• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İflah olmaz yandaşım, ben bir Erdoğanistim!

Soruma net cevap vermediniz
Soru şu dünya liderimiz kandırıldı
Hendekler açıldı bunu biliyordu
Bu ülkenin miti var bilmek zorunda
He mit işini yapmadı öyle bir ülkeyiz derseniz ayrı
Oğlunuz o Hendekler de parçalandı
Olsun kandirildilar der misiniz ?
Bu işler siyasi lüteraturu bilen birisi için danışıklı dövüşten ibarettir.
Mit elbette işini yapmadı verilen tavizler tavizi dogurdu lakin ben bu durumu hiiiç desteklemedim burada
Desteklemedigim gibi de açıklamasını da defalarca yaptım
Artık aynı şeyleri 87674587684 defa demek,yazmak artık ciddi anlamda itici duruyor
Size hala oglumdan örnek verdim .
devlet anlayısından dogan ebleh bir durumdan ötürü 20 yasında askere gönderdigimiz hala oglumuz 3 parça et olarak teslim edildi
O zaman bizim canımız yok muydu mesela ?
Niye vatan sagolsun diyorlardı bu insanlar ?
Niye vatanseverler şu dönemde haykırdıkları kadar o dönemde yoktular ?

Halk cahil değil muhalefette iş yok. Insanlar Kılıçdaroğlu'na Bahçeli'ye guvenmiyorlar. E haksiz da değiller. Ulkeyi yonetebilecek bi imaj cizmiyor ikisi de. Bu durumda halk cahil olmuyor, bizim dediğimiz niye olmuyor diyen bir grup ofkesinden halki cahillikle suçluyor :)
Surekli kandirilan cozum süreciyle ulkeyi iyice b.ka batiranlar ulkeyi iyi mi yonetiyor ki seciliyorlar? Kimse ulkenin nasil yönetildiğine falan bakmiyor valla. Buyuk çoğunluk takim tutar gibi parti tutuyor. Son secimleri ayri tutuyorum. Onda millet ölümü gösterenlerin sitmasina razi oldular

Bu işler siyasi lüteraturu bilen birisi için danışıklı dövüşten ibarettir.
Mit elbette işini yapmadı verilen tavizler tavizi dogurdu lakin ben bu durumu hiiiç desteklemedim burada
Desteklemedigim gibi de açıklamasını da defalarca yaptım
Artık aynı şeyleri 87674587684 defa demek,yazmak artık ciddi anlamda itici duruyor
Size hala oglumdan örnek verdim .
devlet anlayısından dogan ebleh bir durumdan ötürü 20 yasında askere gönderdigimiz hala oglumuz 3 parça et olarak teslim edildi
O zaman bizim canımız yok muydu mesela ?
Niye vatan sagolsun diyorlardı bu insanlar ?
Niye vatanseverler şu dönemde haykırdıkları kadar o dönemde yoktular ?
Benim Teyzem oğlu şehit
Biz asla vatan sagolsun demedik
Allah sorsun Erdoğan dedik
Peki şimdiki vatanseverlerden örnek verelim
Akademisyenlere kiziliyor
Zamanında aynı Öcalan guzellemelerini kendileri yaptılar ?
Buna yorumunuz ne ?
Onlar siyasetçiler olarak kandiriliyor
Ben de halk olarak şimdi kandirildim ocalani iyi biri saniyorum belki ben niye yargilaniyorum?
İkinci soru mit işini yapmadiysa neden hala hakan fidan görevde ?
Mit işini yapmadı mi yaptirilmadi mi ?
Bana lütfen açıklayın bilmek istiyorum nasıl guvendiginizi
Mit işini yapmadı diyorsunuz
Biz böyle bir ülke miyiz
Mit işini yapmadı öyle mi
Ne kadar normal soyluyorsunuz

Dogru, pembe gozluklerin gecilmez oldugunu unutmusum.. Yani insan hem duydugunu, hem gordugunu nasil inkar edebilir ben bu yasima geldim oyle ogrendim..
Anlıyorum saraylım sanırım yaşının getirdigi buhranlar hasebiyle izledigini idrak edebilme konusunda sıkıntı mevzu bais pardon :)
Daha anlaşılır nitelikte tane tane yazacagım :p
Ne kadar iyiyim bugün Rabbim.

Her konu kapanır , şu teyze her daim gündemde kalır :-)

Tanımadığım X bir kadının bir mitingte ne söylediği aslen beni ilgilendirmez .

Lakin her fırsatta Akp ye oy verenler için bu teyze ısıtılıp ısıtılıp sunulur bir hal alınca , can sıkıcı oluyor .Herkese a-ha işte siz böyle bilmem nerenin kılı bile olursunuz genellemesine sürekli sığınmak pek akıl işi değil .

Söz münferittir . Çirkindir . Ama bireyseldir .

Ve kaldı ki ;

Evet Erdoğanın bilmem neresinin kılıyım dememiştir . Kılıçdaroğlu sen Erdoğanın bilmem neresinin kılııığıııı (sın) !! demiştir .

Yani şunu bile 7-8 satır izah ettiğim bir forumda , daha derin mevzulara nasıl gireceğiz ?

Bu ülkede terör meselesi son 13 yılı kapsamıyor hanımefendi öncelikle bunu netleştirelim birkere daha
Hala oglum 3 parça et olarak önümüze geldi ..
Yani bir naaşı bile yoktu 3 top parça et anlatabiliyor muyum ?
Kendim fem dershanelerine gitmiş,uni de cemat evlerinde kalmış bir insanım ama o kadroları ben dolduramadım mesela :)
13 yildir yok tabi. Ama hangi donemde sokaklara hendekler kazilip her yer tuzaklarla bombalarla dolduruldu? Herkes gorurken orgutun sehirlerde nasil yapilandigini silah depoladigini hukumet goremedi mi? Bu kandirilmakla aciklanabilir mi? Bir hesabi yok mu?

Anlıyorum saraylım sanırım yaşının getirdigi buhranlar hasebiyle izledigini idrak edebilme konusunda sıkıntı mevzu bais pardon :)
Akil yasta degil, bastadir canimcim.. Sen once gozunun gordugunu anla da, benim izledigimi idrak edebilmem kusur kalsin.

Kadrolara cemaatciler alınmış kendileri itiraf ediyor
Bunlar neredeydi ?
Şehirlere hendekler kazılmis
Neredeydiler
Mit işini yapmadı dediniz
Neden bedel odemiyorlar
Bunlar küçük hatalar mi hayatı hatalar mi ?

13 yildir yok tabi. Ama hangi donemde sokaklara hendekler kazilip her yer tuzaklarla bombalarla dolduruldu? Herkes gorurken orgutun sehirlerde nasil yapilandigini silah depoladigini hukumet goremedi mi? Bu kandirilmakla aciklanabilir mi? Bir hesabi yok mu?
gidin sorun işte karanfil aha meydan orada sandık orada

Lakin her fırsatta Akp ye oy verenler için bu teyze ısıtılıp ısıtılıp sunulur bir hal alınca , can sıkıcı oluyor .Herkese a-ha işte siz böyle bilmem nerenin kılı bile olursunuz genellemesine sürekli sığınmak pek akıl işi değil .

Ve kaldı ki ;

Evet Erdoğanın bilmem neresinin kılıyım dememiştir . Kılıçdaroğlu sen Erdoğanın bilmem neresinin kılııığıııı (sın) !! demiştir .

Yani şunu bile 7-8 satır izah ettiğim bir forumda , daha derin mevzulara nasıl gireceğiz ?
valla video oyle demiyor.. O gozluklerden ben de istiyorum..:KK45:

Benim Teyzem oğlu şehit
Biz asla vatan sagolsun demedik
Allah sorsun Erdoğan dedik
Peki şimdiki vatanseverlerden örnek verelim
Akademisyenlere kiziliyor
Zamanında aynı Öcalan guzellemelerini kendileri yaptılar ?
Buna yorumunuz ne ?
Onlar siyasetçiler olarak kandiriliyor
Ben de halk olarak şimdi kandirildim ocalani iyi biri saniyorum belki ben niye yargilaniyorum?
İkinci soru mit işini yapmadiysa neden hala hakan fidan görevde ?
Mit işini yapmadı mi yaptirilmadi mi ?
Bana lütfen açıklayın bilmek istiyorum nasıl guvendiginizi
Mit işini yapmadı diyorsunuz
Biz böyle bir ülke miyiz
Mit işini yapmadı öyle mi
Ne kadar normal soyluyorsunuz
mit işini yapmadı ,cemaat kandırdı,pkk kandırdı.
Erdoğanistler hiç demiyor ki senin görevin ne.

Kadrolara cemaatciler alınmış kendileri itiraf ediyor
Bunlar neredeydi ?
Şehirlere hendekler kazılmis
Neredeydiler
Mit işini yapmadı dediniz
Neden bedel odemiyorlar
Bunlar küçük hatalar mi hayatı hatalar mi ?
Aynı kadrolar zamanın behrinde de tatlı su cumhuriyetçileri ile dolduruluyordu
keser döndü sap döndü demek ki ;)

Ve kaldı ki ;

ben de izah etmekten sıkıldım ama onlar anlamamaktan bıkmadı aus :p

Bu insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Neden yargilanmiyorlar
Akademisyenlerin soylediginden daha ağır şeyler söylemişler
Yiğit Bulut filan niye hala yerinde ?
Bu da mı küçük hata kandırılma

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-29-13-08-52.jpg
    Screenshot_2016-01-29-13-08-52.jpg
    88,7 KB · Görüntüleme: 72
Back