• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İflah olmaz yandaşım, ben bir Erdoğanistim!

Halk cahil değil muhalefette iş yok. Insanlar Kılıçdaroğlu'na Bahçeli'ye guvenmiyorlar. E haksiz da değiller. Ulkeyi yonetebilecek bi imaj cizmiyor ikisi de. Bu durumda halk cahil olmuyor, bizim dediğimiz niye olmuyor diyen bir grup ofkesinden halki cahillikle suçluyor :)
muhalefette iş olmadığını kabul ediyorum ben zaten ama yine de yolsuzluk gibi olayları sineye çekecek kadar da değil yani.

Iyi de sen de o zaman niye gidip cemaat okulunda okudun? Ben bu kadar sıkı Atatürkçü olsam kapisinin önünden gecmem. Bu arada ben Osmanlının da Cumhuriyet doneminin de elestirilmesi taraftariyim.

Benim okuduğum devlet okullarinda da tsm tersi bi durum vardi. Osmanlinin yaptigi tek iyi bir şey yoktu, ingiliz uşağı olmaktan başka. Osmanlı tü kakaydi Cumhuriyet cici. Kitaplarda bu sekildeydi tabi.

Cevap net cunku ingiliz usagiydilar acip okuyup hepimiz gorebiliriz bunlari :)
Hem osmanlinin her donemi icin degil ; gerileme donemi icindi tabiki bu kaka donemi...Hani adinin mary ya da kate olmayip ayse fatma olmasi icin savasilan o cici donem yani.

haşmetma derdi ki o dönem .'dindar bir nesil yetiştireceğiz,dindar olmasın da tinerci mi olsun''

Hitap ettikleri cahil kesim için süper laflardı bunlar.
Onlar uzun boylu düşünmez ,dindar olmayanlar tinerci mi ya da tinerciler hep dinsiz aile çocuklarından mı çıkıyor
Ben sol görüşlü bir insan da değilim
Olmadım hiç
AKP ye oy verdiğim de oldu benim türban serbestligi icin
Ama kör muyum değilim
Iyi de sen de o zaman niye gidip cemaat okulunda okudun? Ben bu kadar sıkı Atatürkçü olsam kapisinin önünden gecmem. Bu arada ben Osmanlının da Cumhuriyet doneminin de elestirilmesi taraftariyim.

Benim okuduğum devlet okullarinda da tsm tersi bi durum vardi. Osmanlinin yaptigi tek iyi bir şey yoktu, ingiliz uşağı olmaktan başka. Osmanlı tü kakaydi Cumhuriyet cici. Kitaplarda bu sekildeydi tabi.
Ben Atatürkçü veya Erdoğan ci değilim Hahahaha bir dakika sayın Erdoğana güvenip onun önerdiği okullara gittik hata mi yapmışız bizi yanlış mı yönlendirmis yoksa
Ya bu söylediğiniz mantıklı geliyor mu ?
Nasıl bir devlet ki bu eğitim sistemi kimci olduğuna göre değişiyor
Ataturkcuye başka
Dinciye başka
Cemaatciye başka

Bunu kabullendiniz hazmettiniz sonra başkasına mi oneriyirsunuz ?
O zaman niye oraya gittin diye
E biz eğitim bakanlığı var saniyorDuk ?
Müfredat filan hani
Valla basbakanimiza güvendik gittik

Yolsuzlugu nasıl sineye çekmiyormuş muhalefet biri anlatsın hele.

Mustafa Sarıgül'ü ne yüzünden partiden ihraç etmişti Deniz Baykal ?

2005 yılında Baykal kurultayda konuşma yaparken , Sarıgül hop oturup hop kalkıyordu

Sonra yeniden Chp içerisine kabul edilmedi mi ?

Destekli sallayın bari :KK59:

Ben de cemaat dershanesine gittim genelde ücretsiz olarak. Tarih hocalarını çıldırtırdım artık bişey sorduğumda duymazdan gelmeye başlamışlardı. :KK53:
Bir de şimdi gitmek lazım =) hep derim keşke 17 aralık öncesi ve sonrası orada olsaydım ne eğlenceli olurdu
Türbanlı kız kardeslerimizin göz yaşı var akp ye oy verin derken
Ertesi sene donuslerini izlemek ne eğlenceli olurdu

Nasıl bir ülke olduk anlaşılır gibi değil..
Mabat kılı olduğunu hönküren bir teyze..
Erdoğanistim diye zırvalayan sözde gazeteci..
Allah sonumuzu hayır etsin..
valla isteyen istediği yere kıl olabilir olabilir de yeterki bize bulaşmasınlar

Bir de şimdi gitmek lazım =) hep derim keşke 17 aralık öncesi ve sonrası orada olsaydım ne eğlenceli olurdu
İslam siyaset malzemesi olursa olacağı bu.
Normaldir

Nasıl bir ülke olduk anlaşılır gibi değil..
Mabat kılı olduğunu hönküren bir teyze..
Erdoğanistim diye zırvalayan sözde gazeteci..
Allah sonumuzu hayır etsin..
mabad kılı diye hönküren teyze onu kılıçtaroglu için demiştir :)
Ama bilmem ki zekavetiyle onure olan insanlar hala nasıl anlayamamış ilginç :p

Yolsuzlugu nasıl sineye çekmiyormuş muhalefet biri anlatsın hele.

Mustafa Sarıgül'ü ne yüzünden partiden ihraç etmişti Deniz Baykal ?

2005 yılında kurultayda konuşma yaparken Deniz Baykal, Sarıgül oturdugu yerde hop oturup hop kalkıyordu

Sonra yeniden Chp içerisine kabul edilmedi mi ?

Destekli sallayın bari :KK59:
Size bir şey sormak istiyorum
Çözüm süreci hataymis çözüm sürecinden sonra bir sürü şehit verdik
Yapilanmalarina izin verildi çünkü
Oğlunuz çözüm süreci kurbanı olsaydı
Şehit olsaydı
Veya
Cemaate inanmak hataymis kızınız cemaatcikerin kadroları doldurmasi yüzünden emeklerinin ziyan olmasıyla karşı karşıya kalsaydı
Bakın oglunuz şehit oldu , kızınız emeğinin karşılığını alamadı
Yine kandirilmislar der miydiniz ?
Oğlunuzun mezarı başında pkk ya güvendiler iyi niyetli davrandilar kandirildilar der miydiniz ?
Bunu lütfen açıklayın merak ediyorum
Yani çocuğunuzun birlerinin tahminlerinin yanlış çıkması sonucu hayattan koparildigi bu şekilde yönetilen bir devlet ? Olur canım kandirilmistir diyebilir misiniz

mabad kılı diye hönküren teyze onu kılıçtaroglu için demiştir :)
Ama bilmem ki zekavetiyle onure olan insanlar hala nasıl anlayamamış ilginç :p
Nerden cikartiyorsunuz bunu? Videoda ayan beyan belli kimin icin dedigi, insanlari aptal yerine koymayin.

Ben bir gün arkadaşımı ziyarete gittim dershaneye. Orda danışman hoca çevirdi beni başladı bunlara verilmiş her oy pkk ya gider bilmem ne. La iki dk hal hatır et dimi. Öyle yapınca içimden akp li çıktı resmen. Madem ses çıksın istiyordunuz bu zamana kadar niye sustunuz diye başladım 25 dk sonra sustum hoca kırmızı ben daha kırmızı :KK70:

Şehit olsaydı
Veya
Cemaate inanmak hataymis kızınız cemaatcikerin kadroları doldurmasi yüzünden emeklerinin ziyan olmasıyla karşı karşıya kalsaydı
Oğlunuzun mezarı başında pkk ya güvendiler iyi niyetli davrandilar kandirildilar der miydiniz ?
Yani çocuğunuzun birlerinin tahminlerinin yanlış çıkması sonucu hayattan koparildigi bu şekilde yönetilen bir devlet ? Olur canım kandirilmistir diyebilir misiniz
Bu ülkede terör meselesi son 13 yılı kapsamıyor hanımefendi öncelikle bunu netleştirelim birkere daha
Hala oglum 3 parça et olarak önümüze geldi ..
Yani bir naaşı bile yoktu 3 top parça et anlatabiliyor muyum ?
Kendim fem dershanelerine gitmiş,uni de cemat evlerinde kalmış bir insanım ama o kadroları ben dolduramadım mesela :)

Yeni moda erdoganistlik degil bence Ataturk ve Cumhuriyeti egale etmek icin tirmalanilan Osmanlicilik.Minyatur tayyipleri Osmanli ocaklarinin basina getirmiyorlar mi ? Hepsi Allah kitap sonra da tayyip demiyor mu? Herkeste bir fetih ruhu :) Osmanlinin o'sunu bilmeyen osmanlici :) Nereye cekersen oraya giden bir guruh var derken bosa demiyoruz ki arkadas.

Şehit olsaydı
Veya
devletin en başındaki kişilerin kandırılma gibi bir lüksleri var mı allahaşkına.
ne istediniz de vermedik sözü zaten başlı başına yüce divanlık bir söz .

Bu ülkede terör meselesi son 13 yılı kapsamıyor hanımefendi öncelikle bunu netleştirelim birkere daha
Hala oglum 3 parça et olarak önümüze geldi ..
Yani bir naaşı bile yoktu 3 top parça et anlatabiliyor muyum ?
Kendim fem dershanelerine gitmiş,uni de cemat evlerinde kalmış bir insanım ama o kadroları ben dolduramadım mesela :)
Soruma net cevap vermediniz
Soru şu dünya liderimiz kandırıldı
Hendekler açıldı bunu biliyordu
Bu ülkenin miti var bilmek zorunda
He mit işini yapmadı öyle bir ülkeyiz derseniz ayrı
Oğlunuz o Hendekler de parçalandı
Olsun kandirildilar der misiniz ?

Yeni moda erdoganistlik degil bence Ataturk ve Cumhuriyeti egale etmek icin tirmalanilan Osmanlicilik.Minyatur tayyipleri Osmanli ocaklarinin basina getirmiyorlar mi ? Hepsi Allah kitap sonra da tayyip demiyor mu? Herkeste bir fetih ruhu :) Osmanlinin o'sunu bilmeyen osmanlici :) Nereye cekersen oraya giden bir guruh var derken bosa demiyoruz ki arkadas.

Eklentiler

• images (3).jpg
    images (3).jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 110

Valla ne cumhuriyet çok cici ne de osmanlı tü kaka. Osmanlıyla cumhuriyet de birbirinden o kadar bağımsız yapılar değildi ki. Bir dönüşüm oldu evet ama bir gecede her şey değişmedi. Zaten zaman içerisinde ortam cumhuriyete yaklaşmıştı. Osmanlıda meclis kurulması osmanlının da devlet içinde bu dönüşme isteğiydi. Ama saltanat olayını bitirmek zordu. Bize öğretildiği gibi değil ne yazık ki. Sanki iki ayrı devlet birbiriyle savaşmış gibi göstermek osmanlı ve cumhuriyeti çok yanlış. Sanki osmanlıda kadın hakkı yoktu bir gecede cumhuriyetle de kadın hakkı elde etmedik. Cumhuriyetin güzelliği sosyal devlete geçiş ve üretim ve tarımsal faaliyetlere ağırlık verme çabasıydı. Osmanlı son dönemlerinde bunu unutmuştu. Kafamızı her iki taraf da bambAşka şeylerle doldurup karman çorman etti sadece..

Back