Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanka gruptan ayrılmışsın burda mı yazacaksın tekBen bu Karatay beslenmesini sevdim yahu
Tabiri caizse 2 öğünde tıka basa doyuyorum ve kilo veriyorum
Aynen kanka birde kasımda diyet baskadirda takılıyorum orda kişi sayısı az kim kim biliyorum en azindanKanka gruptan ayrılmışsın burda mı yazacaksın tek
Çok yazışma oluyor ben de takip edemiyorum bazen ama çok motive de ediyor canımAynen kanka birde kasımda diyet baskadirda takılıyorum orda kişi sayısı az kim kim biliyorum en azindan
Ben orada kendimi yabancı gibi hissettim gülüm böyle takılmak daha iyiÇok yazışma oluyor ben de takip edemiyorum bazen ama çok motive de ediyor canım
Gerçi senin motivasyona ihtiyacın yok maşallah
Anladım canım sen nasıl rahat hissediyorsan öyle yap ben de yazarım belki buraya takımda izinliyim ailem gelecek bi de kafam iyi değil çok takip edemem diye izne ayrıldım ama bırakmak da istemiyorum tabi ki ya kendi günlüğüme yazacam ya da belki buraya yazarım iznin olursaBen orada kendimi yabancı gibi hissettim gülüm böyle takılmak daha iyi
Senin gunlugunmus gibi takıl kuzum hiç sorun değilAnladım canım sen nasıl rahat hissediyorsan öyle yap ben de yazarım belki buraya takımda izinliyim ailem gelecek bi de kafam iyi değil çok takip edemem diye izne ayrıldım ama bırakmak da istemiyorum tabi ki ya kendi günlüğüme yazacam ya da belki buraya yazarım iznin olursa
Bu göbüşüm erimiyor aksine daha büyüyor gibi ya canım çok sıkılıyor bu duruma bi de üç haftadır 57.7-57.2 yoruldum emeğimin karşılığını alamıyorum
Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsunSenin gunlugunmus gibi takıl kuzum hiç sorun değil
Sana birsey diyeyim mi yediğimiz meyveler aslında kilo verme sürecimizi etkiliyor şahsen kendimde denedim çok masum dursada meyve yediğim haftalar ya sabit ya artı çıkıyorum birde göbek gitsin istiyorsan en azından 2 hafta meyve ve karbonhidrati kes ne çabuk düzleştigine inanamazsin
Gidince haber ver beraber tutalım kuzum bir arınmış olur vucudumuzTeşekkür ederim canım benim Allah razı olsun
Ya meyve günde bir belki yiyorum bugün yemedim mesela KB da az yiyorum anlamadım gitti
En sonunda su orucu tutacam herhalde o da annemler varken olmaz
Ay ay aayyyy tamammmGidince haber ver beraber tutalım kuzum bir arınmış olur vucudumuz
Aşkım da derken ne demek istedin kiİf yaptım bugün aşkımda tam if değil ama kayısı öğün yerine geçiyor
10.30
Sirkeli su
6-7 gün kurusu
Kolajenli kahve
15.00
tam buğday lavaş
Kavurma
Domates salatalık soğan yeşillik
Ayran
Su az oldu
6.200 adım atmışım
Aslında hemen de görAşkım da derken ne demek istedin ki
Şifa olsun kuzum gün kurusu yerken en azından süt kefir varsa probiyotikli yoğurt vs Ekle yanınaİf yaptım bugün aşkımda tam if değil ama kayısı öğün yerine geçiyor
10.30
Sirkeli su
6-7 gün kurusu
Kolajenli kahve
15.00
tam buğday lavaş
Kavurma
Domates salatalık soğan yeşillik
Ayran
Su az oldu
6.200 adım atmışım
Amin ecmain canımmŞifa olsun kuzum gün kurusu yerken en azından süt kefir varsa probiyotikli yoğurt vs Ekle yanına