• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İflah olmaz yandaşım, ben bir Erdoğanistim!

mabad kılı diye hönküren teyze onu kılıçtaroglu için demiştir :)
Ama bilmem ki zekavetiyle onure olan insanlar hala nasıl anlayamamış ilginç :p
Kadının videoda Kılıçdaroğlu hakkında birşeyler deyip, (azönce baktım video duruyor youtbe da, merdivene ters binen Kılıçdaroğlundan bahsetmiş, kafa tutmak içinde o lafı söylemiş..
İşte fanatiklik ile sevgi arasındaki garip çizgiyi abartanlar.. Ben şahsım adına insanların artık algılarının düştüğüne inanıyorum.. İnsan olan hiç kimsenin vucut kılı yada ifrazı olmak, böyle teşbih etmek sevgiyi, kesinlikle beyin ölümüdür..
Bir lideri sevmek başka, o liderin görüşlerine sahip çıkmak başka, ama o liderin görüşlerinden önce şahsına sanki inisiyatörü, sanki mucizecisi gibi tapmak başka..
Örnek veriyorum, ben hiç Atatürk severin Atatürk ü kıyasladığını okumadım, Kemalist/Erdoğanist, yani garip işte.. Yada Atatürk ün kılı tüyü olduğunuda okumadım..
Zekavetimizle onore oluyoruz Elhamdüllillah.. :KK64:

Aynı kadrolar zamanın behrinde de tatlı su cumhuriyetçileri ile dolduruluyordu
keser döndü sap döndü demek ki :KK66:
Benim suçum ne peki ?
Benim gibi insanlar ne yapacak
Ben türban özgürlüğü için akpyi destekliyordum zamanında
Bura da bi kadın var hiç sevmem turbanlilar hakkında yakinda bunlar cumhurbaşkanı da olur demişti ne tartismistim ne kadar sertlesmistim
Peki Görüşünüzü anladım
İktidarı ele geciren zulmedebilir hukuku cigneyebilir diyorsunuz

Ama o değnek diğerlerinin eline geçer

Benim suçum ne peki ?
Bura da bi kadın var hiç sevmem turbanlilar hakkında yakinda bunlar cumhurbaşkanı da olur demişti ne tartismistim ne kadar sertlesmistim
Peki Görüşünüzü anladım

Ediyorlardı zaten
bilindik bir durum

Benim suçum ne peki ?
Peki Görüşünüzü anladım

ilk işleri askerden intikam almak oldu
sonra Fazıl Say'a kadar geldiler.

ilk işleri askerden intikam almak oldu
sonra Fazıl Say'a kadar geldiler.
Hanim kelesimi getir mi ne öyle bir üye var
Aslında pratikte PrezentabLkonteS le aynilar

İki zihniyette çok korkunç
Diğerine yaşam alanı tanimiyorlar
Olesiye nefretle hareket ediyorlar

Ortaokul liseyi bundan 20-25 sene evvel okudum . Ne Osmanlı nın haremi anlatıldı ne de Cumhuriyet tarihi karalandı .

Bizim hocalar mı fazla ideolojik değildi acaba :KK64:

Siyaset Bilimini lisans eğitimi olarak aldım . Türk siyasi tarihinde hemen hemen hiç bir dönemin tarafsız kalalım , aman biz bulaşmayalım , dur etli ile sütlü şurda dursun , biz izleyelim politikasını aştığını bir elin parmağı kadar dahi sayamam .

Eğer doğru olan size göre bu ise bilemem .

Siyaset arenası gövde gösterisi gerektirir , risk alınmasını meşru kılar , sesi çıkmayanın esamesi okumaz .

Yanlış uygulanan politikalar için , bizim canımız yansa da , devlet her olaya bir anne şefkati ve korumacılığı ile yaklaşamaz .

Bunu beklemek bence bu dünya düzeninde ütopik bir bekleyiş .

Keser sap mevzusu da açılmış , daha önce defalarca yazdım . Siyasette yönetimin birinci derecede aktörü ülkeyi yöneten siyasetçidir . Devlet onun karakterinden , ideolojisinden , uslübundan bağımsız yönetilemez . Bunun hiçbir yönetim şeklinde aksi bir örneği yoktur . Erdoğan neyse , aynadaki aksini ülkeyi yönetiş biçimine yansıtır . Bu hep böyleydi .
Geneli kucaklamak , herkesin suyuna gitmek gibi bir örnek yok , tek bir örnek !

Lafta söylenir , azıcık yapar gibi gösterilir ama ... Bu yüzden kim kendi çizgisine daha yakın ise onu seçiyor zaten . %100 benzerlik , tutarlılık aranmıyor oy verirken , azıcık mayası tutana oy gidiyor . Kimse aptallığından , birilerinin görebildiğini göremediğinden bir diğerini seçmiyor yani. Herkes kendi önünden yiyor .

Ortaokul liseyi bundan 20-25 sene evvel okudum . Ne Osmanlı nın haremi anlatıldı ne de Cumhuriyet tarihi karalandı .

Bizim hocalar mı fazla ideolojik değildi acaba :KK64:

Siyaset Bilimini lisans eğitimi olarak aldım . Türk siyasi tarihinde hemen hemen hiç bir dönemin tarafsız kalalım , aman biz bulaşmayalım , dur etli ile sütlü şurda dursun , biz izleyelim politikasını aştığını bir elin parmağı kadar dahi sayamam .

Eğer doğru olan size göre bu ise bilemem .

Siyaset arenası gövde gösterisi gerektirir , risk alınmasını meşru kılar , sesi çıkmayanın esamesi okumaz .

Yanlış uygulanan politikalar için , bizim canımız yansa da , devlet her olaya bir anne şefkati ve korumacılığı ile yaklaşamaz .

Bunu beklemek bence bu dünya düzeninde ütopik bir bekleyiş .

Keser sap mevzusu da açılmış , daha önce defalarca yazdım . Siyasette yönetimin birinci derecede aktörü ülkeyi yöneten siyasetçidir . Devlet onun karakterinden , ideolojisinden , uslübundan bağımsız yönetilemez . Bunun hiçbir yönetim şeklinde aksi bir örneği yoktur . Erdoğan neyse , aynadaki aksini ülkeyi yönetiş biçimine yansıtır . Bu hep böyleydi .
Geneli kucaklamak , herkesin suyuna gitmek gibi bir örnek yok , tek bir örnek !

Lafta söylenir , azıcık yapar gibi gösterilir ama ... Bu yüzden kim kendi çizgisine daha yakın ise onu seçiyor zaten . %100 benzerlik , tutarlılık aranmıyor oy verirken , azıcık mayası tutana oy gidiyor . Kimse aptallığından , birilerinin görebildiğini göremediğinden bir diğerini seçmiyor yani. Herkes kendi önünden yiyor .
Bunu neden kanulleniyprux peki ?
Ülkenin kaderi hep böyle mi devam edecek ?

Ben sol görüşlü bir insan da değilim
Olmadım hiç
AKP ye oy verdiğim de oldu benim türban serbestligi icin
Ama kör muyum değilim

Ben Atatürkçü veya Erdoğan ci değilim Hahahaha bir dakika sayın Erdoğana güvenip onun önerdiği okullara gittik hata mi yapmışız bizi yanlış mı yönlendirmis yoksa
Ya bu söylediğiniz mantıklı geliyor mu ?
Nasıl bir devlet ki bu eğitim sistemi kimci olduğuna göre değişiyor
Ataturkcuye başka
Dinciye başka
Cemaatciye başka

Bunu kabullendiniz hazmettiniz sonra başkasına mi oneriyirsunuz ?
O zaman niye oraya gittin diye
E biz eğitim bakanlığı var saniyorDuk ?
Müfredat filan hani
Valla basbakanimiza güvendik gittik

Sen şuna kısaca menfaatim için o okula gittim desene.

Valla ne cumhuriyet çok cici ne de osmanlı tü kaka. Osmanlıyla cumhuriyet de birbirinden o kadar bağımsız yapılar değildi ki. Bir dönüşüm oldu evet ama bir gecede her şey değişmedi. Zaten zaman içerisinde ortam cumhuriyete yaklaşmıştı. Osmanlıda meclis kurulması osmanlının da devlet içinde bu dönüşme isteğiydi. Ama saltanat olayını bitirmek zordu. Bize öğretildiği gibi değil ne yazık ki. Sanki iki ayrı devlet birbiriyle savaşmış gibi göstermek osmanlı ve cumhuriyeti çok yanlış. Sanki osmanlıda kadın hakkı yoktu bir gecede cumhuriyetle de kadın hakkı elde etmedik. Cumhuriyetin güzelliği sosyal devlete geçiş ve üretim ve tarımsal faaliyetlere ağırlık verme çabasıydı. Osmanlı son dönemlerinde bunu unutmuştu. Kafamızı her iki taraf da bambAşka şeylerle doldurup karman çorman etti sadece..

Benim istediğim bu işte. Mantıklı ve objektif bakis açısıyla eleştirmek

Bunu neden kanulleniyprux peki ?
Ülkenin kaderi hep böyle mi devam edecek ?

Bunun aksi yaşanmış bir örnek yok diyorum .

Siyasetle yönetilen hiç bir kara parçasında .

Bizler siyasete çok hümanist , çok iyimser yaklaşıyoruz . Devleti ete kemiğe bürünmüş bir insan addedip , ondan fazlaca insani beklentilerimiz var .

Siyaset masum değildir , siyasetçi de . Olamaz da .

tabiki haklılar

Korkun bizden :KK70:
Çok itici yorumlar yapiyorsunuz ya
Söylediğiniz tehlikeli şeyler

Açık açık akp seçmeni olarak bizden korkun sıra biz de diyorsunuz
Sen şuna kısaca menfaatim için o okula gittim desene.
Bir üstte bir arkadas menfaati için herkes oy veriyor dedi
Hahahaha aynen menfaatim için o okula gittim
Yine akp seçmeni büyük resmi gördü
Siyonistler çıldırdı

Çok itici yorumlar yapiyorsunuz ya
Söylediğiniz tehlikeli şeyler

Açık açık akp seçmeni olarak bizden korkun sıra biz de diyorsunuz

Bir üstte bir arkadas menfaati için herkes oy veriyor dedi
Hahahaha aynen menfaatim için o okula gittim
Yine akp seçmeni büyük resmi gördü
Siyonistler çıldırdı

Hahaha diye gülerek yorum yapınca cok 'cool' oluyorsun bebeğim aynen devam et :p

Back