sonradan değişti miNananais diyetimin başlarındaki idolum yeahhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonradan değişti miNananais diyetimin başlarındaki idolum yeahhhh
Deynebim de idol, tombul idolSen değilsin kayseri
Ama bak yeni avatar çok sevimli insanın senle konuşası geliyor, buna baktıkça saygıyla egilesiŞimdi değiştirdim
Benimde boğazıma kaçtı cocomYaaa deynebim bu kadar mi içine doğar insanın,tam kahvemi karıştırıyordum bi taraftan da arkadasla konusuyordum mesajini gordum valla
Şimdi ben idolümsonradan değişti mi
Tatlım bu 1 senelik, daha güncel halimle yaparım İnşallah böyle öncesi sonrasıAma bak yeni avatar çok sevimli insanın senle konuşası geliyor, buna baktıkça saygıyla egilesi
Neyse o zaman kaç kilo verdigimi demeyeyimŞimdi ben idolüm
kiyamam canim benim.hani sen kahve ic diyordun ya bana,bende turk kahvesi iciyordum.nescafe sekersiz olanlardan aldim onlardan iciyorum 1 haftadir.yaaa inanamiyorum hakikaten metabolizmayi hizlandiriyor inanilmaz derecede hemde.cok sagol lunyam altın degerinde bisey sundun bana :))Benimde boğazıma kaçtı cocom
Benim o kadar verilecek kilom yoktu kiNeyse o zaman kaç kilo verdigimi demeyeyim
Masallah incecik olmussun kuzum.insallah hep bu kiloda kalirsin.cok fit olmuşsunTatlım bu 1 senelik, daha güncel halimle yaparım İnşallah böyle öncesi sonrası
Bana da soyle merak edeeim, bu halinden daha ne kadar zayıf olabilirsin acabaTatlım bu 1 senelik, daha güncel halimle yaparım İnşallah böyle öncesi sonrası
cocom faydam olduysa ne mutlu bana kendimden biliyorum bu metabolizma illetinikiyamam canim benim.hani sen kahve ic diyordun ya bana,bende turk kahvesi iciyordum.nescafe sekersiz olanlardan aldim onlardan iciyorum 1 haftadir.yaaa inanamiyorum hakikaten metabolizmayi hizlandiriyor inanilmaz derecede hemde.cok sagol lunyam altın degerinde bisey sundun bana :))
Şuan 60 tayım. 58 küsürlere düşmüştüm ama ramazanda yiyerek yattığım icin azıcık vücudum dengeyi şaşırdı 60 oldumBana da soyle merak edeeim, bu halinden daha ne kadar zayıf olabilirsin acaba
Oldu tabi cok cok faydasi oldu hemde.cok sagol canim benimcocom faydam olduysa ne mutlu bana kendimden biliyorum bu metabolizma illetini
1 ileri 2 geri koruma doneminde cok normal bence, bende 62 lere yeni adım attım :)Şuan 60 tayım. 58 küsürlere düşmüştüm ama ramazanda yiyerek yattığım icin azıcık vücudum dengeyi şaşırdı 60 oldum
Oldu tabi cok cok faydasi oldu hemde.cok sagol canim benim
Bana kalsa 65-63 iyiydi de aus ablam yüzünden verdim1 ileri 2 geri koruma doneminde cok normal bence, bende 62 lere yeni adım attım :)
Ben lunyanin taavsiyesi uzerine sekersiz sütlü nescafe iciyorum canim benim,şu nescafe ikisi bir arada olanlar varya onlardan
Kuzum türk kahvesi de oluyor. Ama ben Nescafe içiyor sütle yapıp nazende sade suyla hem süt hem kahve metabolizma cosuyor
Hazır olan mi o zaman alayim yarın gitsin kilocullar :) teşekkür ederim canımBen lunyanin taavsiyesi uzerine sekersiz sütlü nescafe iciyorum canim benim,şu nescafe ikisi bir arada olanlar varya onlardan