- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.029
Karar vermek çok ta zor değlNe yapıp katilsam acaba deynebim
Düşünürsen aklımdakini yazayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karar vermek çok ta zor değlNe yapıp katilsam acaba deynebim
Eline saglık pink tabak Karacamı? Aynısı bendede varKendi sarmanla Yanyana koy bak bakalım
Teşekkür ederim Karaca :) Şu eve alışta pişman olduğum tek şey aslında, desenler gidiyorEline saglık pink tabak Karacamı? Aynısı bendede var
Ben bunları kullanmıyorum belki 4 senede iki kez kullanmışımdır ama digerlerinden memnunum ya. Keşke bi sorsaydın maille falan Karacaya :) kırıldıgında bile değiştiriyorlardı çünkü :))Teşekkür ederim Karaca :) Şu eve alışta pişman olduğum tek şey aslında, desenler gidiyor
Yok ablamın da Karaca götürdü kırıldığı zaman, kırığı değiştirdi desen silinmesine kullanıcı hatası dedi. Kullanımla Alakası yok, elimize tel alıp deseni tellemiyoruz makinaya atıyoruz alttarafı.Ben bunları kullanmıyorum belki 4 senede iki kez kullanmışımdır ama digerlerinden memnunum ya. Keşke bi sorsaydın maille falan Karacaya :) kırıldıgında bile değiştiriyorlardı çünkü :))
Çok saçma gercektenYok ablamın da Karaca götürdü kırıldığı zaman, kırığı değiştirdi desen silinmesine kullanıcı hatası dedi. Kullanımla Alakası yok, elimize tel alıp deseni tellemiyoruz makinaya atıyoruz alttarafı.
Teşekkür ederim. . Balık sevmem ama maşallah sen bu konuda maharetlisin.. enişte sağolsun. . Balık tutup getiriyoTamamını çekemesemde ara ara ellerini gösteriyorum yanlışlıkla..Tamamı zaten kadrajıma sığmaz.Maşallah biraz iri benim kocam
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/balik-pilaki.997100/
Çok tebrik ederim canım.Öylesine gönülden istedinki pilavlarda kazanmayı,bak gönlüne göre oldu..
Burada değil cnm bi tik geriye çık yemekteyiz mutfagim ödüllü yarışma yazıyor nasıl paylasilcagi anlatıyor konu açıp öyle paylasacaksin. Sırasıyla tarifin anlatimi sunumunu falan yapacaksın. Ben daha önce ekledigim tarife seni etiketleyeyim bakTurkuazKrampon yemekleri bu konuda mı paylaşıyoruz pek anlayamadım? bende katılmak isterim..
Hazirladin mı tatlım sofrayı?TurkuazKrampon yemekleri bu konuda mı paylaşıyoruz pek anlayamadım? bende katılmak isterim..
Resim boyutu mu büyük geliyorYarismaya bi aksilik çıkmazsa katilicam fakat resim yükleme sorunu yaşıyorum pilav tarifinde en guzel cektigim resimleri yukleyemedim uzuldum bana bi oneriniz varmi hanimlar ne yapayim? O kadsr ugrasicam resimleri yukleyemezsem oturup ağlarım valla
EvetResim boyutu mu büyük geliyor
Face veya whatsaap ile resimleri birine gönder sonra oradan kopyalayip buraya ekle
Whatsaptan birine gonder o fotoyu oda sana göndersin boyut küçülüyor. Ben öyle yapiyorum annemin teline gonderiyorum sonra tekrar kendi telime gönderince halloluyor:)
Tamam resimleri eşime gönderirim vatsaptan sonra onun telefonundan mi girmem gerek tarifi?Face veya whatsaap ile resimleri birine gönder sonra oradan kopyalayip buraya ekle
Hallederiz tatlım istersen şimdi bir tane deneyelim
Aa ciddi misin vallahi çok sevindim teşekkürlerWhatsaptan birine gonder o fotoyu oda sana göndersin boyut küçülüyor. Ben öyle yapiyorum annemin teline gonderiyorum sonra tekrar kendi telime gönderince halloluyor:)
Ayy ne iyisiniz hanımlar ya seviyorum sizleri sorunun çözümünü anladimHallederiz tatlım istersen şimdi bir tane deneyelim
Telefondan mı yukluyorsun?
Yok oradan tekrar kopyalaTamam resimleri eşime gönderirim vatsaptan sonra onun telefonundan mi girmem gerek tarifi?