- 17 Temmuz 2018
- 4.055
- 18.822
- 208
zeytinyagli eksik farkindayim ama esimin aileside benim ailemde et sever insanlar. kimse zeytin yagli fasulyenin yuzune bakmaz iftarda. zeytin yagli sarma desem bayagı ugrastirir beni kucuk cocugum var.
Normalde ya kırmızı ya da tavuk eti kullanmak lazım ama ailenizi siz biliyorsunuz yenir diyorsanız yapın. Bence gayet doyurucu bir menü. Tatlıya da takılmadım geçen bir yerde dondurmalı kadatıf geldi çayla. Herkes yedi kimse öteye itmedi :)
sut helvasi sicak olacak zaten sicak yenen bir tatli sicak tatlilarin yanina dondurmayı cok yakıstırıyorum ben.
Merakımdan soruyorum Bursalı mısınız süt helvasını menüye ekleyincesut helvasi sicak olacak zaten sicak yenen bir tatli sicak tatlilarin yanina dondurmayı cok yakıstırıyorum ben.
Tavuğun yerine ara sıcak börek mi olsa. Biftiek üstüne tavuk bilemedim
Merakımdan soruyorum Bursalı mısınız süt helvasını menüye ekleyinceayrıca gayet yeterli saydıklarınız hatta bazı arkadaşlara katılıyorum hem kırmızı hem beyaz et bir arada iyi olmuyor bence tavuğu çıkartıp biftek sebze sote ve pilav yapabilirsiniz ana yemek tabağını ayrıca ortada yoğurtlu semizotu salatası da çok yakışır. İlla biraz daha olsun derseniz barbunya yapabilirsiniz ortaya
O zaman şimdiden ellerinize sağlık karnınızı yemekler ruhunuzu o güzel ortam doyursun güzel geçsin davetinizBursalı degilim ama bursa da yedim ve bayıldım tarifini ogrendin ve yaparim guzel olur esimde sever.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?