- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
pinkstrap sana kiskanc ve yagli göbekli demisler benden duymadinYok biz Pinko'yu söyledik.Yoksa sana kıskanç dermiyim ama @Portakal Sulu Ordek demiş olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pinkstrap sana kiskanc ve yagli göbekli demisler benden duymadinYok biz Pinko'yu söyledik.Yoksa sana kıskanç dermiyim ama @Portakal Sulu Ordek demiş olabilir
sence varmiSenin göbeğin mi var
Nasıl planların varbencede nevosum haksizlik yapmalim hakkini verelim
Pek sanmıyorumsence varmi
Tamamdır tşk ederim ilk fırsatta yapıyorumMerhaba hoşgeldiniz
Konuyu buraya açıyorsunuz
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/
Bir sorun olursa ben düzenleme yapıyorum
Ana başlık İftar sofraları 3 tarif istiyoruz.Çorba-Ana yemek ve tatlı bunlar eşliğinde birde sofra isteniyor
Tarifler tüm detayları ile resim çekilip tarif anlatılacak
Bak şimdi kıskançlığından bize ince ince sarma sarıp getirecekpinkstrap sana kiskanc ve yagli göbekli demisler benden duymadin
Bekliyoruz canımTamamdır tşk ederim ilk fırsatta yapıyorum
Ne yaptın yinenevosum hala birseyi fark etmedin demi
artik nefes aldirmicam ensesindeyimNasıl planların var
Ohhh ohhhh sefam olsunartik nefes aldirmicam ensesindeyim
Bende kırk yıllık aşçı degilim. Bende yeni Sayilirim.bende hiç tecrübe yok yeni yeni geliştiriyorum kendimi
pink ve ince sarma o önce köfte yapmasini ögrensinBak şimdi kıskançlığından bize ince ince sarma sarıp getirecek
hala cakmadin demiNe yaptın yine
Senden öğrenmesi gereken çok şey varpink ve ince sarma o önce köfte yapmasini ögrensin
Hayır oruç başıma vurduhala cakmadin demi
artik seni özgür birakiyorum nevosumOhhh ohhhh sefam olsun
Allah razı olsunartik seni özgür birakiyorum nevosum
kimseye demicem baklava biber yakti diye
biliyorum zamanim olunca ögretirim belki bir düsüneyimSenden öğrenmesi gereken çok şey var