- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
Salata güzel görünüyor ellerine sağlık Tabağında hoş görünüyor. Salatanın içindeki kaşık çok tatlıııııKendi sarmanla Yanyana koy bak bakalım
Bu kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Salata güzel görünüyor ellerine sağlık Tabağında hoş görünüyor. Salatanın içindeki kaşık çok tatlıııııKendi sarmanla Yanyana koy bak bakalım
Kıskanç Senin sarmandan bile ince. Hem benim sarmayı benim yaptığıma dair kanıt var senin sarman için o bile yokSalata güzel görünüyor ellerine sağlık Tabağında hoş görünüyor. Salatanın içindeki kaşık çok tatlııııı
Bu kadar
Kıskanç Senin sarmandan bile ince. Hem benim sarmayı benim yaptığıma dair kanıt var senin sarman için o bile yok
Ben anlamam öz çekim yapsaydın benim gibi
O kadar mükemmel ötesi sarmayı benden başkası yapabilir mi ki zaten hıh
Bu arada hani nerde kanıt ne kanıtı ben bişey görmedimKıskanç Senin sarmandan bile ince. Hem benim sarmayı benim yaptığıma dair kanıt var senin sarman için o bile yok
Tv kumandası sarmanın içine düştü hep yağ oldu onu çekeyim mi kanıt olarakBen anlamam öz çekim yapsaydın benim gibi
Yalancının Frikik vermişsin demedin mi?Bu arada hani nerde kanıt ne kanıtı ben bişey görmedim
Ha evet frikik deyince aklıma geldiYalancının Frikik vermişsin demedin mi?
Etmemiştim ama Allah'ın sopası yok gebe kadınla uğraşılmazDilim yandı yaaa kahve içerken. Pink beddua mı ettin yoksa
ÖyleymişEtmemiştim ama Allah'ın sopası yok gebe kadınla uğraşılmaz
Yeşil fasulye olsun Dün Kocam onu istedi benim menü belliBu arada yarın ki kapışma hangi yemek üzerine olacak ? iyi oluyo böyle menü Belirleniyor
Dondurucuda varmı bakayım.:))Yeşil fasulye olsun Dün Kocam onu istedi benim menü belli
İlk defa Nevoşun katılın diye dil dökmesine gerek kalmadıÖdül neymiş ona göre bende katılırım belkim
kocadan yardım alabiliyör müyüzzİlk defa Nevoşun katılın diye dil dökmesine gerek kalmadı
Ödül neymiş ona göre bende katılırım belkim