Melemen yapacam kahvaltılık değil bizimki ana yemek niyetineSen seve seve gelirsen biz de seve seve yazışırız
Sen geceye ne yapacaksın karar verdin mi?Nevroşun hamaratlığı üstünde yine
Gerçi çoğu zaman kahvaltılık yiyorlar ,benden duymuş olma ama
O kahvaltıya da börek yapar el açmasıSen seve seve gelirsen biz de seve seve yazışırız
Bende menemen mi yapsam acaba diye düşünüyordum ,iyi fikirMelemen yapacam kahvaltılık değil bizimki ana yemek niyetine
Bende menemen mi yapsam acaba diye düşünüyordum ,iyi fikir
Benim gibi poğaça yapmaktansa börek yapmak daha kolay geliyor Ona daO kahvaltıya da börek yapar el açması
Bu yıl ben çok tembelim yaBenim gibi poğaça yapmaktansa börek yapmak daha kolay geliyor Ona da
Kim bozdu moralini bakayım
Gitsin dizi izlesin, sonra gelsin trip atsınSen bizim tatlı sohbetimize diziyi tercih ettin
Aynı anda mi yazmışız ne :)
Siz de şakadan hiç anlamıyorsunuz,lap top ende değildi,telle yazmakta uğraştırıyor diye şeyettiydim,yoksa gözüm üstünüzde
Kız ne utanmasi, hanım hanımdan utanır miUtanıyorum ben
Anten taktılar o da işe yaramamışBizim tayfamıza katıl ,herkese açık bizim tayfa .Gerçi çekemeyenler var ama olsun
Kız inanma makarnadir o makarnaSen seve seve gelirsen biz de seve seve yazışırız
Ben yine yumurta baslayayimBende menemen mi yapsam acaba diye düşünüyordum ,iyi fikir
Ben de 1 kere poğaça yaptım ama hamurişi pişi,börek ,el yapımı makarna ve kuru yufkadan börek çok yaptım .Bu yıl ben çok tembelim yageçen yıllarda poğaça neyin yapıyordum bu yıl ramazan bitti ben daha 321 poğaça yapacam adamı yumurta haşlaması ile uyutuyorum
Ben yazana kadar epey döktürmüşsünKim bozdu moralini bakayım
Gitsin dizi izlesin, sonra gelsin trip atsın
Kız ne utanmasi, hanım hanımdan utanır mi
Anten taktılar o da işe yaramamış
Kız inanma makarnadir o makarna
Ben yine yumurta baslayayim
Ne uyutması. İç sesini biliyorum ben senin hep "eşim aman sağlıksız şeyler yemesinBu yıl ben çok tembelim yageçen yıllarda poğaça neyin yapıyordum bu yıl ramazan bitti ben daha 321 poğaça yapacam adamı yumurta haşlaması ile uyutuyorum
Arkadaşım bozdu bende küstümKim bozdu moralini bakayım
Gitsin dizi izlesin, sonra gelsin trip atsın
Kız ne utanmasi, hanım hanımdan utanır mi
Anten taktılar o da işe yaramamış
Kız inanma makarnadir o makarna
Ben yine yumurta baslayayim
He valla aynen kızNe uyutması. İç sesini biliyorum ben senin hep "eşim aman sağlıksız şeyler yemesin. Un, şeker fana tüketip hastalık kapmasın , hep yumurta haşlayıp yedireyim ki sağlıklı olsun " diyor
El yapımı makarna dedin bana fikir verdin yarın geceye yapıyorum evde yapılmış varBen de 1 kere poğaça yaptım ama hamurişi pişi,börek ,el yapımı makarna ve kuru yufkadan börek çok yaptım .
Bizimkiler yumurta haşlaması yemiyorlar sahurda,gerçi normalde de fazla sevmiyorlar
Peynirli seversen tereyağlı güzel oluyorEl yapımı makarna dedin bana fikir verdin yarın geceye yapıyorum evde yapılmış var
Ben yazana kadar epey döktürmüşsün
Kız küsmek ne, yapıştırsaydın ağzına bir taneArkadaşım bozdu bende küstüm
Oyyyy ikizimmmmmHe valla aynen kızzaten ben diyetteyim
Hani diyetEl yapımı makarna dedin bana fikir verdin yarın geceye yapıyorum evde yapılmış var
Süper olur hangi peynir sencePeynirli seversen tereyağlı güzel oluyor
Sen şimdi bana sağlıksız besleniyorsunuz ,un şeker falan tüketip hastalık kapıyorsunuz ,sağlıksızsınız mı demek istiyorsunNe uyutması. İç sesini biliyorum ben senin hep "eşim aman sağlıksız şeyler yemesin. Un, şeker fana tüketip hastalık kapmasın , hep yumurta haşlayıp yedireyim ki sağlıklı olsun " diyor
Direkt gelinim sana diyorumSen şimdi bana sağlıksız besleniyorsunuz ,un şeker falan tüketip hastalık kapıyorsunuz ,sağlıksızsınız mı demek istiyorsunKızım sana söylüyorum gelinim sen anla mı diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?