- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Hayırlısı olsun canım inşaallah birgün sanada nasip olurHayirlisi olsun nevosum profil madalyasina raziyim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım inşaallah birgün sanada nasip olurHayirlisi olsun nevosum profil madalyasina raziyim ben
Ben bilmem Kazen bilirNeymiş ki süprizler ... sen biliyorsundur süprizleri tüyo verinde ortam coşsun
Katılmayı düşünmez misinizSunum falan zormuş ama salata , çorba , tatlı da becerikliyimdir . Ana yemek falan zor yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Insallah:)Hayırlısı olsun canım inşaallah birgün sanada nasip olur
Katılmayı düşünmez misiniz
Etli taze fasulye bile ana yemektirAna yemek nasıl yapacağım zor arkadaşlardan dolma tarifi istiyordum az önce
Etli taze fasulye bile ana yemektir
Hiç öyle düşünme bilindik,klasik tarifler daha çok oy alabiliyorDoğru onları yapabilirim ama dereceye bile giremem ben
Hiç öyle düşünme bilindik,klasik tarifler daha çok oy alabiliyor
Hiç icraat yok hep lafta kalıyorBenim ki yine bir düşünceden ibaret.Umarım bu kez icraata geçirebilirim
Tamam inşaallah:)öyleyse denerim ama gecikebilir belki .
Hem de çok eğleniyouzSiz de bize katılınBende şansımı denesemmi pek şanslı biri değilimdir ama yeni üye oldum guzel bsymis bu en azından eglenceli olur
Senden güzel yapmışSalata güzel görünüyor ellerine sağlık Tabağında hoş görünüyor. Salatanın içindeki kaşık çok tatlııııı
Bu kadar
Yarın herkesten içli köfte bekliyorumEn ince açanı seçeceğimBu arada yarın ki kapışma hangi yemek üzerine olacak ? iyi oluyo böyle menü Belirleniyor
Bana laf mı çarpıtıyorsunuzIşık tutturabiliyoruz
Yok ya en zararsız yardım alma olarak onu seçtikBana laf mı çarpıtıyorsunuz
Gözlerime inanamıyorum Satış seni bayağı kızdırmış olmalıSenden güzel yapmış
Çok kıskandınız değil mi kocam bana ışık tutuyor diyeYok ya en zararsız yardım alma olarak onu seçtik
Gözlerime inanamıyorum Satış seni bayağı kızdırmış olmalı
Bak rabia01 le takılalı kaç saat oldu hemen rengi solduÇok kıskandınız değil mi kocam bana ışık tutuyor diye
Ördeği biz yolmadan biri yolmuşBundan sonra bitti Yanlış seçim yaptı