Zeytinyagli olmayan sofra benim icin malesef eksiktir isterse her turlu et olsun.
O zaman şimdiden ellerinize sağlık karnınızı yemekler ruhunuzu o güzel ortam doyursun güzel geçsin davetiniz
Bildigin muhallebi, bu kadar abartilmasini anlamsiz buluyorum ben: (Merakımdan soruyorum Bursalı mısınız süt helvasını menüye ekleyinceayrıca gayet yeterli saydıklarınız hatta bazı arkadaşlara katılıyorum hem kırmızı hem beyaz et bir arada iyi olmuyor bence tavuğu çıkartıp biftek sebze sote ve pilav yapabilirsiniz ana yemek tabağını ayrıca ortada yoğurtlu semizotu salatası da çok yakışır. İlla biraz daha olsun derseniz barbunya yapabilirsiniz ortaya
Iyide serbetli tatliyla dondurma super gider zaten.. dondurmali kadayif baklava sobiyet hepsinin oluru var.. ama sut helvasiyla..Normalde ya kırmızı ya da tavuk eti kullanmak lazım ama ailenizi siz biliyorsunuz yenir diyorsanız yapın. Bence gayet doyurucu bir menü. Tatlıya da takılmadım geçen bir yerde dondurmalı kadatıf geldi çayla. Herkes yedi kimse öteye itmedi :)
Sut helvasi ve dondurma bi arada tuhaf bi kombinasyon degil mi?
iste iki tarafın ailesi de et sever insanlar. benim ailemde esimin ailesi de yesil fasulye yi bile etle pisirirler. Huylarını bildigim icin.
Iyide serbetli tatliyla dondurma super gider zaten.. dondurmali kadayif baklava sobiyet hepsinin oluru var.. ama sut helvasiyla..
Doğrudur size göre muhallebi gibi gelebilir ki fırınlanmış muhallebiBildigin muhallebi, bu kadar abartilmasini anlamsiz buluyorum ben: (
Denemedim ben gittigim yerlerde sadeyedim..et mangal tarzı yerlere giderseniz et yemeklerinin uzerine firinda sicak sut helvasi ya da sicak tahin helvasi yanina dondurma ikram ederler.
dondurmali irmik helvasınında mantigi aynidir irmik helvasi sicak dondurma soguktur.
denemediyseniz tavsiye ederim.
et mangal tarzı yerlere giderseniz et yemeklerinin uzerine firinda sicak sut helvasi ya da sicak tahin helvasi yanina dondurma ikram ederler.
dondurmali irmik helvasınında mantigi aynidir irmik helvasi sicak dondurma soguktur.
denemediyseniz tavsiye ederim.
Hee ok ben her turlu yerim.. zaten cayi soguk seviyorumSorun o değil aslında dondurma ve çayın birbirine uymaması. Ben de ondan dedim ikram ediliyor, yeniyor diye. :)
Kupkuru bir menu tabi et seven aileler icin ideal.Biz tipik egeli oldugumuzdan corbadn sonra illa kucuk porsiyon zeytinyagli servis ederiz.O zamn sizler icin oluru olan bir menu.
Ilk firsatta yiyecegim, tesekkur ederimDoğrudur size göre muhallebi gibi gelebilir herkesin alışkanlıkları ve zevkleri farklı ben küçükken düğünlerin vazgeçilmez tatalısıydı.yediğim şeylerin hissettirdiği duygular daha ön planda benim için. Bu nedenle ayrı bir severim. Bu arada bursadaysanız küçük sanayi içinde tostçada bal kabaklı halini yemenizi tavsiye ederim belki daha farklı gelir
Şerbetli tatlı dondurma kombinasyonu daha uygun olur bence,ama yöreden yöreye değişiyor olabilir.Mesela bizim burada kadayıf yanına kaymak ve dondurma verilir.Hatta sütün kendisi de ikram edilir.
Ailelerin zevkini en iyi siz biliyorsunuz,sürekli yediğiniz şeylerse böyle verin tatlıyı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?