getirdi
İyi o zaman sorun yokBizim de kilo problemimiz yok.Eşim benimle yarışıyorAma sağlık açısından fazla hamur işine yüklenmiyoruz.Getirmedi kilo, daha doğrusu getirmemiştir galiba, sanırsamBen fedakarlık yapıp yemedim yedirdimOglum bir taraftan yiyor bir taraftan spor yapıyor kilo problemi yok ,eşim desen göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer Ha eşim değişken zeytinyağlı barbunya istedi senin mutfağında vardı havuclu falan,tarif şimdi bulamadım linki versene, olmadı göz kararı yaparım
Makarna ve karnıyarık yaptım bugün ama ikisinide yakmadımTembel nevroş makarna yakmış, deynep desen en son yumurta kırmayı öğreniyordu oyyyy tembeller oyyy
Yaktın işte benden daha mı iyi bileceksinMakarna ve karnıyarık yaptım bugün ama ikisinide yakmadım
Biz yanık seviyoruzYaktın işte benden daha mı iyi bileceksin