- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
Bende gördüm kaynak yapmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende gördüm kaynak yapmış
Gel sana yanık patlıcan,yanık baklava ve kalın sarma yapayımbende yarin sendeyim
sahte kaplama altin onuda aglama diye vermislerdirAltın mis mis
ruhumuzda var valla doğru diyon, da bi de kilo almasak kalkıyım iftara yemek hazırlıyım bağri gelmişim bu kadar gazaBende kırk yıllık aşçı degilim. Bende yeni Sayilirim.
Kadin ruhunda vardir yemek yapmak. Tecrubeye gerek yok
ayyy sen birde yakiyordun demi disardan ismarla kocan nasil yiyor o yemekleri saskinimGel sana yanık patlıcan,yanık baklava ve kalın sarma yapayım
kendin bul nevosumNe yaptın tekrar yap ben de görünmüyor
Ne zamana kadarmış hemen değilse bende katılırım cicim@sibell09 kız katılalım mı bizde
Biz yanık seviyoruzayyy sen birde yakiyordun demi disardan ismarla kocan nasil yiyor o yemekleri saskinim
Daha yeni başladık bayrama kadar vakit varNe zamana kadarmış hemen değilse bende katılırım cicim
Tamam buldumkendin bul nevosum
Bakıyorum aaa sende hiç yok.sahte kaplama altin onuda aglama diye vermislerdir
Tamam buldum
Nereye kaçıyorsun
senmim ben ya hep ya hicBakıyorum aaa sende hiç yok.
Temam canimmm sağolDaha yeni başladık bayrama kadar vakit var
sey seyyy kem küm bulurum biryerNereye kaçıyorsun
Hep hiçe denk gelmiş gibi sanki sendesenmim ben ya hep ya hic
Siyasete kaçarsan Munzevi Zencefil çok sevinir.Hemen banlanırsın Biz de kurtuluruzsey seyyy kem küm bulurum biryer
size üzülüyorum ondan yarismaya katilmiyorum sondan birinci olmayin diyeHep hiçe denk gelmiş gibi sanki sende