İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar kendimi iyi hissetmiyorum boğazlarım aniden kötü oldu 19 da oruca başladım kozalak şurubu içmem bozar dimi ya şekerli şurup

Kızlar kendimi iyi hissetmiyorum boğazlarım aniden kötü oldu 19 da oruca başladım kozalak şurubu içmem bozar dimi ya şekerli şurup
Yatırmadan hastalık toplanmaya bak. Çörekotu yağı içiyorum ben soğuk algınlığına boğaz yanması ve öksürüğe birebir. Her sabah aç karina içmek.lazim.

Sabahtan akşama ne istersek yesek (cips, Kola, mısır, dondurma)vs. mesela akşam 8 den sonra kessek acaba kaç kg veririz ya da veremez miyiz. Öyle bi konu başlığı vardı burda.
Bugun bende kaçırdım biraz ya hatta bayaa eşimde evde film izlerken yedim de yedim

Yani bilemiyorum ama ben saat 17:00 en geç nadiren diyin 18:00 den sonra oruç başlıyor bende hiç bir şeyin tadına dahi bakmiyorum cips kola çok severim ama hiç yemedim diyebilirim bu süreçte hiç bir yemegide kismadim aman şunu yemem bunu yemem demedim canım ne istiyorsa yedim
Genel olarak çok fazla veremesemde almadimda

Merhaba hoş geldiniz aramıza Haftaya pazartesi günü baskül paylaşın menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz bol eksiler olsun

Günaydın canımlar bu hafta çok kararlıyım :) omad yapacağım bir hafta boyunca dilerim vazgeçmem ve reglimin son günü ...18 ekimde ne çıkacağıma dair hiçbir fikrim yok hedefime yaklaşık bir türlü denge kuramadığım son 5 kilo kaldı bu sefer... olacak inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…