- 15 Kasım 2015
- 2.317
- 4.183
- 133
muhalefette iş olmadığını kabul ediyorum ben zaten ama yine de yolsuzluk gibi olayları sineye çekecek kadar da değil yani.Halk cahil değil muhalefette iş yok. Insanlar Kılıçdaroğlu'na Bahçeli'ye guvenmiyorlar. E haksiz da değiller. Ulkeyi yonetebilecek bi imaj cizmiyor ikisi de. Bu durumda halk cahil olmuyor, bizim dediğimiz niye olmuyor diyen bir grup ofkesinden halki cahillikle suçluyor :)
Iyi de sen de o zaman niye gidip cemaat okulunda okudun? Ben bu kadar sıkı Atatürkçü olsam kapisinin önünden gecmem. Bu arada ben Osmanlının da Cumhuriyet doneminin de elestirilmesi taraftariyim.
Benim okuduğum devlet okullarinda da tsm tersi bi durum vardi. Osmanlinin yaptigi tek iyi bir şey yoktu, ingiliz uşağı olmaktan başka. Osmanlı tü kakaydi Cumhuriyet cici. Kitaplarda bu sekildeydi tabi.
Ben sol görüşlü bir insan da değilimhaşmetma derdi ki o dönem .'dindar bir nesil yetiştireceğiz,dindar olmasın da tinerci mi olsun''
Hitap ettikleri cahil kesim için süper laflardı bunlar.
Onlar uzun boylu düşünmez ,dindar olmayanlar tinerci mi ya da tinerciler hep dinsiz aile çocuklarından mı çıkıyor
Ben Atatürkçü veya Erdoğan ci değilim Hahahaha bir dakika sayın Erdoğana güvenip onun önerdiği okullara gittik hata mi yapmışız bizi yanlış mı yönlendirmis yoksaIyi de sen de o zaman niye gidip cemaat okulunda okudun? Ben bu kadar sıkı Atatürkçü olsam kapisinin önünden gecmem. Bu arada ben Osmanlının da Cumhuriyet doneminin de elestirilmesi taraftariyim.
Benim okuduğum devlet okullarinda da tsm tersi bi durum vardi. Osmanlinin yaptigi tek iyi bir şey yoktu, ingiliz uşağı olmaktan başka. Osmanlı tü kakaydi Cumhuriyet cici. Kitaplarda bu sekildeydi tabi.
Bir de şimdi gitmek lazım =) hep derim keşke 17 aralık öncesi ve sonrası orada olsaydım ne eğlenceli olurduBen de cemaat dershanesine gittim genelde ücretsiz olarak. Tarih hocalarını çıldırtırdım artık bişey sorduğumda duymazdan gelmeye başlamışlardı.
valla isteyen istediği yere kıl olabilir olabilir de yeterki bize bulaşmasınlarNasıl bir ülke olduk anlaşılır gibi değil..
Mabat kılı olduğunu hönküren bir teyze..
Erdoğanistim diye zırvalayan sözde gazeteci..
Allah sonumuzu hayır etsin..
İslam siyaset malzemesi olursa olacağı bu.Bir de şimdi gitmek lazım =) hep derim keşke 17 aralık öncesi ve sonrası orada olsaydım ne eğlenceli olurdu
Türbanlı kız kardeslerimizin göz yaşı var akp ye oy verin derken
Ertesi sene donuslerini izlemek ne eğlenceli olurdu
mabad kılı diye hönküren teyze onu kılıçtaroglu için demiştir :)Nasıl bir ülke olduk anlaşılır gibi değil..
Mabat kılı olduğunu hönküren bir teyze..
Erdoğanistim diye zırvalayan sözde gazeteci..
Allah sonumuzu hayır etsin..
Size bir şey sormak istiyorumYolsuzlugu nasıl sineye çekmiyormuş muhalefet biri anlatsın hele.
Mustafa Sarıgül'ü ne yüzünden partiden ihraç etmişti Deniz Baykal ?
2005 yılında kurultayda konuşma yaparken Deniz Baykal, Sarıgül oturdugu yerde hop oturup hop kalkıyordu
Sonra yeniden Chp içerisine kabul edilmedi mi ?
Destekli sallayın bari
Nerden cikartiyorsunuz bunu? Videoda ayan beyan belli kimin icin dedigi, insanlari aptal yerine koymayin.mabad kılı diye hönküren teyze onu kılıçtaroglu için demiştir :)
Ama bilmem ki zekavetiyle onure olan insanlar hala nasıl anlayamamış ilginç
Ben bir gün arkadaşımı ziyarete gittim dershaneye. Orda danışman hoca çevirdi beni başladı bunlara verilmiş her oy pkk ya gider bilmem ne. La iki dk hal hatır et dimi. Öyle yapınca içimden akp li çıktı resmen. Madem ses çıksın istiyordunuz bu zamana kadar niye sustunuz diye başladım 25 dk sonra sustum hoca kırmızı ben daha kırmızıBir de şimdi gitmek lazım =) hep derim keşke 17 aralık öncesi ve sonrası orada olsaydım ne eğlenceli olurdu
Türbanlı kız kardeslerimizin göz yaşı var akp ye oy verin derken
Ertesi sene donuslerini izlemek ne eğlenceli olurdu
Bu ülkede terör meselesi son 13 yılı kapsamıyor hanımefendi öncelikle bunu netleştirelim birkere dahaSize bir şey sormak istiyorum
Çözüm süreci hataymis çözüm sürecinden sonra bir sürü şehit verdik
Yapilanmalarina izin verildi çünkü
Oğlunuz çözüm süreci kurbanı olsaydı
Şehit olsaydı
Veya
Cemaate inanmak hataymis kızınız cemaatcikerin kadroları doldurmasi yüzünden emeklerinin ziyan olmasıyla karşı karşıya kalsaydı
Bakın oglunuz şehit oldu , kızınız emeğinin karşılığını alamadı
Yine kandirilmislar der miydiniz ?
Oğlunuzun mezarı başında pkk ya güvendiler iyi niyetli davrandilar kandirildilar der miydiniz ?
Bunu lütfen açıklayın merak ediyorum
Yani çocuğunuzun birlerinin tahminlerinin yanlış çıkması sonucu hayattan koparildigi bu şekilde yönetilen bir devlet ? Olur canım kandirilmistir diyebilir misiniz
vallahi kendini aptal yerine koyanlara benim lafım :)Nerden cikartiyorsunuz bunu? Videoda ayan beyan belli kimin icin dedigi, insanlari aptal yerine koymayin.
devletin en başındaki kişilerin kandırılma gibi bir lüksleri var mı allahaşkına.Size bir şey sormak istiyorum
Çözüm süreci hataymis çözüm sürecinden sonra bir sürü şehit verdik
Yapilanmalarina izin verildi çünkü
Oğlunuz çözüm süreci kurbanı olsaydı
Şehit olsaydı
Veya
Cemaate inanmak hataymis kızınız cemaatcikerin kadroları doldurmasi yüzünden emeklerinin ziyan olmasıyla karşı karşıya kalsaydı
Bakın oglunuz şehit oldu , kızınız emeğinin karşılığını alamadı
Yine kandirilmislar der miydiniz ?
Oğlunuzun mezarı başında pkk ya güvendiler iyi niyetli davrandilar kandirildilar der miydiniz ?
Bunu lütfen açıklayın merak ediyorum
Yani çocuğunuzun birlerinin tahminlerinin yanlış çıkması sonucu hayattan koparildigi bu şekilde yönetilen bir devlet ? Olur canım kandirilmistir diyebilir misiniz
Soruma net cevap vermedinizBu ülkede terör meselesi son 13 yılı kapsamıyor hanımefendi öncelikle bunu netleştirelim birkere daha
Hala oglum 3 parça et olarak önümüze geldi ..
Yani bir naaşı bile yoktu 3 top parça et anlatabiliyor muyum ?
Kendim fem dershanelerine gitmiş,uni de cemat evlerinde kalmış bir insanım ama o kadroları ben dolduramadım mesela :)
Yeni moda erdoganistlik degil bence Ataturk ve Cumhuriyeti egale etmek icin tirmalanilan Osmanlicilik.Minyatur tayyipleri Osmanli ocaklarinin basina getirmiyorlar mi ? Hepsi Allah kitap sonra da tayyip demiyor mu? Herkeste bir fetih ruhu :) Osmanlinin o'sunu bilmeyen osmanlici :) Nereye cekersen oraya giden bir guruh var derken bosa demiyoruz ki arkadas.
Iyi al sen anlat kimin nesi oldugunu soyluyor burada:vallahi kendini aptal yerine koyanlara benim lafım :)
Demek ki izledigini anlayamama gibi bir sorunu var bazılarının
Iyi de sen de o zaman niye gidip cemaat okulunda okudun? Ben bu kadar sıkı Atatürkçü olsam kapisinin önünden gecmem. Bu arada ben Osmanlının da Cumhuriyet doneminin de elestirilmesi taraftariyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?