İflah olmaz yandaşım, ben bir Erdoğanistim!

:))hiç güleceğim yoktu:)cubbeli yaşlandı artık

Beni de yanlış anlamazsan eğer şunu söylemek isterim
Padisahlar hakkında ben ne ilk.okulda ne lisede en ufak olumsuz bir şey öğrenmedim
Yucelttiler yucelttiler
Harem eğitim kurumu
Harem şu harem bu
En ufak eleştiri duymadım hiçbir ogretmenimden
Ne zaman ki cumhuriyete tarihine geldik
Enveri eleştir
Ataturku eleştiri
İsmet İnönüyu eleştir
Hep böyleydi
İlkokul ve lise
En ufak istisnası olmadi

Bu da yeni moda herhalde ezikliği hiççççç güleceğim yoktu deyip topuklamak ..
En azından destur çekmenin ne olduğunu bilmeleri takdire şayan ..

Yasaklı! Olduğum.dönemde.... gözümden kacmissin

Eziklik size yakışan.bir.sıfat ki.agzinizda.hoş duruyor

Ben.kâle almadigim m için ciddi bisey yazmaya dahi gerek.duymazken sizin ezik gibi,sizi tabir eden sozleri dilinize dolamaniz çok yerinde.olmuş.

Hepsini size.iade edip.sizi seviyesiz uslubunuzla bırakıyorum

Önemsenmiyorsunuz!

Hangi donem peki ben liseyi bitireli 16 sene oldu...acikcasi suan rutin takip edemiyorum dersleri iceriklerini ...egitim sistemini begeniyormuyum hayir, begenmiyor muyum onada hayir... bu arada yanlis anlasilacak bi durum yok estagfurullah , karsilikli saygiyi koruduktan sonra...benim tahammul edemedigim saldiri ve dalga gecerek saygisizca yazmak.. muhaliflikle yada karsit gorusle bi sorunum yok ..hayirli sabahlar...

Sen Türkiyede okuduguna emin misin :)))

lamelif dönemle alakası yokki.okulda haremi anlatmazlar hürremin entriklaarını anlatmazlar.gerçi onları geçtim ders anlatmıyorlardı ders ben bu matematikle nasıl sınıf geçmişim bilmiyorum.keşke geçemeseydimde matematiği öğreneydim.

Günaydın
Lamelif okul cemaatin okuluydu
Tayip erdoganin guleni davet ettiği dönemler
Bülent arincin ağladığı
Okyanus ötesine selam yollanan dönemler işte

Ne farkları var ?
Mustafa Kemal atatürk e düşman bir nesil yetiştirmeye çalıştılar
Başarılı da oldular
Büyük ölçüde

haşmetma derdi ki o dönem .'dindar bir nesil yetiştireceğiz,dindar olmasın da tinerci mi olsun''

Hitap ettikleri cahil kesim için süper laflardı bunlar.
Onlar uzun boylu düşünmez ,dindar olmayanlar tinerci mi ya da tinerciler hep dinsiz aile çocuklarından mı çıkıyor

Cumhuriyet düşmanları,din tüccarları.
Hepsinin birer birer foyası ortaya çıkıyor

Ben burdaki Ataturk,Cumhuriyet dusmanlarina Milli mucadele doneminjn Ali Kemalleri,Vahdettinleri,damat feritleri diyorum.Ulkeyi kadin -erkek , yasli-genc, yoktan var etmeye calisirlarken Ingiliz emparyalizminden medet umut himayesi altina girmek isteyenler hani...Acsinlar hic olmadi su cilgin turkleri okusunlar diyecegim ama belgeler bile sahte deyip inanmayacaklardir eminim :)
Evinden 2 cift corap varsa 1 tanesini orduya bagislayan millet varken din tuccarlari Ingiliz korumasina girilmesiyle ilgili fetvalar veriyolardi.Saka gibi.Savunan var bunlari :)

Halk cahil değil muhalefette iş yok. Insanlar Kılıçdaroğlu'na Bahçeli'ye guvenmiyorlar. E haksiz da değiller. Ulkeyi yonetebilecek bi imaj cizmiyor ikisi de. Bu durumda halk cahil olmuyor, bizim dediğimiz niye olmuyor diyen bir grup ofkesinden halki cahillikle suçluyor :)

Evet
Cemaat okulunda okudum
Siyasal islamcilardi
Akpyle araları iyiydi

Mustafa kemal atatürku her fırsatta elestirdiler
Osmanlıya tapiyorlardi

Iyi de sen de o zaman niye gidip cemaat okulunda okudun? Ben bu kadar sıkı Atatürkçü olsam kapisinin önünden gecmem. Bu arada ben Osmanlının da Cumhuriyet doneminin de elestirilmesi taraftariyim.

Benim okuduğum devlet okullarinda da tsm tersi bi durum vardi. Osmanlinin yaptigi tek iyi bir şey yoktu, ingiliz uşağı olmaktan başka. Osmanlı tü kakaydi Cumhuriyet cici. Kitaplarda bu sekildeydi tabi.

Ben de cemaat dershanesine gittim genelde ücretsiz olarak. Tarih hocalarını çıldırtırdım artık bişey sorduğumda duymazdan gelmeye başlamışlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…