- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Çok iyi olmuşBak @rabia01 le takılalı kaç saat oldu hemen rengi soldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi olmuşBak @rabia01 le takılalı kaç saat oldu hemen rengi soldu
Onun korkusundan bugün herkes sarma yaptı, Allahtan her yaptığı yemeği çekip koymuyorSeni de @rabia01 'e havale edelim.Dilinden kurtulmak için yaparsın
O zaman yanmıştınızOnun korkusundan bugün herkes sarma yaptı, Allahtan her yaptığı yemeği çekip koymuyor
Kız rakip çağırma. . Az olsun öz olsun şansımız artarÇok iyi olmuş
En az 20 tarif olsunKız rakip çağırma. . Az olsun öz olsun şansımız artar
Sırf gıcıklığına Alman yemeği yaparmış Malzemeyi bulup yapamayız sonra uğraş durO zaman yanmıştınız
Tarif vermeden yazabilirsinizNevreste şimdi üç tarifi açıklıcaz ya sofrada ki diğer yemeklerin adını da yazalım mı yoksa sadece dekor mu
Uzun süre resim eklemez merak etmeyinSırf gıcıklığına Alman yemeği yaparmış Malzemeyi bulup yapamayız sonra uğraş dur
Dur şuraya yazayım, en az 35 3 madalyalilarda katılabiliyor sanırım. Beni ablamda yapar belki bizeEn az 20 tarif olsun
Yemek bölümünün korkulu rüyasıAman Rabia ya bulaştırma beni...
Sen katılacak mısınAblan kim davet edelimDur şuraya yazayım, en az 35 3 madalyalilarda katılabiliyor sanırım. Beni ablamda yapar belki bize
Nevroş beni abla varya onu diyorum, hani bize katmer yapmıştıSen katılacak mısınAblan kim davet edelim
B Be_Ni_1012 katılır mı bakalımNevroş beni abla varya onu diyorum, hani bize katmer yapmıştı
Hiç bilmiyorum nevroş kim yiyecek yemekleri
O menuyle zaten kesin birinci olurum nevroş azar azar da masaya birşeyler koymak lazım şimdi ablamı gaza getireyim bı iftar vakti kutlama falan yapalım o zaman katılırız belki
Hadi bakalım inşaallahSenin hafıza pek zayıf herkesi unutuyorsunB Be_Ni_1012 abla işte hatırladım bende
O menuyle zaten kesin birinci olurum nevroş azar azar da masaya birşeyler koymak lazım şimdi ablamı gaza getireyim bı iftar vakti kutlama falan yapalım o zaman katılırız belki
Nickler aklımda kalmıyor hiç yoksa asla tanıştığım kişileri unutmamHadi bakalım inşaallahSenin hafıza pek zayıf herkesi unutuyorsun