- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
22 ayar bilezik yaniÖdül muhtemelen her yaştan ve her kesimden kadına hitap edecek bir ödüldür diye tahmin ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
22 ayar bilezik yaniÖdül muhtemelen her yaştan ve her kesimden kadına hitap edecek bir ödüldür diye tahmin ediyorum
Işık tutturabiliyoruzkocadan yardım alabiliyör müyüzz
Arkadaşlar , dolma nasıl yapıyorsunuz ?sıcak suyla ıslattığınız pirinçleri süzün,içine kuru soğan maydonoz nane isterseniz dereotu da olabilir doğrayın...bir miktar domates salçası ilave edin ve de olmazsa olmaz zeytinyağı ilave edin..harcınız hazırrrrsebzelerin içini doldurabilirsiniz..hhaaaaa tuz bir deee..bazı yörelerde harca nar ekşiside koyuyorlar..tercih meselesii tıbikiibu zeytinyağlı oluyor.İçine kavrulmuş kıyma koyarsanız etli olur,etli de çiçekyağı tercih edin.
22 ayar bilezik yani
Arkadaşlar masa düzeninde olan yemeklerin tarifi olmalı, yani 3 gün önceki çorba 5 gün sonraki tatlı kabul edilmeyecek.
Bu sebeple azami dikkat etmelisiniz....
Kazen özgün tarifler istemiş yeni şeyler tasarlamayı düşünüyorum patlıcanları biberlerle çarpıştırmak gibi
Benim küçük cocugum var tatile gidemem ya rezil eder beni oralardaBenim de aklıma çift kişilik tatil gelmişti
Ya da Kazen abi birinciyi kendi evinde ağırlayacak olabilir.
Canım 3 yemeğinde tarifi verilecek2 tarif arasinda karar siz kaldım ya hangini yapsam acaba
Nevreste sadece ama yemegin tarifini mi vericez yoksa çorba tatlı ve ama yemek hepsini birden mi
Hayatımda gördüğüm en güzel sarmaKendi sarmanla Yanyana koy bak bakalım
O ördeği birlikte yolalımBen oldu Nevoş hanım güvendiğin dağlara kar mı yağdı? Güvendiğin ördek tüylerini döke döke kaçtı mı?
Aaaa geçen sene böyle değildi ben biraz dusuneyimCanım 3 yemeğinde tarifi verilecek
Çorba-Ana yemek ve tatlı
Bu yıl değişiklik yaptık canımAaaa geçen sene böyle değildi ben biraz dusuneyim
Yine katilicam ya eglenceli oluyorBu yıl değişiklik yaptık canım
İnşaallah canım beklerizSürpriz hediyeler varmış kaçırmayın fırsatıYine katilicam ya eglenceli oluyor
Hayirlisi olsun nevosum profil madalyasina raziyim benİnşaallah canım beklerizSürpriz hediyeler varmış kaçırmayın fırsatı
İnşaallah canım beklerizSürpriz hediyeler varmış kaçırmayın fırsatı
Bu yıl değişiklik yaptık canım