- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Bunu bir kenara yazdımBenim çıkmam lazım eti senin kemiği benim olsun rabiacım. Geçmiş sayfaların öcünü alayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu bir kenara yazdımBenim çıkmam lazım eti senin kemiği benim olsun rabiacım. Geçmiş sayfaların öcünü alayım
Tşk ederim resim tarif hepsini ayarlayınca paylaşımı konusunda yardımınızı isteyeceğimYardım isterseniz ben buralardayım
Sağol guzum
Tamam öyleyse o iş bizde amannn azıcık eğlence olur ne yapacaksın varmı aklında bişeyler fıstığım çorba tatlı ana yemek isteniyor birde bu yaptıklarımla sofra düzeni hepsi tarifli ve yapım aşamasında resimli olacakBende güveniyorum canım tamam katilalim
Tamam canım bekliyorumTşk ederim resim tarif hepsini ayarlayınca paylaşımı konusunda yardımınızı isteyeceğim
Şimdi temizlik var evde düşüneyim bi konuşalım uzerineTamam öyleyse o iş bizde amannn azıcık eğlence olur ne yapacaksın varmı aklında bişeyler fıstığım çorba tatlı ana yemek isteniyor birde bu yaptıklarımla sofra düzeni hepsi tarifli ve yapım aşamasında resimli olacak
Olur tatlım kolay gelsin öpüyorumŞimdi temizlik var evde düşüneyim bi konuşalım uzerine
Hediyeler çok güzel. Buradaki topikte var kazanan arkadaslarimiza duyuru diye. Konu ya tiklarsan kazanan arkadaşlar gelen hediyelerin resmini çekip yüklemişHediye de varmış. Hediye neymis kı acaba ? Aslında ben de katılmak istiyorum ama ben resmini çekene kadar yer bitiririm diye düşünüyorum
Çok teşekkürler canımHediyeler çok güzel. Buradaki topikte var kazanan arkadaslarimiza duyuru diye. Konu ya tiklarsan kazanan arkadaşlar gelen hediyelerin resmini çekip yüklemiş
Ooo ne çok şey istedin beeÖdül küçük/yarım/tam altın veya yürüyüş bandı falan olursa katılabilirim
Kendi sarmanla Yanyana koy bak bakalımpink ve ince sarma o önce köfte yapmasini ögrensin
Ben oldu Nevoş hanım güvendiğin dağlara kar mı yağdı? Güvendiğin ördek tüylerini döke döke kaçtı mı?Bunu bir kenara yazdım