Kadının videoda Kılıçdaroğlu hakkında birşeyler deyip, (azönce baktım video duruyor youtbe da, merdivene ters binen Kılıçdaroğlundan bahsetmiş, kafa tutmak içinde o lafı söylemiş..mabad kılı diye hönküren teyze onu kılıçtaroglu için demiştir :)
Ama bilmem ki zekavetiyle onure olan insanlar hala nasıl anlayamamış ilginç
Eh iste o da bir tek sizlerde var..pembe gözlük verin ablaya bir de öyle baksın
Benim suçum ne peki ?Aynı kadrolar zamanın behrinde de tatlı su cumhuriyetçileri ile dolduruluyordu
keser döndü sap döndü demek ki
Ediyorlardı zatenBenim suçum ne peki ?
Benim gibi insanlar ne yapacak
Ben türban özgürlüğü için akpyi destekliyordum zamanında
Bura da bi kadın var hiç sevmem turbanlilar hakkında yakinda bunlar cumhurbaşkanı da olur demişti ne tartismistim ne kadar sertlesmistim
Peki Görüşünüzü anladım
İktidarı ele geciren zulmedebilir hukuku cigneyebilir diyorsunuz
Ama o değnek diğerlerinin eline geçer
ilk işleri askerden intikam almak olduBenim suçum ne peki ?
Benim gibi insanlar ne yapacak
Ben türban özgürlüğü için akpyi destekliyordum zamanında
Bura da bi kadın var hiç sevmem turbanlilar hakkında yakinda bunlar cumhurbaşkanı da olur demişti ne tartismistim ne kadar sertlesmistim
Peki Görüşünüzü anladım
İktidarı ele geciren zulmedebilir hukuku cigneyebilir diyorsunuz
Ama o değnek diğerlerinin eline geçer
Siz ?Ediyorlardı zaten
bilindik bir durum
saol canım benimBu haber yalan çıktı. Kadının hesabi hacklanmis.
Hoşgeldin bu arada
Hanim kelesimi getir mi ne öyle bir üye varilk işleri askerden intikam almak oldu
sonra Fazıl Say'a kadar geldiler.
yanii. zulum gören zulmetmeye endeksli. ne acıSiz ?
Demekki ayniymissiniz
Demekki sizin gelmenizden korkmakta haklilarmis
Bu bir itiraf o zaman
Değnegi kim eline geçirirse demiştiniz biraz önce
Ama bu devran dönecek işteyanii. zulum gören zulmetmeye endeksli. ne acı
tabiki haklılarSiz ?
Demekki ayniymissiniz
Demekki sizin gelmenizden korkmakta haklilarmis
Bu bir itiraf o zaman
Değnegi kim eline geçirirse demiştiniz biraz önce
oysa o zulumu yaşayan, o acıyı bilip yaşatmamayı kendine hedef almalıydı.Ama bu devran dönecek işte
Bu hayatın kanunu
Bunu neden kanulleniyprux peki ?Ortaokul liseyi bundan 20-25 sene evvel okudum . Ne Osmanlı nın haremi anlatıldı ne de Cumhuriyet tarihi karalandı .
Bizim hocalar mı fazla ideolojik değildi acaba
Siyaset Bilimini lisans eğitimi olarak aldım . Türk siyasi tarihinde hemen hemen hiç bir dönemin tarafsız kalalım , aman biz bulaşmayalım , dur etli ile sütlü şurda dursun , biz izleyelim politikasını aştığını bir elin parmağı kadar dahi sayamam .
Eğer doğru olan size göre bu ise bilemem .
Siyaset arenası gövde gösterisi gerektirir , risk alınmasını meşru kılar , sesi çıkmayanın esamesi okumaz .
Yanlış uygulanan politikalar için , bizim canımız yansa da , devlet her olaya bir anne şefkati ve korumacılığı ile yaklaşamaz .
Bunu beklemek bence bu dünya düzeninde ütopik bir bekleyiş .
Keser sap mevzusu da açılmış , daha önce defalarca yazdım . Siyasette yönetimin birinci derecede aktörü ülkeyi yöneten siyasetçidir . Devlet onun karakterinden , ideolojisinden , uslübundan bağımsız yönetilemez . Bunun hiçbir yönetim şeklinde aksi bir örneği yoktur . Erdoğan neyse , aynadaki aksini ülkeyi yönetiş biçimine yansıtır . Bu hep böyleydi .
Geneli kucaklamak , herkesin suyuna gitmek gibi bir örnek yok , tek bir örnek !
Lafta söylenir , azıcık yapar gibi gösterilir ama ... Bu yüzden kim kendi çizgisine daha yakın ise onu seçiyor zaten . %100 benzerlik , tutarlılık aranmıyor oy verirken , azıcık mayası tutana oy gidiyor . Kimse aptallığından , birilerinin görebildiğini göremediğinden bir diğerini seçmiyor yani. Herkes kendi önünden yiyor .
Ben sol görüşlü bir insan da değilim
Olmadım hiç
AKP ye oy verdiğim de oldu benim türban serbestligi icin
Ama kör muyum değilim
Ben Atatürkçü veya Erdoğan ci değilim Hahahaha bir dakika sayın Erdoğana güvenip onun önerdiği okullara gittik hata mi yapmışız bizi yanlış mı yönlendirmis yoksa
Ya bu söylediğiniz mantıklı geliyor mu ?
Nasıl bir devlet ki bu eğitim sistemi kimci olduğuna göre değişiyor
Ataturkcuye başka
Dinciye başka
Cemaatciye başka
Bunu kabullendiniz hazmettiniz sonra başkasına mi oneriyirsunuz ?
O zaman niye oraya gittin diye
E biz eğitim bakanlığı var saniyorDuk ?
Müfredat filan hani
Valla basbakanimiza güvendik gittik
Valla ne cumhuriyet çok cici ne de osmanlı tü kaka. Osmanlıyla cumhuriyet de birbirinden o kadar bağımsız yapılar değildi ki. Bir dönüşüm oldu evet ama bir gecede her şey değişmedi. Zaten zaman içerisinde ortam cumhuriyete yaklaşmıştı. Osmanlıda meclis kurulması osmanlının da devlet içinde bu dönüşme isteğiydi. Ama saltanat olayını bitirmek zordu. Bize öğretildiği gibi değil ne yazık ki. Sanki iki ayrı devlet birbiriyle savaşmış gibi göstermek osmanlı ve cumhuriyeti çok yanlış. Sanki osmanlıda kadın hakkı yoktu bir gecede cumhuriyetle de kadın hakkı elde etmedik. Cumhuriyetin güzelliği sosyal devlete geçiş ve üretim ve tarımsal faaliyetlere ağırlık verme çabasıydı. Osmanlı son dönemlerinde bunu unutmuştu. Kafamızı her iki taraf da bambAşka şeylerle doldurup karman çorman etti sadece..
Bunu neden kanulleniyprux peki ?
Ülkenin kaderi hep böyle mi devam edecek ?
vallahi kendini aptal yerine koyanlara benim lafım :)
Demek ki izledigini anlayamama gibi bir sorunu var bazılarının
Çok itici yorumlar yapiyorsunuz yatabiki haklılar
Korkun bizden
Bir üstte bir arkadas menfaati için herkes oy veriyor dediSen şuna kısaca menfaatim için o okula gittim desene.
Çok itici yorumlar yapiyorsunuz ya
Söylediğiniz tehlikeli şeyler
Açık açık akp seçmeni olarak bizden korkun sıra biz de diyorsunuz
Bir üstte bir arkadas menfaati için herkes oy veriyor dedi
Hahahaha aynen menfaatim için o okula gittim
Yine akp seçmeni büyük resmi gördü
Siyonistler çıldırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?