- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
Rabia mı yetiştirdi seni yoksa sen mi rabiayı yetiştirdinİşpikledim bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabia mı yetiştirdi seni yoksa sen mi rabiayı yetiştirdinİşpikledim bile
Üzüm üzüme baka baka kararırmışEn az 5 yıldır tanışıyoruzRabia mı yetiştirdi seni yoksa sen mi rabiayı yetiştirdin
aman ALLAHIM bu ne simdi sarmami catalla alsan yerlere sacilacak
biri kuru dolma mı didi çok siverim kendilerini kuru biber olması lazım evde bi kurcalıyım benTeşekkür ederim canım nevrestem kuru dolma canım istiyor çok. En kısa zmaanda alıp yapayım.
böyle bi anket güzel olur bence de mesela ben bir kaç yarışmada oy verdim, görüntü ve içerik olarak baktım önce tabi arada kaldımHaklısın aslında.
Oy verirken sunumlarda size hitap eden nelerdir. Daha dogrusu oyunuzu neye göre veriyorsunuz diye anket başlatmak lazım.
iki halini de koyalım bari hangisi kimin hoşuna giderseGercekten öyle. Sade sunumlara oy gidiyor diye en sonki pilavımı dümdük koydum tabağa
Yine yok yine yok arkadaş
kendi kasindi nevosumSeni çok severdikYokluğunda ne yapacağızBittin sen
daka cok cökecek henüz dün tanisdikoff bi sıkıntı çöktü yüreğime
kimseyi zehirlemeye hakkin yokAy yok sordum kimse yapmamış kalktım ben yaptım. Akşama dağıtacağım hepsine
sakinnnn yapma bizede yazik göz zevkimize yazikTeşekkür ederim canım nevrestem kuru dolma canım istiyor çok. En kısa zmaanda alıp yapayım.
göbegimle ezerim seniGöbek alıcıları tıkanmıştır çok yemekten
geldimmmm geldimHep kıskançlığındanBugün radarları kapalı galiba henüz gelmedi
Tecrubeyle alakası yok.heyecanlandım azıcık tecrübeli olsam girerdim bu yarışmaya
Merhaba hoşgeldiniz
Hakettiğini alması gerekiyorkendi kasindi nevosum
bende hiç tecrübe yok yeni yeni geliştiriyorum kendimiTecrubeyle alakası yok.
yemegini yapim aşamalriyla, malzeleri ve sunumuyla fotograflayip konu acip yuklüyorsun bu kadar
Yok biz Pinko'yu söyledik.Yoksa sana kıskanç dermiyim ama Munzevi Zencefil demiş olabilirgeldimmmm geldim
bencede nevosum haksizlik yapmalim hakkini verelimHakettiğini alması gerekiyor
Senin göbeğin mi vargöbegimle ezerim seni