- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
Buldum canım.Tamam tatlım bulursan merak ettim hemen at
hippotalamus Disipline Girmis BirKadin konu buydu
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...findikli-sambali-filiz-irmik-sponsor.1013264/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buldum canım.Tamam tatlım bulursan merak ettim hemen at
cınımmmm yanmasın o güzel devrelerinnbeynim yandı
Evet doğru hatırlıyormuşum buydu
Evet cocom bunu hatırlıyorum bende, ana yemekten sıkıntılıydı ama mızıkçılık yapmak istemedim
Yak yak , sonrada yanmasın decınımmmm yanmasın o güzel devrelerinn
bebişim ben marttan beri aktif kullanıyorum hesabımı da oondan :)))Benim eski nickimi nasıl bilmezsin
Aynen güzel tesadüf olmuş
Yak yak , sonrada yanmasın de
ben bu yeme bulaşmam sonra nevreste abla gelir neden arkamdan konuştun der üzerime kalır neme lazımKızlar görüyorsunuz dimi nevroş yine uyuyor hep uyuyor. Tombiş olacak yakında çok uyumaktan
kusura bakma litfenn
Kız ben hiç öyle bir şey yapar mıyımben bu yeme bulaşmam sonra nevreste abla gelir neden arkamdan konuştun der üzerime kalır neme lazım
yapmaz mısınKız ben hiç öyle bir şey yapar mıyım
Sen katiliyorsun diymi lunyam,sensiz yarisma olmaz bak heEvet cocom bunu hatırlıyorum bende, ana yemekten sıkıntılıydı ama mızıkçılık yapmak istemedim
Hayatta yapmamyapmaz mısın
Tabi ki canım, hafta sonu geliyorum bende yanınızaSen katiliyorsun diymi lunyam,sensiz yarisma olmaz bak he
Hayatta yapmam
Yaptığı tarifler sofrasında olmadığı için diskalifiye oldu
Merakla bekliyorum bebisim benimTabi ki canım, hafta sonu geliyorum bende yanınıza
Kötü arkadaş seni
Herkes sığınaklara kaçsınTabi ki canım, hafta sonu geliyorum bende yanınıza