- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
size derken siz kimsiniz ???
Ooo şekerim derinlere dalmissin :)
Size gore siz olaniz biz![]()
şekerim mi ?
yorum yok ...
Yorum isteyende yok ama Atatürk ün adını ağzına alan herkesin desturla almasını temenni ederim ..
Hayırlı işler size
Başlama safhasında da kalırlar Atam kim o kim yayani Artık Atatürkle kıyaslamaya başladılar ya. şaka gibiler
HÜloğlarOff off bu akim patlar gider. Neyse en azindan ismi oldu. Hüloğlar yerine erdoganist daha karizma bir isim geliyor kulaga![]()
Niye alıntıladin?
Sormam için mi ?
hayır .bu yeni akımın 4 temel şartı vardır;
1-r.t. erdoğan'ın dünya lideri olduğuna inanmak
2-r.t. erdoğan'a dokunmanın ibadet olduğuna inanmak
3 yeni gemi ve gemicikler alabilmesi için, her yolsuzluk iddiasında hakkını helal etmek..
4 mitinglere ve açılış törenlerine katılıp ''chp'' zihniyetini yuhalamak.![]()
![]()
Pardon, aynen Cehape olacakhayır .
yanlış yazmışsınız
CEHAPE olacaktı.
midem kalktı. kusacağım![]()
Malesef troll hesap değil![]()
ben neden göremiyorum bişey?midem kalktı. kusacağım
enteresan,emiene erdoğanın bunlardan haşlandığını sanmam nerden nerelere geldik,![]()
Malesef troll hesap değil![]()
öyle bir şey yok,savaş döneminde çoluk çocuk açıkta kalmasın diye yapılmış,erkek ve kadın nufusu birbirine yakın sanırım şu an,işine gelen hocalar helal diyebilir orası kesinDörde kadar helaldir .
geçenlerde cübbeliyi izliyorum canlı yayında.öyle bir şey yok,savaş döneminde çoluk çocuk açıkta kalmasın diye yapılmış,erkek ve kadın nufusu birbirine yakın sanırım şu an,işine gelen hocalar helal diyebilir orası kesin