- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Birgün çözeceğizya valla kafami kurcalıyor bu sorun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birgün çözeceğizya valla kafami kurcalıyor bu sorun
Göbek alıcıları tıkanmıştır çok yemektenHep kıskançlığındanBugün radarları kapalı galiba henüz gelmedi
Gercekten öyle. Sade sunumlara oy gidiyor diye en sonki pilavımı dümdük koydum tabağaBazen tabağa öyle koyuyosun bu ne diyolar bazen deli gibi süslüyosun yüzüne bakmıyorlar.
Sen şimdi fena birşey söyledin gibi geldiGöbek alıcıları tıkanmıştır çok yemekten
InsallahBirgün çözeceğiz
süslemiş gibi yap ama süsleme yani sade gibi olsun ama sade olmasın. Böyle ucu süslü diğer ucu sade olsun böyleGercekten öyle. Sade sunumlara oy gidiyor diye en sonki pilavımı dümdük koydum tabağa
Yine yok yine yok arkadaş
Aslında yarışma konularını tek tek inceleseler sorun olmazGercekten öyle. Sade sunumlara oy gidiyor diye en sonki pilavımı dümdük koydum tabağa
Yine yok yine yok arkadaş
Çok defa diyelimInsallah
Yalnız cözene kadar kac defa daha katilmam gerekiyor onu da bilmek lazım
Valla öyle dümdüz söyledimSen şimdi fena birşey söyledin gibi geldi
Sagol, çok aydınlatıcı oldusüslemiş gibi yap ama süsleme yani sade gibi olsun ama sade olmasın. Böyle ucu süslü diğer ucu sade olsun böyle
Etiket yapsaydın yoksa korktun muValla öyle dümdüz söyledim
10.katılışima razıyım ama daha fazlasını yüregim kaldirmazÇok defa diyelim
Belli olmuyor bazıları 2.3. tutturuyor bazıları 10. defada10.katılışima razıyım ama daha fazlasını yüregim kaldirmaz
Aynen öyle.Aslında yarışma konularını tek tek inceleseler sorun olmaz
Fakat sayfadaki tek sunumlara bakıyorlar
Bu değişmezHangi sunumu koyacağımızdan emin olmalıyızAynen öyle.
Anlatım tarzı, yapım aşamalarında da cok iş var, ama gel gör ki sadece tabaga oy veriyorlar
iste tüm mesele buBu değişmezHangi sunumu koyacağımızdan emin olmalıyız
SenceEtiket yapsaydın yoksa korktun mu
Neyse önümüzdeki maçlara bakalımiste tüm mesele bu
İşpikledim bile
TamamNeyse önümüzdeki maçlara bakalım