Farklı ilde kimseye güvenemeyeceğim için bebeğimi bırakamam evden yapabileceğim iş bulursam ancak çalışabilirim.İkiniz birden aynı ilden iş bulabilecek misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Farklı ilde kimseye güvenemeyeceğim için bebeğimi bırakamam evden yapabileceğim iş bulursam ancak çalışabilirim.İkiniz birden aynı ilden iş bulabilecek misiniz?
Mesleklerimiz yaptığımız, sahibi ve çalışan değil çalışandık sadece. Bir işe girip çalışacak kendi mesleğini yapacak .İş başvurularından arama henüz gelmedi . Bu süreç ne kadar sürerse artık tag sürücüsü , kurye gibi işler planlıyor.Bu yaşadıklarını yaşayan birisi olarak yazıyorum size.
Plansız iş yapan eşimin batışları da hüzün doludur mazimde.
O sebeble artık onun iş kurup çalışması gibi bir durum asla olamaz çünkü teklif dahi ederse boşarım.
Gitsin kendi mesleğini yapsın.
Ne zaman kendi mesleğini yaptı işte o zaman ev-araba-tarla sahibi oldum.
Bir yerden başlamak zorunda artık maalesef.Mesleklerimiz yaptığımız, sahibi ve çalışan değil çalışandık sadece. Bir işe girip çalışacak kendi mesleğini yapacak .İş başvurularından arama henüz gelmedi . Bu süreç ne kadar sürerse artık tag sürücüsü , kurye gibi işler planlıyor.
Yine alirsiniz umarım, tez vakittede borclarinizi odeyebileceginiz hayırlı is kapilari acilsin size ama bebeginizin hakkini yerde bırakmayın, eger o enistenin sizi dolandirdigini belgeleyebiliyorsaniz davanizi acinKendi evimiz kendi arabamız.
Amin amin…Bir yerden başlamak zorunda artık maalesef.
ALLAH tez zamanda ödeme kolaylığı versin.
Eşim Hırsızlıktan polisi gönderecekti evine fakat yeğenim dedi ablam dedi annem babam dedi durdu. Bir zararımız olmadı onlara faydamızdan başkaYine alirsiniz umarım, tez vakittede borclarinizi odeyebileceginiz hayırlı is kapilari acilsin size ama bebeginizin hakkini yerde bırakmayın, eger o enistenin sizi dolandirdigini belgeleyebiliyorsaniz davanizi acin
Kim dedi yeğenim annem babam? Dolandıran enişte sizin ablanizin kocası değil miydi?Eşim Hırsızlıktan polisi gönderecekti evine fakat yeğenim dedi ablam dedi annem babam dedi durdu. Bir zararımız olmadı onlara faydamızdan başka
Ben öyle hatirliyordum eski konularından ama değilmişAa ben bu detayi kacirmisim, ev sattik araba sattik diye konusunca kendi evleri olarak yorumlamisim.
Ben öyle hatirliyordum eski konularından ama değilmiş
Bence şu anda hiçbir koşulda ikinizin de aynı anda çalışmadığı bir senaryo olmamalı kafanızda.... Bebeğiniz neredeyse 2 yaşında sanırım, rahatlıkla çalışabilirsiniz.Farklı ilde kimseye güvenemeyeceğim için bebeğimi bırakamam evden yapabileceğim iş bulursam ancak çalışabilirim.
Esinizi gazlayin, gerekeni yapsin, belki bu sikayetle borclardan da kurtulabilirsiniz, konunun icerigine cok hakim olamadim ama borcun size ait olmadigini iddia edebilirsiniz belkiEşim Hırsızlıktan polisi gönderecekti evine fakat yeğenim dedi ablam dedi annem babam dedi durdu. Bir zararımız olmadı onlara faydamızdan başka
Allalla, böyle anlayışlı damat nerde görülmüş? Siz emin misiniz eşinizin o kaybolan parada hiç parmağı olmadığına? Enişteden dinlediniz mi hiç hikâyeyi? Acaba o neler anlatıyor?Eşim Hırsızlıktan polisi gönderecekti evine fakat yeğenim dedi ablam dedi annem babam dedi durdu. Bir zararımız olmadı onlara faydamızdan başka
Anlayışlı damat kim?Allalla, böyle anlayışlı damat nerde görülmüş? Siz emin misiniz eşinizin o kaybolan parada hiç parmağı olmadığına? Enişteden dinlediniz mi hiç hikâyeyi? Acaba o neler anlatıyor?
Belki ayirmiyorlardir da mağdurun yanında duruyorlardır, çünkü ben konu sahibinin eşinden daha çok işkillendim... Karısının 2 günlük eniştesine karşı bu kadar saflık, bu kadar iyi niyet ve anlayış tuhaf çünkü...Yine evlat ayiran ana baba konusu var isin ozunde Piraye, adam karisiyla işbirliği yapıp dolandiriyor, el uzatilan kisi yine dolandiran kisi. Yazik su bebecige.
Eşiniz...Anlayışlı damat kim?
Şimdi dikkat ettim bendeBorcu hic odememisler ki evi satip is kurmuşlar, borcu odedik kalanla iş kurduk demiyor
Konu sahibi benken eşim nasıl damat olarak isimlendiriliyorEşiniz...
Yok konu sahibinin gorumcesinin esi soz konusu olan. Yani adamin kendi yegenleri ve ablasi olmasi sebebiyle bir saflık soz konusu.Belki ayirmiyorlardir da mağdurun yanında duruyorlardır, çünkü ben konu sahibinin eşinden daha çok işkillendim... Karısının 2 günlük eniştesine karşı bu kadar saflık, bu kadar iyi niyet ve anlayış tuhaf çünkü...
Enisteniz dolandırmış ya sizi, yani damat damati dolandırmış, eşiniz de dolandırılan damat olarak affetmis ya bacanağıni?Konu sahibi benken eşim nasıl damat olarak isimlendiriliyor