- 5 Temmuz 2021
- 2.502
- 5.968
- 31
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #12.121
off var ya bayılırım. Her türlü hamur işi tatlı börek çörek. Evdeyim vaktim de bol. Her şeyi yapıp yiyesim geliyorYa çok tatlısın bende öyleyim ya bide üstüne kahvaltıda kızartma hamur işleri favorim
Önce sağlık bence için. Yarın if saatlerinde içmeye devam edersiniz.Kızlar kendimi iyi hissetmiyorum boğazlarım aniden kötü oldu 19 da oruca başladım kozalak şurubu içmem bozar dimi yaşekerli şurup
Yatırmadan hastalık toplanmaya bak. Çörekotu yağı içiyorum ben soğuk algınlığına boğaz yanması ve öksürüğe birebir. Her sabah aç karina içmek.lazim.Kızlar kendimi iyi hissetmiyorum boğazlarım aniden kötü oldu 19 da oruca başladım kozalak şurubu içmem bozar dimi yaşekerli şurup
Kesinlikleoff var ya bayılırım. Her türlü hamur işi tatlı börek çörek. Evdeyim vaktim de bol. Her şeyi yapıp yiyesim geliyorafiyet şeker olsun sizlere de yaramasın
Geçmiş olsun iç ya öncelik saglikKızlar kendimi iyi hissetmiyorum boğazlarım aniden kötü oldu 19 da oruca başladım kozalak şurubu içmem bozar dimi yaşekerli şurup
Yani bilemiyorum ama ben saat 17:00 en geç nadiren diyin 18:00 den sonra oruç başlıyor bende hiç bir şeyin tadına dahi bakmiyorum cips kola çok severim ama hiç yemedim diyebilirim bu süreçte hiç bir yemegide kismadim aman şunu yemem bunu yemem demedim canım ne istiyorsa yedimSabahtan akşama ne istersek yesek (cips, Kola, mısır, dondurma)vs. mesela akşam 8 den sonra kessek acaba kaç kg veririz ya da veremez miyiz. Öyle bi konu başlığı vardı burda.
Bugun bende kaçırdım biraz ya hatta bayaa eşimde evde film izlerken yedim de yedim
Merhaba hoş geldiniz aramızaMerhaba, ben de bugün başladım if e. 66 kiloyum boyum 155. Hedefim 50 aslında ama ilk hedefim 60in altına düşmek. Kendimi bildim bileli diyet yapıyorum bir türlü devamını getiremiyorum umarım burda motive olur ve devam ederim
Geçmiş olsun canım 3 gündür aynı durumdayım çok ağır geçiriyorum o yüzden diyette aksadı iyileşince devam edicem artık
Sezon açıldı nolcak havalar bi oyle bi böyle kozalak surubuna baslicam yemekten sonra sizde geçmiş olsunGeçmiş olsun canım 3 gündür aynı durumdayım çok ağır geçiriyorum o yüzden diyette aksadı iyileşince devam edicem artık
Teşekkür ederim çevremde tanıdığım herkes hasta salgın var galibaSezon açıldı nolcak havalar bi oyle bi böyle kozalak surubuna baslicam yemekten sonra sizde geçmiş olsun çevremde tanıdığım herkes hasta