Bazıları değil kadesa bazı diyecektin sanırım? burada o kadincagiz (!) dediğin kişiye suan bu konuda yazan benim çünkü :)
ya bırak akpli yeni üye örnek olarak annen mesela hayat kadını yazdığındaki,onun içindeki artniyeti anlamamak mümkün değil,çünkü ondan önceki mesajlarında direkt bana saldırmıştı..hayır ne dediğimi biliyorum bazıları.kontes seni o bazılarından ayrı tutarım bilirsin.ama evet sen de yaptın.
bak datlucadu başka bir konu da ne demiş o üyeye ne tehditler savurmuş,bak bu konun başına..ha sen de yapıyorsun aynı şeyi,neden?
kontes sırf akp li değil diye mi bu tutum,akp li biri gelip bizlere sayıp söverken aa bu kim acaba,kim olduğu ortaya çıkar diye yazmıyorsunuz?
ya bırak akpli yeni üye örnek olarak annen mesela hayat kadını yazdığındaki,onun içindeki artniyeti anlamamak mümkün değilçünkü ondan önceki mesajlarında direkt bana saldırmıştı..
,zaten sonraki mesajlarındanda anlaşıldı niyeti, gelip onu savunanlar oldu. sırf akpli diye . ben hayatımda bu kadar çifte standartçı insanları bir arada görmedim inan
çifte standart. kısaca benim gibi düşünmeyenlerin oysunlar gözünü, bana ne, mantalitesibenim farklı görüşten olup arkadaş bildiğim iki kişi var kk da biri aus biri kontes..cidden cevap bekliyorum ben.
niye aynı görüşte ki biri bize saldırınca herkes susuyor ama farklı görüşte yeni biri gelince ooo biz biliriz seni diye yükleniliyor?
Valla kadesa ben başka başlıklar altında kim kime ne demiş kim kimi cirmalamis,kim kiminle yoluşmuş,sövüsmüs gibi bir cetele tutamam değil mi ?
Takıldığım yer bir bdv,bir burası
Ayrıca ister Akp'li olsun ister olmasın kişilerin parti tutumuna göre insan k ayırdığım olmamıştır daha benim,burada ısrarla başka nick alıp başkasına aleni küfür ettiği mesajlarını beğenmedim kimsenin,beğendigimi gören de beri gelsin
Lakin söz konusu burada karşılıklı tutumlar olacaksa eh benim de kendi kalibremce yazıp cizeceklerim vardır.6 yıllık malum geçmişimiz elimizde etegimizde biriktirdiklerimiz yani şuraya tecrübe ile sabittir yazabilecegim şeyler var yeter ki is sen onu yaptın,yok bunu yaptına dönmesin
Herkes kendi davranisindan sorumludur
Valla ister peki de ister değil de
Valla ister peki de ister değil de
Bana göre olay bundan ibaret
sen kafana takma beybisi"Hic kimseyim "sendromu diyoruz biz ona karanfil
Soyler mi sence :))
Iddia ediyorum çoook iyi tanıdık birisi hem de
Marjinal tip atarlanmalari eşliğinde sitede boy gösterirler genel olarak ama sonunda da yakayı ele verirler.Bu alayı için geçerli,geneli de zaten tahminleri hiiic yanıltmadi.
Hayır da marjinal olan ne ya ahahah :) bu sitede yıllanmis marjinal tiplere bile hakaret ayol, orijinal bir tipim dese anlarım
Ow yeah ben çizgi disiyim, oww yeah ben radikal bir eleştirmenim,farkım tarzım bla bla bla
Konu kendine dönunce ayy konu Erdoganist idi diye yol göstericilik ustlenene kadar milletin sahte doktor mu degil mi olduğunun tartışilacak yerin de burası olmadigini bilmesi lazım di mi
15 kasimda üye olup çaat siyaset meydanında boy gösterip marjinal takılmak öyle buralarda yeniyim raconu kesmek ha ben yemedim,yiyende var mıdır bilmiyorum :)
Ha senn hala akp'li değil diye öyle denildiğinde israrcisin :)peki.
bu arada aynen 6 yıldır ben de neler gördüm,okudum ve neler neler yazmak isterim.ama sırf akp li değil diye yeni gelen bir üyeye garip davranmak cidden garip.
Yok beybisi tek önem arzettigim konu bu suansen kafana takma beybisi
daha önemli bir işin yok galiba.
http://www.haberdar.com/gundem/iflah-olmaz-yandasim-ben-bir-erdoganistim-h8490.html?mnst=2074
İflah olmaz yandaşım, ben bir Erdoğanistim!
Gazeteci Ersoy Dede, "Ben bir Erdoğanistim. Tayyip Erdoğan benim kırmızı çizgimdir" dedi.
5 Aralık 2015 Cumartesi 17:53
Gazeteci Ersoy Dede Medyaradar’dan Alev Gürsoy Cimin’e konuştu.
Röportajdan bazı bölümler şöyle:
“İFLAH OLMAZ BİR YANDAŞIM”
Bugün siyasetten çok biraz sizi tanımak istiyorum ve medya konuşmak istiyorum. Bundan birkaç yıl öncesine gidersek Ersoy Dede deyince akla merkez medyadan bir isim gelirdi. Şimdilerde ise iktidara çok yakın bir isim geliyor, yani yandaş olarak nitelendiriliyorsunuz. Kimdir Ersoy Dede?
Evet, ben yandaşım hem de iflah olmaz bir yandaşım.
“KIRMIZI ÇİZGİM ERDOĞAN, O BENİM BABAM GİBİ”
Bu yandaş ifadesi sizi rahatsız etmiyor mu?
Hayır, etmiyor bilakis gurur duyuyorum. Ben bir Erdoğanistim. Bunu da ilk kez söylemiyorum. Tayyip Erdoğan benim kırmızı çizgimdir, Erdoğan’ı ben herkesin gördüğü gibi ya da herkesin baktığı gibi değil, çok daha farklı görüyorum. Tayyip Erdoğan’ı ben babam gibi görüyorum.
“ERDOĞAN’A HAYRANIM, ERDOĞANİSTİM ÇÜNKÜ…”
Neden babanız gibi görüyorsunuz, bu bağlılık niye?
Tayyip Erdoğan’ın bende algısı bu yani. Ben onu babam gibi hatta daha ileri görüyorum. Bağlılığım millete olan bağlılığım, çünkü o da bu milletine gönülden bağlı. O milleti ile çok farklı bir bağ kurdu ve bu noktada ben kendisine inanılmaz bir hayranlık duyuyorum. Özgürlüklerin önünü açtı, milletin itibarını yükseltti. Bir Türk olarak dünyada başımızı havaya kaldıran o özgüveni sağladı bize. Ben 40 yaşındayım ve Erdoğan öncesi Türkiye’yi de biliyorum.
Iyi ben de kizimi almaya gideyim mademekleme yaptım da msjıma yok olay ondan ibaret değil.bana göre hiç değil.neyse yemeğe gidicem ben.
Ha senn hala akp'li değil diye öyle denildiğinde israrcisin :)
Iyi ben de kizimi almaya gideyim madem
Gel menemen yapayım sanaevet belki senin için öyle değildir ama öyle düşünüyorum.çünkü görüyorum,tanık oluyorum,okuyorum.
aç kaldım seninle yazışırken yemek bitmiş ya
valla mı :)) çok açım be,millet hemen yemiş bitirmiş bi de diyolar ki sen yoksun diye senin hakkını da yedik.içimden bi şey geçti ama tabii çok kibarım zıkkım yiyin diyemedim hahaha :)Gel menemen yapayım sana
Ben olsam derim beni götür ben diyim ahahahvalla mı :)) çok açım be,millet hemen yemiş bitirmiş bi de diyolar ki sen yoksun diye senin hakkını da yedik.içimden bi şey geçti ama tabii çok kibarım zıkkım yiyin diyemedim hahaha :)
ben hiç benzetemiyorum.. tarzı çok farklıBanaSaraylim mış gibi geliyo. Ona benzetiyorum kendisini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?