Tatlım faceye atarak mı ?Ayy ne iyisiniz hanımlar ya seviyorum sizleri sorunun çözümünü anladim
Eğer ise yaramazsa direkt resmi yeniden boyutlandırma yapabilirsin. Sana özelden bir örnek atarım kesin çözüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım faceye atarak mı ?Ayy ne iyisiniz hanımlar ya seviyorum sizleri sorunun çözümünü anladim
Evet canim esinin telinden tekrar kendi teline gönderirsen whatsapp fotografi oldugu icin boyut kuculmus olurAa ciddi misin vallahi çok sevindim teşekkürler
O zaman boyut küçülüyorTatlım faceye atarak mı ?
Eğer ise yaramazsa direkt resmi yeniden boyutlandırma yapabilirsin. Sana özelden bir örnek atarım kesin çözüm
Tamam at. O zaman şöyle yapicam resimleri esimin tele ordanda kendi telime atıp öyle yuklucem. Daha önce resim cekmeden önce kamera ayarlarina girip en dusuge getirmistim cekimi ona ragmen yine olmamisti umarim bu sefer olur:)Tatlım faceye atarak mı ?
Resim orijinal kuculuyor nevroş kendi bilir yinedeO zaman boyut küçülüyor
Birde tarayıcıyı değiştirip denesin
Ben mozillada hiç sorun yasamiyorum:)
Paintte mi orjinal küçülüyorResim orijinal kuculuyor nevroş kendi bilir yinede
Onun korkusundan bugün herkes sarma yaptı, Allahtan her yaptığı yemeği çekip koymuyor
Kız rakip çağırma. . Az olsun öz olsun şansımız artar
Yarismaya bi aksilik çıkmazsa katilicam fakat resim yükleme sorunu yaşıyorum pilav tarifinde en guzel cektigim resimleri yukleyemedim uzuldum bana bi oneriniz varmi hanimlar ne yapayim? O kadsr ugrasicam resimleri yukleyemezsem oturup ağlarım valla
Yarışa döndü diye biz yaptık çektik koyduk, senden de bekliyoruz o zamanBen çok seviyorum yaprak sarmasını en sevdiğim yemek , sevdiğim tek yemek
Ben resimleri çekip kırpıp face hesabıma yolluyordum oradan indirip nereye istersem oraya yolluyordum . Bende sıkıntı yaşıyorum şimdi bütün hesapları kapadım . Ne resim çekiyorum ne de atıyorum
Yarışa döndü diye biz yaptık çektik koyduk, senden de bekliyoruz o zaman
Dolmalık fıstık, kuş üzümü koyanlar var, ben koymadım ama seviyorsan koyabilirsin. Burda sarma tarifleri var, yapacağın zaman Haber ver, veririz tarifini.En yakın zamanda inşallah ilk denemem olacak içine helvanın içine konan çam fıstığı mı , dolmalık fıstık mı o konuluyor değil mi
Dolmalık fıstık, kuş üzümü koyanlar var, ben koymadım ama seviyorsan koyabilirsin. Burda sarma tarifleri var, yapacağın zaman Haber ver, veririz tarifini.
Konunu görmedim ama insanlar seninle aynı fikirde olmadı, empati kuramadı diye üyelik iptali yaptırma bence.Nevreste ben özür dileyerek yarışmaya katılamıyorum hatta üyeliğimin iptalini istemeyi düşünüyorum burada ne kadar kötü kalpli insan varmış öğrendim o kadar kırıldım üzüldüm ki eşimle çok zor dönemlerden geçtim ama atlattık çok şükür bulunduğum şehirde yanlızım diye bunaldıkça buraya yazdım yardımcı olanlar oldu Allah razı olsun ama bugün biranlık kıskançlık orucunda belki etkisi bilmiyorum bir konu açmış bulundum ama bin pişman oldum insanlar yanlış anlamışsın yok bunda birşey diyebilecekken benim eşimle yaşadığım olayları basıma kaktılar hakim savcı edasıyla yargılAyıp dünyanın lafını ettiler kimsenin buna hakkı yok burada insanlar kendilerini ne sanıyorlar ki ne yapalım tartışınca evi terkedip sinir anında eşimiz hakaret etti diye boşayalım mı kim yapar bunu hangisi ayıp çok ayıp sizin yarışmaya çok hevesliydim menüm bile hazırdı ama nasip değilmiş
Sinirimde ağladım ya o kadar üzüldümkiKonunu görmedim ama insanlar seninle aynı fikirde olmadı, empati kuramadı diye üyelik iptali yaptırma bence.
Bu sana sadece bdv ye konu açmaman konusunda tecrübe olsun, konunu kapattır, sinirini bozanları göz aradı et, sevdiğin bölümlerde takılmaya devam et. 3-5 üyeye kızıp forumdan mı gidilir boşver
Bilgisayarı kapattığın zaman geride kalacak insanlar için üzülme, bu kadar önemseme, hepimizin yaşam şartları farklı, her konuda aynı düşünemeyiz haliyle, bazı insanlar düşüncelerini daha sert dile getirmekten keyif alıyor, bu seni bu derece yıpratmasın, takma kafana, göz ardı butonu candırSinirimde ağladım ya o kadar üzüldümki
Uc renkli pilavci benimm bi kereHayırlı geceler, 3 renkli pilavci
Kaptanimm beni sen sanmis3 renkpilavcı ay bunu anlamadım galibası bakıyorum 3 dakikadır öyle
ellerine sağlık
Nevreste ben özür dileyerek yarışmaya katılamıyorum hatta üyeliğimin iptalini istemeyi düşünüyorum burada ne kadar kötü kalpli insan varmış öğrendim o kadar kırıldım üzüldüm ki eşimle çok zor dönemlerden geçtim ama atlattık çok şükür bulunduğum şehirde yanlızım diye bunaldıkça buraya yazdım yardımcı olanlar oldu Allah razı olsun ama bugün biranlık kıskançlık orucunda belki etkisi bilmiyorum bir konu açmış bulundum ama bin pişman oldum insanlar yanlış anlamışsın yok bunda birşey diyebilecekken benim eşimle yaşadığım olayları basıma kaktılar hakim savcı edasıyla yargılAyıp dünyanın lafını ettiler kimsenin buna hakkı yok burada insanlar kendilerini ne sanıyorlar ki ne yapalım tartışınca evi terkedip sinir anında eşimiz hakaret etti diye boşayalım mı kim yapar bunu hangisi ayıp çok ayıp sizin yarışmaya çok hevesliydim menüm bile hazırdı ama nasip değilmiş
Bdv de konu acmak bana gore hicte olasi bisey degil cunku bazilarinin cidden elestiri anlayisi farkli yada soyle soyleyeyim cok patavatsizlar.hic caninizi sikmayin eger bir sıkıntınız olursa bu platformda illaki vardir iyi konuştuklarını z onlardan birine acin derdinizi.Kendini bilmezlerin yaptigi yorumları n yuzunden de uyelik falan iptal ettirmeyin bence.Nevreste ben özür dileyerek yarışmaya katılamıyorum hatta üyeliğimin iptalini istemeyi düşünüyorum burada ne kadar kötü kalpli insan varmış öğrendim o kadar kırıldım üzüldüm ki eşimle çok zor dönemlerden geçtim ama atlattık çok şükür bulunduğum şehirde yanlızım diye bunaldıkça buraya yazdım yardımcı olanlar oldu Allah razı olsun ama bugün biranlık kıskançlık orucunda belki etkisi bilmiyorum bir konu açmış bulundum ama bin pişman oldum insanlar yanlış anlamışsın yok bunda birşey diyebilecekken benim eşimle yaşadığım olayları basıma kaktılar hakim savcı edasıyla yargılAyıp dünyanın lafını ettiler kimsenin buna hakkı yok burada insanlar kendilerini ne sanıyorlar ki ne yapalım tartışınca evi terkedip sinir anında eşimiz hakaret etti diye boşayalım mı kim yapar bunu hangisi ayıp çok ayıp sizin yarışmaya çok hevesliydim menüm bile hazırdı ama nasip değilmiş
Tsk ederimBdv de konu acmak bana gore hicte olasi bisey degil cunku bazilarinin cidden elestiri anlayisi farkli yada soyle soyleyeyim cok patavatsizlar.hic caninizi sikmayin eger bir sıkıntınız olursa bu platformda illaki vardir iyi konuştuklarını z onlardan birine acin derdinizi.Kendini bilmezlerin yaptigi yorumları n yuzunden de uyelik falan iptal ettirmeyin bence.
Sen de karar ver artık Kazen abi mi enişte mi?Bir abi diyorsun bir enişteTeşekkür ederim. . Balık sevmem ama maşallah sen bu konuda maharetlisin.. enişte sağolsun. . Balık tutup getiriyo